Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálfy .. minden tiszteletem a tiéd ,de én nem fogom leirkálni megint azt a fél oldalt hogy kell megcsinálni..., de anno Viktor is lefirkálta elég részletesen...

van itt felül a keresés ebben a topikban... oda beirod hogy :szöges gumi, vagy... csavaros gumi és olvasgathatsz jo sokat
jo reggelt..

rmc-ben szoktam venni akciosan ezt a b-star máárkáju, bütyök védőset 2-3 e.ft egyszerre veszek többet aztán pár évig nincs para...
A kesztyűm ledobta a szíjat.

Mit használtok ami bevált?
viktor süt a dumád a cinizmustól . oké ,hogy sokallod azt a 6000 ft ot és kevesled a kilómétert ,de ne vedd már el mások kedvét . nem értelek ,eddig azt mondtad menjünk hisz új helyen lehetne menni jelölt nyomon ,tőlünk nem messzi. szerintem kurvára nem sok érte az a pár ezres . legalább felderíthetnénk az új helyeket azon a fasza részen . most meg belevered a csúfot. ha meg karánsebesre mégy az is oké. de emezt ne húzd már le teljesen.
persze ez csak raszerokra vonatkozik...
amiből itt van ...nem kevés...
hobbibobik meg ugy motoroznak ahogy lyaúl-esiksz
én meg csak szemlélődöm...majd este a tábortűznél...illetve a gábortűznél..mikor jönnek majd a nAAgy történetek a shár-kányól a fehér-lófaszú hencegőről...és a a világ legkemyényebb raszéjáról...
mert amin nem voltál ott arról nem is tudhatol...
hály...
bernát jó ársz(art ...művészet )
ö mutatta a kispolákos patakot is.. de az nem szivás.. egyáltalán,...van benne pár feladat de úgy hogy a feladatok nem érnk össze tehát kénylemessen meg lehet csinálni..lépésről lépésre.. sztep bály sztepp ahogy mondja a művelt urugvályi akinek vannak német haverjai ...angolban
ami a szopás az a csemege patak...na az szopás....ott minden lépés olyan erős hogy már a legutolsó lépést nem is kivánja a normális ember teste...de hol vannak ott nÓÓrmálisok

a race jó... regisztráljatok különben csúnya arszra esés lesz ha kimentek és nem tudtok ott menni...
azok a részek sziklásabbak mint erre tehát ott a szikszdélyz ..biztos lyaú lesz...a szevendélyz meg

akinek nem elég a 70kilóméter az meg motorozzon többet...
pl van aki ugyan zaon a távon csak átrobog.... meg van aki harszol.. neki jobban megéri mert nem 3 órát motorozik ugyan azért a pénzért..hanem többet..
és az nem azért vn mert bénább..csak jobban kihasználja a terep adotságait.. ésigy gazdaságosabb is...
mint mikor a qrwánál befizetsz ..de előtte otthon még kétszer megcsinálod az asszonyt ..meg még az indulás előtt jól kivereda a répát...na az az igazi hasznositás . mert akkor az öt1000 ért meg fog dolgozni a csajszi is meg azért a végére csak leizzad a fizetővendég is ... és ott már van koszkázat ..mint egy A nyomon... lehet sokat küzdesz ...jól elfáradsz...de még biztos hogy be is tudod fejezni

szóval...
lehet hasznositani a pézt az idő növelésével... mert akkor olccóbbra jön ki egy raceóra
Ok Beszéltem én is pont most az arccal és mondta benne vagyok ha kell
jó akkor legyen 50 . és nem lehet bemotorozgatni ezt külön kérték. ha valaki sokallja a 22 eurót az maradjon odahaza. én csak tolmácsolom amit írtak. én nyilván kimék ha nem esik az eső . meg ,ha még addig nem gyűlik ki legalább 10 db másik "HA"
CSAK!
Az nagyon kevés!
https://www.youtube.com/watch?...!
Jóó reggelt Hát,ha még tankolni se kéne megállni
amúgy ilyesmi. vannak részei ahol ekkora kövek vannak és folyik a víz is. meg ügyeskedni kell. de nem annyira meredek.

mindenki írje le aki akar jönni a szombati racera. mert korlátozzák a részvételi számot! zsír meg jager pisti be van már írva.
levittéka távot 70 km re a benzoin miatt ,de még utána lehet mocizni ha valaki kevesli. kb 20 magyarnak lenne hely. előreláthatólag .
Ronis párszor már leírta a recetpet, meg kép is volt neki fent, de most nem találom a keresővel
Csinált ő 10.9 es hilti szöges verziót is robogóra.

Nekem annó kapupánt csavarok voltak a bütyökben önzáró anyával meg alátéttel kívül, de gyorsba elkopott, minél keményebb annál tartósabb.
Ami fontos a dupla belső, mert a tekeredő csavar fej hajlamos kicsípni a belsőt, ha direktbe érintkezik a csavarfejjel.
Itt csak a Mecsekbe vannak kövek 60km , itt a környéken csak homok van + Vajszlói mézédes dinnye ez itt az ÁRMÁNYSÁG de ha nem lesz tél akkor nem cserélem le téli gumára és a hóláncot sem veszem meg
lehet erre gondolsz?
Sima önmetszőssel részemről még sosem próbáltam, nem tudom így nem e nyomja vissza valami keményebb cucc a belsőbe
de nem fog kelleni a csavaros gumi, nem lesz hideg tél és fagyott talaj, ha még is, akkor sziklákon kell motorozni ott úgy is mind1
20:36 hozzá szollásom hoz
Viktor, ilyen a ti Kispolszkás patakotok is?
http://www.youtube.com/watch?v...

Ez igencsak szopóka hely
De akkor már a sevendays nem jön számításba.
Mire gondolsz?
Az ötletemről sem
nem írok semmit és meg van oldva a probléma
Szasz
Lefényképeznéd azt a szöges csavaros gumit körül belül
mert én csak önmetszős csavarra gondoltam simán
Jó estét!

Figyeljétek a Viktort hogy kitanulta az 1 kerót még az 525it lecserélte 250 EXCre

http://www.youtube.com/watch?v...

Ügyes a srác