meg azon agyaltam hogy irta csikusz hogy hengerfejes lett, mi? egy 300-as 2t? a két o-ringet a legnagyobb sárban is kicserélem 15 perc alatt, márpedig Isti elég profi szerelő...
az állat.
a gyári hűtőt lehet igy mereiteni ..de ez az egyszrerű is jó..meg már bizonyitott is...jópárszor...
tényleg ha valakinek kell van egy első és egy hátsó féktárcsa kimaradva ..megcsináltatta valami dabasitapsihapsi aszt mikor már majdnem küldhettem volna jött az esemes hogy nem kellem mert kirugták és nincs zséje...há mondom egyből elhittem és sajnáltam is ..pont most rugták ki..nem tudtak várni vele még egyhetet hogy a megrendelt dolgot kifizesse pont hónap közbe...lehet tönkremegy a családja meg minden én meg a kifizetetlen tárcsa miatt aggódok ...de gyanús hogy ez azért nem igy van
szóval ha valakinek kell...itt van egy 5mm hátó erősitett tárcsa meg egy első sima...9000ruggó per darab..hullámos 2008as fajta
Ha neked jó akkor nekem is én erősebbre törekedtem..5centinként van merevítve elöl hátul ..csúnyán merevít és a ventilátor is elfér
nemrégen véletlenül leesett a motorom egy sziklás részen 100 m-t pörgött lefele a szakadékba...csak a hűtő maradt a régi állapotában
nálunk reggel hét óta esiksz..
ha igy halad mehetek ki telószimeringet csinálni..mert ereszt..a mocsok...pedig most csináltam az olajcserét..nemrég
mert ha igy halad..menni kell ki pályázni a kispályára holnap holnapután..
most számolom..30deka a védő..35deka a +nagyobb hűtőbe elférő viz..vasser...is..akkor most mi lesz....+a 6005 csapágyasra megcsináltatottt eslőkerék tengelyme is vagy 50deka...mega aksi helyén goldencsavaros kistatyó ...
már lassan olyn nehéz a kis esiksz mint egy drz399 szuzuki ..már csak +30 kiló és ott is vagyok .
értem én bálint..
lehet majd 1szer megcsinálom alammÍnilyumból...de azt itthon nem tudom igy heggejtgetni...és aze a 15x15 Zsz ez nem nehéz igaz az vas 4szer nehezebb de csak dupla erős..de itt a fúj az 1,5 falvastagsággal számolva a 30cm 15x15 Zsz..az ...kerület az 60mm(4x15mm)=0,06m
hossza az 30cm az= 0,3m
és a vastagsága az meg 1,5mm=0,0015m
tehát ha a térfogatot számolom akkor 15x6x3=90x3=270ennek a mértékegysége még de ha jól csinálom akkor a 10millió magyar olvasó miatt pontossan 7 nullát lecsapva belőle...0,0000270..és akkor ez már köbméterben van
amit csak fel kell szorozni 7800zal mert a vas köbmétere dÚrván ennyi kilógramm..tehát ezt a két számot össze szorozva megkapod a zártszelvény kilóban mért súlyát ami...0,2106kg védőnként
a két védő összesen 0,42kg ami aluból a 4ed súly miatt 0,1kgkörüli..tehát 0,3kgmal vagyok elmenve.. az ideálistől de dupla erős a védő...0,3kg az meg olyan mint mikor a boltban kérsz 30deka parizert...
szóval lehet nem fogok itt vergődni ez miatt..marad ez a parizer rajta a motoromon...közbe a kégszűrőházban az akku helyén van egy doboz ami teli van csavarral..az vagy 1kiló
makikám..hát ennek örülök
a kép fasza..de..nekem úgy van megoldva hogy besza behu ha meglátnád...
nem a hútó köré van a védő hanem ..elmagyarázom
a két felfogócsavart kihajtod! éa a helyére behajtol felűlre egy 16 cm hosszú ..alúra meg egy 15cm, hosszú menetes szárt(a másik hűtővédő nincs rajat!és a hűtő a helyén van fent a gumibakokon.)
nagyalátét anyávaél a gumibakokra rögzited a hütőt....
a menetes szárak pont eljönnek a hűtő előtt...az alsón kell kicsit hajlitanod lefelé.
a száakra rátekersz egy egy lapos anyát...a hűtő elött 2-3mmrel ..igmajd a két menetes szárat egy 15x15zárt szelvénnyel szépen összekötöd.... a hűtő magasságú zárt szelvény legyen hogy védjen minden hol..kivül megent meganyázod és kész a legerősebb védő amit valaha is csináltak hűtő elé 100huf forintból...készvan..dehogy csak lenne ha ..de mivel az alsó részen ott a a tankidom felfogátsa ezért alúrral kell valami
egy 5mmes laposvasba ból csinálsz fület...őgy hogy a furaton kivül 15mmnél levágod..majd felheggezsted a zártszelvény belső részeéhez! úg hogy előre felé nézzen a fül és a motor felől a Zsz szélére hegeszted fel..
na ekkor már odafér a szpolyler is..csak anny ia gáz hogy a szpolylerből ki kell vágni azt a kis terelőt ami a hűtőhőz van odaterelőleg levegőileg...mert pontossan annak a helyén fér el a zártszelvényed...de az ezáltal nem lesz szélesebb sem és a levegőt is ugyan úgy betereli mint az a műanyag daraba ami eddig a hűtődet csiszolta...
ez nem 20ezer forint ..de tart mint a schvazkoff a londoni szélben
makinál a pont viktor... elég akár egy 6-os menetes szár is ha rá van huzva egy alu cső az örök élet+1 év...
jahh és alubl kellett volna csinálnod az oldalát is akkor nem kell festegetni... jobb és könnyebb is... kérdezz ha nem tudsz valamit.. 6 ezerért megmondom...válaszonként..
régi barátságra valo tekintettel ...csak neked...csak most 7 ezer...
Szia Viktor fasza a tárcsa már fog rendesen
tegyél csövet a menetes szárra és akkor nem hajlik el soha,valami régi síbot feldarabolva is jó..az fasza kemény
lya...
és tényleg marhasokan olvassák a fhórumunkat...innen a szomszéd városból..ami falva is szólt valaki hogy akor én tudok esetleg neki is szerezni egy ilyen nagyobb nyomású hűtősapkát is..mert akkor neki is kéne a szuzira mert szuperlotyóban is képessek lefőni ...
most egyenlőre szemlélődni szeretnék hogy az 1.3as sapival jó lesz É és ha igen akkor nem basztatom fel a nyomást (a gyári ktm esiksz sapi is asszem 1.3as vagy 1.4es szóval ez azért már csak nem 1.1es...
de a szali féle japó 2.1 báros sapira már megent lenne két vevő
de márt a fórumhiénák másnap lecsaptak a sapkáira!pedig csak ide irta fel a gg fhórumba...
modom mindenki minket olvas..nem kilenc millijóan hanem...9ven millijójan...a maradék 8van millijó meg forditóprogrammal figyel.,..mert szeretki az emberek a történések leirását..pont mint a tábórtűznél
csipkelyózsika..
a 7felyú sárkány a nevezések ellopólya...
a leköpdösött gyerek akinek a sorsa pikk pakk megoldódott..ugy lehet ezt is olvasta valaki aki idevalósi és ismer valakit aki meg a bölcsibevalósi és forródróton ment a dolog
nem lehet ezt már tudni..se vége se...VÉGE
hály.
ronis.. ez igaz ..de itt az a lényeg ..a gyári 9es helyett 11!és 3cm helyett 4..és épp elfér..ha kicsit is nagyobb lenne ..már nem férne el.. a gyári meg olyan ligetessen volt...dehát nem véletlen.. tunningcég azért ilyet gyárt mert bepróbálja és a legnagyobbat rakja be amit csak enged a hely mig a gyárinál ott sok hely volt feleslegessen...
de ettől még a szellőzése az nagyon szabados.pont mint a gyárinál ..csak valahogy ez mégis akkora mint egy robúrhűtő
kapott úly hűtővédőt is széepn lefestettem..nem csak úgy odadobtam.. meg a védő felfogatása a 5,6 menetes szár helyett..8.8as acélmenteseszáros lett hát hagy nem mondjam .. a régoi menetesszárat oda görbitettem ahova akartam hogy faszájul állyon ezt a 8.8asat ..ezt kellett ám fesziteni mire egy kicsit is megmozdult valamerre...de kész lett az új védőt is ehhez csináltam úgy hog ez most kibirja ha átmegy rajta egy 40tonnás kamilyon persze nem úgy negyven tonnás ahogy a soderszállitó...56tonnásak
mondjuk..ha beszúr egy ág vagy valami az azért ezt is ki tudja nyirni dehát arra meg vigyázok...mint a szemem fényére...mert opálossan nem tudnám csillogtatni itt a fórumon a nAAgy történeteinket..a sárkányról meg a lÓ fasszal megáldot lovagról na meg a most már túlhűtött lováról
és mint mondtam nem az számit hogy 11 sejtes "csak" hanem az hogy az eddigi 9 helyett 11 ! és nem a 12 helyett 11
na az gáz lenne... a visszatuningolt hűtő
amúgy meg gyagyáson kivül mindenki lehülyézett hogy mi a reteknek a nagyobb hűtő mikor csak az 525sx (a nagyvizkerékkel ) ne fort meg hétfőn meg a szutyaberg 300as a ventillátorral....a többinek mindnek hiányzott a kempingben..3-4deci viz a hűtőből
szoval minek költöttem erre ha pont az enyém nem rottyant meg... de igazán én nem kaprattam meg sehol a 4t ..viszont ha a patakban mikor visszafordultunk ..a gőzfelhőbe burkolt jól megkapratott 2t kel.. már nekem sem volt sok hátra hogy lefőzzem a foresztes telyát...de onnan még ha kemények vagyunk egy kicsit feljebb is tudtunk volna menni...de mondjuk onnan is kemény lett mert a patakból kijövet találtam az új feljárót ami aztán qÚrvára az... amire szükség van hogy meri vagy nem feri
de nem lehetett elnevezni..mert gyagyással azért megcsináltuk..tehát nem lehetetlen ahol ezek összemarakodtak mint a farkasok csak még most sem értem miért aki akarja az próbálja aki meg nem az meg ...üjjön le .imt csendes teri is
én probáltam, nincs az az isten hogy abban a kalodában motorozzak...
nem lehet rendesen fel-le nézni feljáro lejárokban... és ha lassu extrémkedős a tempo akkor anyira lezárja a sisak és a tested között a szellőzést hogy durván fő a fejed...
mondjuk rendesen oda verhette ha hátso tárcsát kell csrélni, ez kb olyan ritka mint a fehér hollo...
vagy azért kell cserélni mert viktor féle tárcsa volt fenn, a szuper 5 milis bili acélbol...
vicc volt, mielött még ...
meg azon agyaltam hogy irta csikusz hogy hengerfejes lett, mi? egy 300-as 2t? a két o-ringet a legnagyobb sárban is kicserélem 15 perc alatt, márpedig Isti elég profi szerelő...
mindenesetre fura...
a gyári hűtőt lehet igy mereiteni ..de ez az egyszrerű is jó..meg már bizonyitott is...jópárszor...
tényleg ha valakinek kell van egy első és egy hátsó féktárcsa kimaradva ..megcsináltatta valami dabasitapsihapsi aszt mikor már majdnem küldhettem volna jött az esemes hogy nem kellem mert kirugták és nincs zséje...há mondom egyből elhittem és sajnáltam is ..pont most rugták ki..nem tudtak várni vele még egyhetet hogy a megrendelt dolgot kifizesse
szóval ha valakinek kell...itt van egy 5mm hátó erősitett tárcsa meg egy első sima...9000ruggó per darab..hullámos 2008as fajta
nemrégen véletlenül leesett a motorom egy sziklás részen 100 m-t pörgött lefele a szakadékba...csak a hűtő maradt a régi állapotában
ha igy halad mehetek ki telószimeringet csinálni..mert ereszt..a mocsok...pedig most csináltam az olajcserét..nemrég
mert ha igy halad..menni kell ki pályázni a kispályára holnap holnapután..
már lassan olyn nehéz a kis esiksz mint egy drz399 szuzuki
lehet majd 1szer megcsinálom alammÍnilyumból...de azt itthon nem tudom igy heggejtgetni...és aze a 15x15 Zsz ez nem nehéz igaz az vas 4szer nehezebb de csak dupla erős..de itt a fúj az 1,5 falvastagsággal számolva a 30cm 15x15 Zsz..az ...kerület az 60mm(4x15mm)=0,06m
hossza az 30cm az= 0,3m
és a vastagsága az meg 1,5mm=0,0015m
tehát ha a térfogatot számolom
amit csak fel kell szorozni 7800zal mert a vas köbmétere dÚrván ennyi kilógramm..tehát ezt a két számot össze szorozva megkapod a zártszelvény kilóban mért súlyát ami...0,2106kg védőnként
a két védő összesen 0,42kg ami aluból a 4ed súly miatt 0,1kgkörüli..tehát 0,3kgmal vagyok elmenve.. az ideálistől de dupla erős a védő...0,3kg az meg olyan mint mikor a boltban kérsz 30deka parizert...
szóval lehet nem fogok itt vergődni ez miatt..marad ez a parizer rajta a motoromon...közbe a kégszűrőházban az akku helyén van egy doboz ami teli van csavarral..az vagy 1kiló
a kép fasza..de..nekem úgy van megoldva hogy besza behu ha meglátnád...
nem a hútó köré van a védő hanem ..elmagyarázom
a két felfogócsavart kihajtod! éa a helyére behajtol felűlre egy 16 cm hosszú ..alúra meg egy 15cm, hosszú menetes szárt(a másik hűtővédő nincs rajat!és a hűtő a helyén van fent a gumibakokon.)
nagyalátét anyávaél a gumibakokra rögzited a hütőt....
a menetes szárak pont eljönnek a hűtő előtt...az alsón kell kicsit hajlitanod lefelé.
a száakra rátekersz egy egy lapos anyát...a hűtő elött 2-3mmrel ..igmajd a két menetes szárat egy 15x15zárt szelvénnyel szépen összekötöd.... a hűtő magasságú zárt szelvény legyen hogy védjen minden hol..kivül megent meganyázod és kész a legerősebb védő amit valaha is csináltak hűtő elé 100huf forintból...készvan..dehogy csak lenne ha
egy 5mmes laposvasba ból csinálsz fület...őgy hogy a furaton kivül 15mmnél levágod..majd felheggezsted a zártszelvény belső részeéhez! úg hogy előre felé nézzen a fül és a motor felől a Zsz szélére hegeszted fel..
na ekkor már odafér a szpolyler is..csak anny ia gáz hogy a szpolylerből ki kell vágni azt a kis terelőt ami a hűtőhőz van odaterelőleg levegőileg...mert pontossan annak a helyén fér el a zártszelvényed...de az ezáltal nem lesz szélesebb sem és a levegőt is ugyan úgy betereli mint az a műanyag daraba ami eddig a hűtődet csiszolta...
ez nem 20ezer forint ..de tart mint a schvazkoff a londoni szélben
jahh és alubl kellett volna csinálnod az oldalát is akkor nem kell festegetni... jobb és könnyebb is... kérdezz ha nem tudsz valamit.. 6 ezerért megmondom...válaszonként..
régi barátságra valo tekintettel ...csak neked...csak most 7 ezer...
tegyél csövet a menetes szárra és akkor nem hajlik el soha,valami régi síbot feldarabolva is jó..az fasza kemény
és tényleg marhasokan olvassák a fhórumunkat...innen a szomszéd városból..ami falva
most egyenlőre szemlélődni szeretnék hogy az 1.3as sapival jó lesz É és ha igen akkor nem basztatom fel a nyomást (a gyári ktm esiksz sapi is asszem 1.3as vagy 1.4es szóval ez azért már csak nem 1.1es...
de a szali féle japó 2.1 báros sapira már megent lenne két vevő
de márt a fórumhiénák másnap lecsaptak a sapkáira!pedig csak ide irta fel a gg fhórumba...
modom mindenki minket olvas..nem kilenc millijóan hanem...9ven millijójan...a maradék 8van millijó meg forditóprogrammal figyel.,..mert szeretki az emberek a történések leirását..pont mint a tábórtűznél
csipkelyózsika..
a 7felyú sárkány a nevezések ellopólya...
a leköpdösött gyerek akinek a sorsa pikk pakk megoldódott..ugy lehet ezt is olvasta valaki aki idevalósi és ismer valakit aki meg a bölcsibevalósi és forródróton ment a dolog
nem lehet ezt már tudni..se vége se...VÉGE
Pedig ahol van tempó...
ronis.. ez igaz ..de itt az a lényeg ..a gyári 9es helyett 11!és 3cm helyett 4..és épp elfér..ha kicsit is nagyobb lenne ..már nem férne el.. a gyári meg olyan ligetessen volt...dehát nem véletlen.. tunningcég azért ilyet gyárt mert bepróbálja és a legnagyobbat rakja be amit csak enged a hely
de ettől még a szellőzése az nagyon szabados.pont mint a gyárinál ..csak valahogy ez mégis akkora mint egy robúrhűtő
kapott úly hűtővédőt is széepn lefestettem..nem csak úgy odadobtam.. meg a védő felfogatása a 5,6 menetes szár helyett..8.8as acélmenteseszáros lett
mondjuk..ha beszúr egy ág vagy valami az azért ezt is ki tudja nyirni
és mint mondtam nem az számit hogy 11 sejtes "csak" hanem az hogy az eddigi 9 helyett 11 !
na az gáz lenne... a visszatuningolt hűtő
amúgy meg gyagyáson kivül mindenki lehülyézett hogy mi a reteknek a nagyobb hűtő mikor csak az 525sx (a nagyvizkerékkel
szoval minek költöttem erre ha pont az enyém nem rottyant meg...
de nem lehetett elnevezni..mert gyagyással azért megcsináltuk..tehát nem lehetetlen
a bakonyba esiksz?
nem lehet rendesen fel-le nézni feljáro lejárokban... és ha lassu extrémkedős a tempo akkor anyira lezárja a sisak és a tested között a szellőzést hogy durván fő a fejed...