Mivel nincs gépem, Nektek szeretnék örömet okozni! Nekem pedig az az öröm,ha jól érzitek magatokat! Tudok én is bolond lenni, csak még nem ismerjük egymást. Remélem kialakul majd. Örülök a békének! Bármi féle segítséget szívesen fogadok. Üdv: Bombera Gábor.
Nem vagyok híve az erőszaknak,de tényleg jól felbasztál az tény! Hagyjuk abba a vitát, én csak jót szeretnék a barátaimnak,mert minden motorost barátomnak tekintek, nekem most nincs járgányom, elvitte a víz meg mi egyéb. Inkább segítsünk egymásnak,had valósuljon meg legalább 1x. Hátha sikerül és várok minden vitatkozót is majd, mindenkit szívesen látnék. Örülnék a találkozásnak. Szívből teszem, mások örömére, nem meggazdagodni szeretnék, csak 1 jó napot, ami innen hiányzik Barátaim. Lehet kicsit nyálas a duma, de így van.
pedig ha ismernéd személyesen rájönnél hogy egy igen jo srác...
persze kicsit szociopata , de itt ki nem az, engem is beleértve...
az hogy van véleménye és meg is mondja azzal mi a baj..? nem besértödni kell rajta....hanem meghalgatni... lehet többet látott tud az ilyen dolgokal kapcsolatban mint te.... esetleg..
figyelj segitek neked mert látom fiatal vagy és tapasztalatlan... nekem meg oriási a segitő készségem..( 6000 ft/ tanács. )
én személy szerint ott voltam a Marko Pisti rendezésében a Metzeler extrém enduron mint segitő, pályabiro, sokad magammal szegeltük csavaroztuk a pályát összerakáskor-szétszedéskor,mindenki önzetlenül csinálta.... de ingyé volt kölcsönbe a sok farönk, a munkagép motoros joismerősé volt, a kamionokat a Wimmer Sanyi adta ingyé, a darus kocsi ingyé rakodta a fát, a betonpumpa amin a nagy rampa volt is ingyé volt, mégis rohadt sok pénzbe volt az egész, parkolo bérlet stbstbstb....
láttam mennyit küzdött vele a Pityu hogy össze hozza, elhiheted , hogy kurva sokat melozott rajta, szervezte csinálta, kilincselt miatta... és az motiválta hogy legyen egy ilyen rendezvény, mert tutti jo lesz... van rá igény ilyesmi.
aztán alig volt indulo, az utolsora szégyen szemre az 1. osztályba egyedül Nagy Peti jött el... néző volt persze, még jo egy tecsko parkoloban bevásárlás végén persze hogy bámultak a népek... de indulo versenyző meg alig akadt....
szoval jotanács ingyé adom,... hagyd a picsába ezt az egészet és költsd inkább a pénzedet motorozásra.. több lovéd marad , és agysejted is, a jo pillanatokrol nem is szolva....
Remélem igazad van,de a wc-s dolgok meg hasonlók enyhe túlzásnak vélem. Régóta vagyok az oldalon, mindig tetszettek a hozzászólásaid, ha sikerül minden, sok szeretettel várlak.
huu vazze. dedurva. akkor húzzál be egyet de mán :)
ne haragudj a tréfáért. tényleg annak szántam. de csúnyán be vagy fordulva ,ha így felvetted. nyugodj meg. nem voltam a hivatalban. csak vicc volt. nem én leszek aki ellopom az ötleted. és ezúton kívánok sok sikert az egészhez de tényleg! majd megnyugszol ha dumálunk élőben valaha. ha meg akkor is így gondolod behúzhatsz egyet, engedni fogom.
Mamsot jobb kikerülni ezt több embertől hallottam már jónéhányszor.Kitudja talán ide is bekukkolnak mit is írogatunk róluk tőlük kitelik ez is.KTM klubbosok is meg tudják oldani szerintem nem leheteten a feladat!Keleten is van pár válalkozó szellem csak meg kell őket keresni és belefogni a pályába!Ha motorozható meg rendezvényként vagy edzésként kiírni!Én ezt tenném
lusta geci vagyok hogy guglizzak Azthittem hogy győrhöz köze van de rájöttem az nyugat nem kelet.De olvasom miskolc mostmár világos minden El vagyok tűnve titokolvasó lettem de jobb is ez így csak néha benyögök valamit hogy még élek
Egyáltalán nem várom el senkitől,hogy nyalják a talpam. Nem rinyálok,csak kissé mocskos dolognak tartom,hogy jót szeretne az ember és ezzel vissza élnek. De nem is csodálkozom,hiszem MO-n vagyunk. Nem tudom ki ez a szalajtós, ő buzerálta fel az agyam elég rendesen,szerintem ez nem csak egyszerű vicc. Másrészt,tudom,hogy az én hibám volt bejelenteni ezt a versenyt,mert maga a MAMS-sem örül neki. Hagyjuk az egészet a picsába....
Jolvan azért nem kell besértődni mint egy kis pina.Veled nem szoktak viccelődni az ismerőseid vagy mi ez a rinya?Szerintem mindenki innen jó néven veszi a fáradalmaid de ne várd hogy a talpadat nyaljuk hogy most te kitaláltad a nagy gyártelepen endurózós témát!Vidd véghez az ötletet,ha kell úgyis segítenek és ha jó a pálya a létszámmal se lesz gond!De ne vedd ennyire már komolyan az itteni irományokat mert a fele csak jóindulatu basztatás!Szóval hajrá!Még én is elmennék a rendezvényre bár fingom sincs merre van diósgyőr
a rallyban oriási pénzek vannak, közte jo sok nagy pénzmosoda...
vagy ti tényleg elhiszitek hogy a fazekasnak az x5-be tényleg 5 milla egy válto...nane... aranybu-gyémánt berakásal ... esetleg..
persze kicsit szociopata , de itt ki nem az, engem is beleértve...
az hogy van véleménye és meg is mondja azzal mi a baj..? nem besértödni kell rajta....hanem meghalgatni... lehet többet látott tud az ilyen dolgokal kapcsolatban mint te.... esetleg..
figyelj segitek neked mert látom fiatal vagy és tapasztalatlan... nekem meg oriási a segitő készségem..( 6000 ft/ tanács.
én személy szerint ott voltam a Marko Pisti rendezésében a Metzeler extrém enduron mint segitő, pályabiro, sokad magammal szegeltük csavaroztuk a pályát összerakáskor-szétszedéskor,mindenki önzetlenül csinálta.... de ingyé volt kölcsönbe a sok farönk, a munkagép motoros joismerősé volt, a kamionokat a Wimmer Sanyi adta ingyé, a darus kocsi ingyé rakodta a fát, a betonpumpa amin a nagy rampa volt is ingyé volt, mégis rohadt sok pénzbe volt az egész, parkolo bérlet stbstbstb....
láttam mennyit küzdött vele a Pityu hogy össze hozza, elhiheted , hogy kurva sokat melozott rajta, szervezte csinálta, kilincselt miatta...
aztán alig volt indulo,
szoval jotanács ingyé adom,... hagyd a picsába ezt az egészet és költsd inkább a pénzedet motorozásra.. több lovéd marad , és agysejted is, a jo pillanatokrol nem is szolva....
ne haragudj a tréfáért. tényleg annak szántam. de csúnyán be vagy fordulva ,ha így felvetted. nyugodj meg. nem voltam a hivatalban. csak vicc volt. nem én leszek aki ellopom az ötleted. és ezúton kívánok sok sikert az egészhez de tényleg! majd megnyugszol ha dumálunk élőben valaha. ha meg akkor is így gondolod behúzhatsz egyet, engedni fogom.
fu de trendi közösségi cool duma..lájkolom...
nem egy ilyen rendezzünk endurot egy lepukkant gyárban tipusu, már meg ne haragudj, de nem ezen a bolygon élsz... és ezt jo indulatbol mondom...
Merre van diósgyőr? Gugglizzáá rá bazzeg!
Elvileg adatlapomon van mindenféle elérhetőség!