Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sokan nyomják nyakvédőben.

Pedig nem egy komfortos portéka.
nekem elég hozzá pár óra 20km extrém szopás és már is beáll a koncentráció és erőnlét hiánya utána meg jönnek a bukások dögivel

A kémeim jelentették a franciák titkos VB receptjét
Pöttyöskatica légszűrő olajzó technika és powertape
http://youtu.be/FxrYk2LgHAo
Jajj,hátakkó én mit mondjak?
"mikor már fáradt az ember iszonyat el tud szállni a koncentrácio és szétesel fejben aztán hibázik az ember olyan amatőrösöket"

Gondold el mikor a "minden második vasárnapi" amatőr szétesik erőben és fejben, akkor az milyet hibázik!
Hejj,milyen szinten tartani?Ez nem szint,majd,ha az első 10-be lesznek az má a földszint Most még a pincében vannak Legalább megtapasztalták az álmaikat,valójában milyen rémesek is Innét lehet építeni,már lesz tapasztalat,ha le nem bontják a falat

Könnyebb szinten tartani, mint újra felépíteni

Most se értem, de nem baj
Itt van hosszabban
http://www.youtube.com/watch?v...
Markó Pisti gurul be a képbe 4:12 nél
Kösz az infót mester Sajnálom szegényeket,remélem a többieknek nem szol bele a technika
nekem gyárilag 12 cella van egy hűtőben.... ha olyan a szitu az is megforr...ennyi.
mit nem értesz dév

hát én is nehezen értetem meg először .
hogy szegény szali miattam maradt itthon mert őneki kellet volna menni a kimaradt nevezéssel csak én eltitkoltam előle hogy ez t neik tartogattál..
mert hogy aki ebben logikát látott az csak úgy hogy azt hitte én vagyok szalinál a kapcsolattartó a belső bolygólya és a külvilág között...hogy azok az ismerősök is akik ezt benylalták ...
hát egy csepp logikát sem vittek bele abba mikor belegondoltak a történetbe
az kemény...

nekem eddig ami a legtöbb volt az 14 nap egymás után minden nap motorozás, de annak semmi köze nem volt a versenyhez, és ráadásul felváltva mentem az enduroval és a triálal... ami szintén könnyitette a dolgot....

mondjuk a vége felé már eléggé kivoltam...

feszegettem a határaim, mert mikor már fáradt az ember iszonyat el tud szállni a koncentrácio és szétesel fejben aztán hibázik az ember olyan amatőrösöket hogy ajjajjj... érdekes tapasztalat..
Mé nem tettél fel egy ZIL hűtőt?
Azé kezdünk el edzeni,ha hazajönnek egyből Nehogy pihenjenek,me ellustulnak
látod bálint.. lehet hogy a te nevezéseddel is én indultam .
a kétfelyű sáfrány
ha valaki még jelentkezik esetleg szóljon..üzenjen a fészbukszon.

a mai nap..ami fontos volt...
megjött a szupertuning hütő...fel is került a gépre
hát mit ne mondjak..nagyon pröfi..de nagyon..és mocskosul nagyobb..pedig a befoglaló méretei épp a gyáriak...de valahogy mégis...az hogy a sejtek nem 3cm vastagok hanem ..4cm és hogy 9 helyet 11 van benne..az állat.. és viz is 1 liter helyett 1,35 ment bele..úgy hogy maga az alsó kis összefolyó rész az kissebb is mnt a gyári..tehát nem csak egy viztartály moint annó volt a bergnél...ez egy szuper hűtő...csak a hűtősapit kicsinyelem kicsit...mert 1.3as...de 15 perc helyben állás alapjáraton járás kor sem forrt meg...jó mondjuk minimális szél lengedezett..de még közel sem volt a forráshoz...
de majd ez akkor derül ki ha kimegyünk a redzsimente és ott az első csekponton kicsit megkinzom...de szerintem ezzel qÚrvára nem fog megforrni többet...csak ha naggyon nagyon helybetopiznék ami meg azért nem szok lenni hogy álok és csak kapratok..mert hakapratok akor azért haladok is
Ez a feljáró is gondot okozott több embernek:
http://www.youtube.com/watch?v...

De gondolom volt még ilyen a pályán
ezzel mi is agyunk igy sokszor...

csak nem beszélünk rola.
Részemről azt csodálom piszkosul, hogy 6 napon keresztül ők képesek tempót hajtani
A gép elvileg erre van, de az ember, ott komoly felkészítés és munka lehet a háttérben
fasza az a gyökeres sáros felfelé...
Kiakadt a processzor, próbálom dekódolni Viktor írását, de nem jött össze végtelen ciklusba futott a rendszer
Ki mondott kinek mit miért és ki ment ki helyett hova?