Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JT-n néztem, de ott 13 volt a legkisebb.
Ilyen a felfogatása annak, amit te néztél?
Melyik gyártó, milyen árban?
Küldjek neked?
Ezt bebuktam, nem gyártanak a vasamra 12-es első lánckereket
a 13 legkisebb, ami rajta van. Megoldásnak marad így hátra 50 helyett az 53, vajon elfér-e
Állítólag elkúrták benne az injektort, más baja nincs

Azt nem tudom miért nem a hengerfejbe fecskendeznek, miért a hengerfalba
Jó napot!
Örüljé, lesz sár ha esik egy hétig, talán

Itt csak borul, de nem esik, remélem délelőtt kibírja, ha már eddig nem esett
itt meg mint ahogy egész nyáron ,ma is 30 fok van és zavartalan napsütés.
tegnap már éppen öltöztem volna be motorozni mikor el kellett menni elado motorokat nézegetni, persze ma meg szakad az eső...

legalábbb megöntözi a vidéket...
jo regggelt vietnyám..

az nem vidám pillanat az már biztos, de no para..
Anti T.E.K.
Ninjaaaaaaaaa
képek littli csukának
a mai tróger napom
nem olyan nagy probléma az ha letörik egy lábtartó konzol :) pl egy ugrató leérkezéskor vagy mondjuk ,ha endúró egy meredek lefelében mikor megereszted és kigurulsz a parabola aljában . muhahah és miértne akkor törjön le az a vacak amikor meg van terhelve rendesen.. aztán nézel hogy jéé leszakadt a lábam vagy szilánkosra tört. mondjuk az se jobb mikor kettétörik a ktm váznyaka... de szerintem ezekkel ne foglalkozz. különben nem veszel semmit!
Bálint,írtam mailt....
az biztos hogy ezek is nyomos érvek mellette...
Főleg a megváltozott súlypont és a "karcsúság" jelenthet előnyt a kezelhetőség terén, az erő gondolom több mint elég.
Nah.....igazam lett,szemezem,és össze kellett vesznem egy nagyon jó cimborámmal épp motorozás közben,mikor meséltem neki ,szeretnék váltani,és épp olyan 2002-03 körülire volna anyagilag,erre ő:Nanemán' azok mind rohadnak elfele a vázuk......
amugy tényleg kiváncsi lennék nagyon rá milyen lehet élőben egy ilyen verda... nincs power szelep, viszont az injektor miatt bármilyen gyujtás-befecskendezés azonnal személyre stilusra szabhato egy gombnyomással...

azok az öhlensek meg....
fogalmam nincs miröl beszélsz... a lábtarto tarto konzol fűle szokott letörni , ami jellemző hiba de a 08 elöttieken..
......na de most úgy négyszemközt....tényleg rohadnak a 10 éves gizgazok vázban?Mert akkor visszakérem a foglalóm
a triál verzio van már 2 éve... állitolag jo azt mondják.... én személy szerint még nem is láttam élőben...
kibaszott jo ez a konstrukcio... ááá sosesincs többé rezo horpadás...
Ronis,és amúgy kiforrott egy konstrukció ez-é?Mármint úgy mindent egybevéve?
ott a rezo...
ezt is elfogadnám...
Itt a rezó,hol a rezó....ördögi egy konstrukció!
amugymeg nem gasgas triál , hanem az új Ossa...

fuude kiprobálnám...