Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két hete mi így egyengettük a kúton.Egy kicsit a DRZ-ról is lefittyent! Nem kicsi hátast dobott vele a tulaj!
Megtudnánk milyen veszíteni? Ezt most nem értem.Mondjuk elég sokszor vagyok így ezzel amikor irkálsz!
Én is érzem a hatását, testileg lelkileg.
A legdurvább, legerősebb, legdrágább duplafalú renthal twinwall:-(

kb 30 fokot lefittyent.

Nem lett semmi bajom.

Hétvégére kell egy jó minőségű kormány.-emberközeli áron.
wuhuhuhúúúú

bodza még igencsak a hatása alatt vagyok ,de kiba jó volt a mai nap! köszi mindenkinek...
Vigyázz magadra!
Úgy tudom ezek nem vattacukorból vannak, szóval hogy sikerült megkanyarintani?
Foto, video, mese (a sorrend változhat)
Taddy azzal megy, amire épp ráteszi őt a gyár sportosztálya....sokáig 2T vassal ment...én csak úgy tudtam eldönteni - mert sosem láttam még KTM-et - hogy a verseny weblapjáról a fotók közt kinagyítottam egyet, ahol látszott...
Gyakorlatilag a depo a központja a versenynek. Onnan rajtolsz a speciálra, és oda is érsz vissza. Nem kell kóborolni sokat, kompakt az egész lebonyolítás.
hali patyi..na lett hajtás...

szali...
itt a radar.
http://koponyeg.hu/statoldalak...
na szali..ez meglocsolja a zarándot..lehet mégis csak lesz hajtás a hétvégén .
Halihó!

hasonló a sima enduróhoz,csak egy napos s többször csinálod meg ugyanazt a kört...
fasza a hely dzsimi
tiszta ilyen az egész csongrád-megye
megtudnátok milyen vesziteni ha ideköltöznétek...
zsiri.
még meg sem néztem méár megomndom hogy 3ötvenes volt(azaz 50x50x50=150 )
mert tádelyusz az azzal megy mióta kidobták a piacre..nem teddit az ecseri piacra hanem a 3ötvenest...a vilák pilyacra
mert ért hozzá..bazdmeg.hahahaha
Elhajlott a kormányom.

Hol tudok jó minőségű (renthal és társai, ami bírják az erdőt, sziklát) kormányt emberközeli áron vásárolni?

Köszönöm a segítséget.
A 450-es, a 250-es váza is az. Sőt, még a 125 2t modellé is, csak színben tér el...
Rávan írva az oldalára bazzeg!
a vazrol
És ezt ebből a videóból miből mondod meg, hogy 350-es?
A képen nem látszik,de egy kicsivel feljebb ott a büfé,pihenő! Kávé,melegszenya,lángos,jéghideg üdítő meg minden!
jahh azt látom hogy ott vannak a KPM-es motorok,... gondolom az utépitő munkásoké...
még egy felüljáro is van oda épitve....
Azért volt rajta szar menni,mert most aszfaltozták,és még meleg volt rajta a cucc!
milyeza országut kéremszépen... viktorosan oda van festve a szaggatott vonal...