Ember autóvezetés alatt a sötét éjszakában lepillant a rádióra, visszanyomja a számot, mert szeretné újra hallani, felpillant és mozog az út széle aztán otthagyja a gumi garnitúrát az aszfalton, miközben az villan át az agyán, merre csússzunk, egyenesen, vagy inkább szedjük balra, mert szarvasunk megmerevedik s nem tova indul
Hát a kicsike tova indul, így maradunk a jobb sávba csúszásnál, majd éppen hogy elsiklunk a szarvas mellett akinek segge látható a kocsi bal oldala mellett.
Utána kicsit kiesett a kép, csak arra eszméltem, szembe jön egy kocsi, nekem meg ég a fényszóróm, lekapcs, majd kevesebb gázzal tovahalad. Vigyáznak rám de figyelmeztettek is, tán kicsit siettem haza
pánki..
az fasz ha tetszik.. prőbálnál valami 20kilóval könnyebb gépet... de még ráérsz ezzel tanulgatni... majd a télire fogod sokat nézni meg agyalni egy rendes 300ec ..ha meg már azt is kinőtted jöhet egy 525 sx
bálint ez az élyszakalyi motorozás ez király...még lyaú hogy dzsi csak fényképezett és nem fajult tetlegességgé a dolog, mármint....nem vert el téged is a botjával...mint a múltkor a papát az erdőben...
én azt mondom a lenyugvó napnak is van ....eleje
milián...téged felismertelek..de ki van ott melletted
az első telon vannak beszurások, na addig told be ugy huzd meg , a hátsot is lágyisd el, enduroban előnyődre válik ha jobban beül, kivéve mikor nem.. de mindegy...
gondolom nem vagy nagy sulyu sem ha alacsony vagy....szoval a puhább hátso még jol is fog jönni...
Sisakra nem kéne valami fény? Azért gáz, ha a motor totál máshova ad fényt, mint amit te látni szeretnél.
Ember autóvezetés alatt a sötét éjszakában lepillant a rádióra, visszanyomja a számot, mert szeretné újra hallani, felpillant és mozog az út széle
Hát a kicsike tova indul, így maradunk a jobb sávba csúszásnál, majd éppen hogy elsiklunk a szarvas mellett akinek segge látható a kocsi bal oldala mellett.
Utána kicsit kiesett a kép, csak arra eszméltem, szembe jön egy kocsi, nekem meg ég a fényszóróm, lekapcs, majd kevesebb gázzal tovahalad. Vigyáznak rám
az fasz ha tetszik.. prőbálnál valami 20kilóval könnyebb gépet... de még ráérsz ezzel tanulgatni...
bálint ez az élyszakalyi motorozás ez király...még lyaú hogy dzsi csak fényképezett és nem fajult tetlegességgé a dolog, mármint....nem vert el téged is a botjával...mint a múltkor a papát az erdőben...
én azt mondom a lenyugvó napnak is van ....eleje
milián...téged felismertelek..de ki van ott melletted
A srác keni-vágja az ipart, mint kani a kocát:-)
Nagyon könnyed, kezes gép-ahogy próbáltam, bár szükségszerűen munkásabb mint egy 250 4t.
Jövő hétvégi tervek?
még magamnak is..
nesze neked,jól megkaptad
gondolom nem vagy nagy sulyu sem ha alacsony vagy....szoval a puhább hátso még jol is fog jönni...