Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

doktor ur , ezt a hétvégés dolgot cáfolnám ...

merthogy figyel itthon vagy 8-10 db szöges-csavaros gumi...
most mér mondod... szoktam irni.. vagy nem de az biztos...

én is Dew-re szavazok, de csak azért mert szinte láttam magam előtt a döbbent orcáját, hogy ..: - huuu bazz ezek elásnak ha tul szarat irok , de ha tul jokat akkor is...
he vik nehooo mögsértödj te ez mind ittene viccc te.
en imadom a duma bulit ha besértödsz akkor elnézésed kérném.

nekem minden itt buli ne vedd fela hisztim.

minden tiszteletem a tiéd jol nyomod tudo birlak... zsir. !
na szép estét kislányok...jol fogy a perec..?
hiszti pisti...
most akkro nem értem.. az egyik pillanatba naz a baj hogy lassan mék a másikban meg az hogy csak ott tudok menni ahol veretni kell

amúgy meg könnyű egy hegylakónak leszapatni szegény sikság közepén lakó béna kis magamfajtát....ledobatnád velem az esikszet..de egy mocsok vagy te...
dévnek is mondtam hogy nem megyünk ha megaláz minket a hegylakó... ugy is volt..dév csak szépet és jót irt rólunk..nem irhatta le az igazságot mert tudta akkor vége a barátcsághnak...
ugyhogy hisztis mirtil...nyugodj meg...bálnatestű barátom...ha csak a rossz indulat beszél belőled... akkor lehetünk haverok is
abban hogy elsőre fejutok és az nem tudás meg igazad van... szerencsés vagyok...aki viszont 23diknak sem jut fel akkor az meg a szerencsétlen...

nyugi teca...
szali...és esspontkápont is szeret és ezért én is.. a böribe meg elvittek még annó kriszék és ott tényleg kiszopkodtam a faszt..mert nem ment sehol...ez van...haza is jöttem a fele motorozás közbe
csak ezt meg krisz nem mesélhette el...
ezért vannak a jó barátok...

de mondom csak azzal magyarrázható hogy bén a vok hogy nekünk nem a seggünk alatt van a pilisi barkaerdő

gyere a racéra.. szali is megy jó hely lesz.. utána meg lehet elvisz maj d másnap jó helyekre.. ahova én nem vittelek
de kérlek a fészen hagy jelöljelek be mint izsmerőzs...lyaúÚ?
thnx
Van bennetek anyag:-)
de miért mi egészen a fagyokig megyunk de hoban is nyomjuk.
az a igazi extrem a fagyot aljzatban nyomni....
sot év végi év záró hiszti is szokot lenni.
szevasz SzépFiu igazad van meg nem, mert az a negy motor szétjárja a pályát s máris nem jó a teszt,

S.K. bebuktátok szétburom a kis nyugodt homokozotokat...

már a Pinaszáju is kis hangu lesz itt utánam.... he he...

huh Vik mondta nagy ászvoltál kint kempingben... lehet lebigyedt a szája a Siroki király teljesitménye után. !
na a lényeg. vik . velem ne példálózz :) szar példa vagyok.

más. a gumi jó! tényleg kevesett kopott bár igyekeztem szétrugatni. tul keményre szereltem de ez kizárólag az én hibám! simán perfect lehet ha lejjeb lapítom hétvégére. amúgy 25 jurcsit nekem megér egy uj helyen motorozás.

valakit nem érdekel egy vadi uj ac 10 es első? esetleg becserélni valamire?

a rigáról még annyit. fogalmam sincs másik gumihoz képest jóe? faszom se tudja ezeket méregetni. én 2 éve sixdays el járok. ez is pont olyan csak olcsóbb. kurvanehéz ezeket összehasonlítgatni pláne nekem mivel már nem is emlékszem milyen volt a másik gumi. ezt úgy lehetne hogy fogsz 4 db egyforma motort. ráraksz 4 féle gumit és felváltva próbálgatod ugyanott. kb ennyi. hülyeség ezen többet agyalni reklámnak meg elég legyen annyi hogy majd kiderül. amíg veszik nincs gond! az ára meg ne kússzon feljebb!
Mekkora öröm,hogy szóltam a Terinek a Gas-Gas fórumról!
én ki fogom próbálni azt a futózott gumit bár nekem mind1 mert slick gumival is felmegyek mindenhol kivéve ahol nem
imádom a hisztit... a lényeg engem nem lehet megsérteni Viket pedig birom jo gyerek csak nem lenne olyan lassu a feljárokon.... :-)
persze nagy a szám, cerkám kicsi nincs hiszti,

csak szedjem össze magam ozt sirni fogsz amikor elmegyek melleted a feljáron s kapsz egy tockost TE....

motorodat majd lehajitod a hegyröl ugy ott hagylak.... he he
Úgy látom ismét nem lesz unalmas a fórum
te pöcs,
1 azon a helyen ahol te elsöre felmesz minden hétvégén évek ota mocizol, gyere el a mi területünkre és megcsinálunk mi is.
2. Déva egyertelmü nem kell megcsinalni azt 3x amit 1x is lehetetlen,.
3. ember en most kezdtem ezt a hisztit pontosan 1 éve a motorozást. nem akarod hogy ennyi motorozás után sirva hagyalak fiam..

s komoylra forditva szot:
tenyleg joooo vagy Vik de csak a tempos témakban s van mit tanulni toled, de a lasu szopos motor rakosgatokban biztos leszivod magad azzal a öreg mozdonnyal hid el, elviszlek a 2T feljáróra fökép sárral meg azokkal a kopot gumiaidal és hidd el vért köpsz fiam.
csak gyere el s utána itt ird meg mekkora ász voltál... zsir...

béke szeretet s persze várom a következő lehetőséget hogy tanits a tempora...
hiszti pisti.. hát nem emlékszel mikor megismertél.. minket seggedkörnyékieket... szali meg én voltunk a fÖÖl vezető... ti meg a figyelők..a pösti megfigyelő brigád.. ezt tudom vállalni bár mikor sárban...
azt szeretem benned csendes teri hogy nem vagy hangos
6 hétvégénél nincs több hátra-jó eséllyel, decemberben már lehúzták a rolót a műfajnak.
Szólaljon meg hát...........
fercsi.
igazad lehet...déván is vissza kellet volna menni mindég..mert ha elsőre megcsinálom az összeset akkor az nem ér...de leszarom...ott sem mentem csak azért 3 csont nélkülit hogy neked bizonyitsak
és képzeld már abból álna a nap hogy ti nem jöttök fel sehol 23dikra sem .. mi meg szalival oda vissza motoroznánk... hát az full hülyeség lenne...
de azért igazat adok neked.. te vagy a király.. zsir király
mi van szezon vége ? MI ?

most kezdödik az enduro esőben meg sárban, nem is bezsélve amikor fagyos hisztis a talaj akkor kel menni nem a nyári 80 fokban a sok porban vagy talán én valamit roszul tudok, még rendben van az utcai menöknek lehet vége de én még utcan is mig 5 fok felet vagyunk huzom a gázt.,
most amikor takony minden kell megmutatni felmész a gyökeres hisztis feljárokon, azokat szárazon meg se problajuk mert minden béna felmegy.
itt van nálunk JudaPesten egy helyen egy olyan gyokeres feljaro hogy ha 1cer vége a lendületnek mehetsz vissza, de az se biztos zugásnélkül meg úszod lefele.
vége...
gonzó elgondolása felettébbb jó..és igaz is... a bakonyikamamber ronisz a komisz a gizgaz 300as és a heti 3-4 hajtás...nem kis igénybevétel egy ilyen guminak.. ha még le is irja hogy az s 12 mc 5 ill ac 10hez mitasz ef-05...sixdays hoz képest milyen akor fullos lene a teszt..csak irja is meg a tapasztalatait!
a sárban az oldalazóban a sziklás sárgavégi mumusos feljáróban is...a szanberghalálánál is...egyedül egy patakban reszelt szali de az meg belefér mert hogy nem kopott semmit az hót zicher.... a nagyobb és mégis ritka bütykök.. szépen dolgoztak szali alatt...a múrvásban sem lehet szar..mert vannak neki bütyökmagasságai..
ha meg a merevebb fal miatt kicsit leengeded 0,3 ra akkor meg 100% lesz mindenhol...
ha lenne lém ..ami nix akkor vennék én is egyet...

zsirfeca.. ez jó leirás volt. .. és én is kaphatok egyet ajándékba...
csak mert szép és jó helyekre kalauzollak akkor megent
helyszinen full extra minden. licensz orvosi meg akar le is cuppantanak csak fizes.
a lényeg kedvesek s nincs hiszti kell a guba.
elvileg nincs nevezési dij. azt irják románul de kint lesz a román mams s az minden szart licenszt s biztit kér. erdekes minden ilyen hivatali faszinak fa pofával leveszi a lovét.
én szalajtos ra gondoltam ö kapot most szponzoriba egy ujrafutozotat.
majd ö fikázza de erre is gyenge a szép fiu. csak ha karbon s csili vili minden. gazdag fiunak....

a zarándóóll az tul 1cerü nekem, teszt irásra nem lenne jó mert külön parasztia visszafordito szöveg értelmező kellene, igaz csipem a dumáját, olyan mint a motorja 1cerü nagyon. 1 dolgot tisztelek benne huzni huzza s mindenhol elsőre fent van, igaz, amikor mondom neki aki 1cer felmegy az szerencse a masodik is az, hanem a harmadik lenne a tuti bizonyiték akkor nem mer már le menni mert a feljáró már szetvan kurva, nem hüly gyerek ez a Vik.
szoval nálunk egy feljáró akkor van megcsinálva ha háromszor egymás után csont nélkül megy, egyébbként szerencse volt.
na csá.... duma király.
Azért is lenne jó Ronis a tesztre, mert ő napok alatt szét tudná b.szni, megvan hozzá a szerszáma, meg a képessége:-)

Így nem veszik el a távolba az egy héttel előtti tapasztalat, érzés, élmény, hogy hogy viselkedett új-félkopott-kopott állapotba a gumi, füvön, fán, árkon, bokron, gyökéren, sziklán...stb.

Plusz össze is tudná vetni, a gyári gumival, az s12-vel, és társaival.

Heteket meg nincs mire várni, mert pár hétvége és itt a szezon vége.
Miért oldódott meg a race?