na arról tegyél föl képet ..nea rooról hogy hogy szakadstál szét az eigszcével pöstibe..gondolom az is te vagy..mert az arcát kitakartad
jó ez humornak erős volt..mint pista(az erős pista )
de ha megkérünk ennél cska kúrvásabb fényképeket pakolj ide fel.. az a három csajos az jó kép..most is megnéztem...és szerelmes lettem
déw..nem tudom most megnézni..nagyon lassú..Anett
esponkáponték at 3an húzták vonták..gyönge 3 és fél óra alat mentek fel..egy csekkponton..de megértem mert aki kikerülte az jó helyne végzett vagy zsockónak hivták
aki meg megcsinálta után a a nap végére dns-t kapott
Ez a feljáró, ez nem embernek való, azt hittem a fél órásra ahol zorróztak össze vissza, hogy durva, de ez...ez túl tesz mindenen életemben nem láttam még egyik versenyen sem ilyen szopó feljárót videón
figyu már.. kicsit hazudós vagy..nem..mert azt mondtad nem vagy hajlandó ide irogatni..de az oldalra többet irtál mit én valaha is fogok..átvetted az irányitást
figyu..
szalit aki komolyan veszi az hülye..szerinted mért szalajtós a neves ért nem doktor sutyerák?
figyu..
aki ezen az oldalon bármilyne megjegyzést komolyan vesz az mennyen el egy igazi dokrothoz..tudod orvosdoktor pcihopatához
szali egyet tud..beinditani azt aki első rugásra indul..főleg ha kis szivatással is
de egyet jegyezzé meg...
hálát ne várj motorostól..soha...és akkor már túl nagyot nem csalódsz.
ez a fórum a nevetés vidámság és eghsztrém entúrhós fórum..itt szuperlotyó nincs (az a kátélyem fhórum)
de vannak kemény tökű külföldi racékon jól szerepló távók..szali is ilyen
ő hasonlit apámra..nem azért mert az is egy idióda..hanme azért mert az is tett le valamit az asztalra...meg szali is
versent szervezni..nem tud...tályékozódásból nulla(még a városi parkokban is eltéved nem hogy egy hegyben )..de ha odakerül a sor hogy extrémben kell menni..hát akkor tud...
viszont a kutya hozzá képest csak vakkantgat
ugylátom kissé túlpörögtél ezen a dolgon..szalin is meg a racén is..
de majd rájössz mikor belátod..a gyökeeknek a gaszgáZ fórumon..igazuk volt..
támogatód nem lesz csak lelki..illetve mi mint lelkiterrorszövetségsed leszünk:-)hogy edzünk a gyűrődéskere amit a fejesekkel kell majd végigvinni hogy ott legyen valami..
felkésuzülsz a fályghtra...
racérol szó sem lehet csak ha vastagon tejelsz a fejeseknek..de bográcsrace az lehet.
kérdezd meg csak ronisz a komiszt..veszprémben mért nem rendezek több városi extrémet?
mert már aki rendeszte azt megunta hogy 100 1000eket öljön bele..
az emberek meg ne hajlandók 10ezret fizetni azért hogy fél órát bóklásszanak egy dam-b és damberben...ahol szétütik a motort meg magukat..
nézd meg a nevek azok kijárnak racékra...a hobbisták meg eszük ágában sincs összeveretni a motor mikozben fizetik a nevezést is...
szóval..
ha elég tökös vagy akkor szinte ingyénevezéssel sok pénzberakással rendezhetsz racét...bográcsot..de sok idő és pénz megy el.. de boldognak látsz majd pár motorost..
ezt akarod..
ezt akarod
ezt..
küld a számlámra 10ezret és kapsz 1 szmálylit a fészkukszon...
ha 10ünknek küldesz 10ezeret akkor csopostossan lszünk boldogok..a te örömödre..
látod az örömszerzés milyen apró dolgokon múlik....
ha meg jó racét szeretnél rendezni lés örömködtetni az embereket.. akkor fektess be vagy...le sem irom.
ha menne befektetés nélkül.. akkor szerinted itt segged környékén nem csinálnánk egy pocokgödörben is racét..dehogy nem..
kissé elkanyarodtam a tárgytól..a lényeg..aki komolyan vesz egy ilyen fórumot és besértődik...hát az ... nem túl okos..mondhatni...
lyeeeee
remélem őszinte soraim vagy megtáltantak engem..vagy a valóságot kinyitva szemed..egyszer csak felébresztenek téged..
csipkelyózsika álmodból(100éves ébredés után..első dolgod legyen a fogmosás
Nem mernék rá megesküdni, de szerintem S.K hangját hallom a háttérben
Melyik magyar hullott vissza?
A berúgó technikát figyeld 8:45 nél nem semmi hely lehet, ahol már fordítva kell rúgni a motort
Nézem ezeket a Regiment videókat ezek a szervezők nem normálisak, a 3,4,5,meg a 6 eleje csak arról szól kb. 30 percen keresztül, hogy próbálják felküzdeni a motort egy darab feljárón
s az "egész" mezőny zorrózik minden méter haladás után http://www.youtube.com/watch?v...
Viktor már van fent eredmény Ez egyébként melyik feljáró volt, ami a 3. től kezdődik?
2012 január 1-től törvényi háttérrel megerősítve, csak a MAMS jóváhagyása alatt lehet motorversenyt rendezni Magyarországon. Most van kidolgozás alatt egy szabályozás, hogy az ilyen bogrács gulyás versenyek is valamilyen szinten hivatalos státuszt kaphassanak, természetesen valamilyen szintű feltételrendszernek megfelelve. Konkrétum még nincs, de minél több motoros bevonása a cél. Bővebben február környékén.
Úgy döntöttem elviszem a gumishoz, áthárítom a felelősséget
Viszek neki jó pár szemét gumit, amit kidobhat, ezt a necceset meg egy másik 6day-t amit Viktoréktól kaptam, aztán azt rakja fel, ami szerinte jó, mert ezzel már nem szopok
Jó ez a gumi, de szerelni képtelenség eddig bármelyik gumit simán fel/le tudtam pakolni, de a 6dayel mindig gondom van valamit tuti elbaszok
jó ez humornak erős volt..mint pista(az erős pista
de ha megkérünk ennél cska kúrvásabb fényképeket pakolj ide fel.. az a három csajos az jó kép..most is megnéztem...és szerelmes lettem
esponkáponték at 3an húzták vonták..gyönge 3 és fél óra alat mentek fel..egy csekkponton..de megértem mert aki kikerülte az jó helyne végzett vagy zsockónak hivták
aki meg megcsinálta után a a nap végére dns-t kapott
mert nem lehet minden hétvégén itthon lenni
most olvasok vissza.. ugy pörög a fhórum... miót nem irok..tök jó lett a hely.
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez a feljáró, ez nem embernek való, azt hittem a fél órásra ahol zorróztak össze vissza, hogy durva, de ez...ez túl tesz mindenen
a szuperlotyó fórum..csak nem haldoklik
figyu már.. kicsit hazudós vagy..nem..mert azt mondtad nem vagy hajlandó ide irogatni..de az oldalra többet irtál mit én valaha is fogok..átvetted az irányitást
figyu..
szalit aki komolyan veszi az hülye..szerinted mért szalajtós a neves ért nem doktor sutyerák?
figyu..
aki ezen az oldalon bármilyne megjegyzést komolyan vesz az mennyen el egy igazi dokrothoz..tudod orvosdoktor pcihopatához
szali egyet tud..beinditani azt aki első rugásra indul..főleg ha kis szivatással is
de egyet jegyezzé meg...
hálát ne várj motorostól..soha...és akkor már túl nagyot nem csalódsz.
ez a fórum a nevetés vidámság és eghsztrém entúrhós fórum..itt szuperlotyó nincs (az a kátélyem fhórum)
de vannak kemény tökű külföldi racékon jól szerepló távók..szali is ilyen
ő hasonlit apámra..nem azért mert az is egy idióda..hanme azért mert az is tett le valamit az asztalra...meg szali is
versent szervezni..nem tud...tályékozódásból nulla(még a városi parkokban is eltéved nem hogy egy hegyben
viszont a kutya hozzá képest csak vakkantgat
ugylátom kissé túlpörögtél ezen a dolgon..szalin is meg a racén is..
de majd rájössz mikor belátod..a gyökeeknek a gaszgáZ fórumon..igazuk volt..
támogatód nem lesz csak lelki..illetve mi mint lelkiterrorszövetségsed leszünk:-)hogy edzünk a gyűrődéskere amit a fejesekkel kell majd végigvinni hogy ott legyen valami..
felkésuzülsz a fályghtra...
racérol szó sem lehet csak ha vastagon tejelsz a fejeseknek..de bográcsrace az lehet.
kérdezd meg csak ronisz a komiszt..veszprémben mért nem rendezek több városi extrémet?
mert már aki rendeszte azt megunta hogy 100 1000eket öljön bele..
az emberek meg ne hajlandók 10ezret fizetni azért hogy fél órát bóklásszanak egy dam-b és damberben...ahol szétütik a motort meg magukat..
nézd meg a nevek azok kijárnak racékra...a hobbisták meg eszük ágában sincs összeveretni a motor mikozben fizetik a nevezést is...
szóval..
ha elég tökös vagy akkor szinte ingyénevezéssel sok pénzberakással rendezhetsz racét...bográcsot..de sok idő és pénz megy el.. de boldognak látsz majd pár motorost..
ezt akarod..
ezt akarod
ezt..
küld a számlámra 10ezret és kapsz 1 szmálylit a fészkukszon...
ha 10ünknek küldesz 10ezeret akkor csopostossan lszünk boldogok..a te örömödre..
látod az örömszerzés milyen apró dolgokon múlik....
ha meg jó racét szeretnél rendezni lés örömködtetni az embereket.. akkor fektess be vagy...le sem irom.
ha menne befektetés nélkül.. akkor szerinted itt segged környékén nem csinálnánk egy pocokgödörben is racét..dehogy nem..
kissé elkanyarodtam a tárgytól..a lényeg..aki komolyan vesz egy ilyen fórumot és besértődik...hát az ...
lyeeeee
remélem őszinte soraim vagy megtáltantak engem..vagy a valóságot kinyitva szemed..egyszer csak felébresztenek téged..
csipkelyózsika álmodból(100éves ébredés után..első dolgod legyen a fogmosás
déw.
szolj hozzá..hát nem őrület
Nem mernék rá megesküdni, de szerintem S.K hangját hallom a háttérben
Melyik magyar hullott vissza?
A berúgó technikát figyeld 8:45 nél
8:20 tól
A videó végén ismerősek a beszédhangok
s az "egész" mezőny zorrózik minden méter haladás után
Viktor már van fent eredmény
Úgy döntöttem elviszem a gumishoz, áthárítom a felelősséget
Viszek neki jó pár szemét gumit, amit kidobhat, ezt a necceset meg egy másik 6day-t amit Viktoréktól kaptam, aztán azt rakja fel, ami szerinte jó, mert ezzel már nem szopok
Jó ez a gumi, de szerelni képtelenség
Mindenki adja az ívet mindekinek, ha gyenge pontot talál, amit lehet savazni.
Amúgy ez a világ minden extrém közösségében így van, szélsőségesebb a hangnem.
Szóval semmi hiszti, nyafogás, ha van energiád szervezd meg a rendezvényt egy mentőautóval, a mams nélkül, mert azok csak a véred szívják.
Ha körbemegy a hír, lesznek sokan. Pl a debreceniek archívumát is el lehet kérni, vagy meg lehet hirdetni.