Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szep jo estet!

Engem ma ugy lefurdettek,h furdeni sem kellett volna

Az egyik bandatag mellettem elottem atment egy meretes pocsolyan,nekem persze szemuveg nuku,a legjobb,h meg a seggemen is csurgott a le
350es
Szerintem ez egy 350 es.....
450-es tiltason:))tud a kiraly...
http://www.youtube.com/watch?l...
Estét.Ma űberfasza idő volt motorozni!

A versenyző ismerősöm is volt motorozni,ő küldte ezt a képet!
VB eleje
megnéztem a rajtsorrendet, nemsokkal Ádám után indultak.
Juha SALMIEN, Ivan CERVANTES, stb. nagy nevek, talán ők lehettek a gyorsvonat
szépen végigtolta
az a pár ember aki elment mellette, azok hogy mehettek pedig Ádám se kis tempót ment
volt egy két gyorsvonat. a hazai ec ken ezek hogy mennének? pl az a suzukis az elején aki dupla sebességgel ment el .
ja, lehet fel se kéne fújni azt a gumit
Kapd fel a válladra és vidd fel úgy az SX et

Szerintem olyan sár még nincs, amit te vársz, de a sár definícója a kérdés:
Ha a katlanban a vizes fákon 0,6al szétkaparom az agyam, még éppen hogy meg lehet állni a domboldalon a csizmával mert kicsit tapad, az sár? Tapadós sár
Még nem dagonyáztunk nyakig a sárban és nem is takony volt, de már nem porzós kőkemény talaj,
ez a majdnem tökéletes fogós volt, de még sem, mert a teteje sáros, lejjebb kemény, s ha lekapartad a tetejét, akkor jött a csúszol vissza effekt

Megpróbáltuk a fenyvest felfelé, ahol lefelé gurultunk, nem jött össze, pedig a fenyves talaja fogni szokott, a srác a triálal is csak egy helyben kapirgált
tegnap engem ületek körül a thábortűznél.. ma remélem más lesz a mega mese megmondó
gonzó a huszassal +gecsa + riki.. nehog estimezse nélkül hugyozzam le a tábortüzet lefekvés előtt...
shár..kány csipkelyózsika és a fehérlófaszú herceg ott legyen ám...a hétfejű hegygerinc-shár-kány ellen
dév.. ha tudtam volna hogy .. akkor szerinted nem engedem le?
még igy is lehet lejjebb kellett volna...
amúgy meg ezzel a gumival még igy is haladtam nem túl szarul..csak pont amikor hajszál választ el a felmegy 1ből vagy leszopodmagad a sárgaföldig..akkor ez már.. és a végére kissé elfáradtam fejben is és mikor már kikaparva se fa semmi csak a szuiklák és még mindég ott bénázok..na akkor mondom megnézem már azt a qrwa gumit..
ugy is volt...de azttól még a sziklán csunyán nem mentem fel .. valszeg ha nem mondja el szali ..és egyedül ott vagyok de tudom hogy ő már felmentakor szétszedem a gépet... és felhordom csavaronként . .

a fáradtságról annyit visszafelé mondja szali mikior újras lefordulok az útról...hova mész... az úton mennyünk...há mondom arra hosszabb igy lefelében a rövidebb vinettú ösvényen...
aztán mondta is ne aggódjak ő is úgy elkészült mint atom..csak ő azért egyedül megkitalálta... és meg is csinálta.. na ez a nagy különbség..ezért mondom én.. nem árt ha az ember jobbakkal megy...
az hogy jobb az erős..de hogy egy hoyg egy felnemadós hülye állat az tutti..egy pitbull.. én meg a csivava
azért tudni kell nem mindég a mindenáron a nyerő...pl 2008 romaniacs mikor elveszett az is azért volt mert pittbull volt...
de azóta fejlődött szocciálissan 100% lett..fel is húzott és nem mondta azt hogy hély vik .. gurulja vissza megszégyenületen és mennyünk tovább..mondjuk akkor látott volna utoljára

déw..nálatok sárvan?
há mindjárt szÍtrobbanok....
Majd riportoljatok ti is
Ezek jó hírek
Valaki elmondaná mi az a sprintenduro, mitől hívják annak?
a beszámolást, de ha tudtad meg érezted, hogy a gumi kemény, miért nem engedted le korábban?

Nekem tegnap még annyi tapasztalat volt a sárban feljárózással kapcsolatban, hogy nagyon nem mindegy a sebességi fokozat és a hogy van terhelve a hátsó kerék, ha nem jól csináltam, csak kapart a végére meg elfogyott a lendület, ha eltaláltam, akkor meg olyan tempóban mentem felfelé, hogy a végén már el kellett venni a gázt/kuplungot, különben kirepültem volna a fára
Jó napot!

Kérdés: izomzat energia pótlásra van valami bevált hasznos lötty?
Kevés ez a heti 1 motorozás, elmegyek, utána másnap olyan vagyok mint a mosott ruha, fáj mindenem, hiába eszek alszok
Valaki mondta, csapassak másnap is ok, de menni nincs energiám, nem még motorozni
lökjed viktor isszuk szavaid...
na hály.

ronis..
az a szitu..eddig csak múgy irogattam mert itt vagyunk haverek és olvassgatjuk is meg nem is..helyesirást full nem figyeltem...
de aztán eljött a redsziment 13 azaz a szeptember 13. és ottt kiderült hogy tényleg nagyon sokan olvasnak minket.. mondom erdéylországból is a zsoci tanoncok
és azért olvasnak mert jókat irunk...csak nehezen tudják értelmezni de mondja hogy többször elolvasva azért összeálla kép..és ekkor mondom ilyne olvasottak vagyunk...megérdemlik azt hogy kissé érthetőbb kevesebb helytelenirási hibával legyen...
aztán azóta még kiderült hogy még többen oolvasnak..ugyhogy muszály összeszednem magam..és helyretenni a helytelent
azért ez nem azt jelenti hogy nem hagyok hibákat..csak már nem az 50% lesz érthetŐ hanem a 87...89%

meg kiderült hogy még a helyike is képben vannak...hú ály em
én meg csak nézek hogy olvasottabb vagyok mint a márianosztrai buszmegállóban a falusi hirmondó
szerintem pedig már megtanultuk olvasni és megérteni
ez a csivavás duma nagyon jo illik is rád , pont olyan mint te, be nem áll a szája csak mondja- mondja....

amugy meg nem tudom nektek is feltünt-e de viktor egyre jobban ír, már alig van benne érthetetlen szo... meg ilyen összefüggéstelen mondatok... szinte már élvezhető... lehet ezt irta fel neki a doki... terápiás forumozás....

vagy bekapcsolta az outlokon a helyes írás javítot...nem tom..
na elolvasom a viktor novellát, szotárt előveszem hozzá..

és hozok még1 kv, meg 1 kis sütit hozzá...