Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasz
ott a pont nem is gondoltam erre
köszi
köszönöm..
látod tudsz te gyökér is lenni te gyökér.. ezt a gyökér haverod irja zaránadol a gyökér..
jó gyökérkedést ..

déw
ez több mint elég.. innen akkor mindenki lát6ja

látjátosk srácok
ne hivjatok én sem tudok többet segg-iteni...
szalajtós és déwedembernek köszönjük...
aki nem hiszi el hogy gyökér vok annak elmondom hogy még kezelésre is járok.. gyökérkezelésre.. 10ből 9 fogorvos jól gyökerel
10ből kilenc .. az az csak egy a jógyökérkezelő
0040728669966 ez ervin száma . én vele beszéltem fészbukon . pár embert már beírt. hívd fel lehet segít. én vele beszéltem . amúgy ő nem szervező de elintézte valahogy. szerintem hívd a szervezőt pault beszél angolul. és regisztrálj. gyökér
Ha tippelnem kéne, erre tippelnék
http://zonaenduro.ro/incriere-...

Minden további infóért: 0741227384 - Saint Paul
http://www.facebook.com/mos.pa...

Remélem elég az infó
kedves gábor...
kellene a srác elérhetősége hogy hol tudnak az emberek regisztrálni..kb ugy 8-10 ember..mert lehúzom, lebénázom a versenyedet...gyökér...
ugyhogy köszi..
ha nem irod meg az sem gond csak akkor meg nem én húzom le a racét hanem te nem engeded hogy regisztrálódjunk..
akkor viszon légyszin nem mond hogy leszólom a racét...
thnx

feri..
riki...
plízz de adressz..fészbukadressz
mi van...?
cini...kuss
hát én is megyek ne szarj..te jöhetsz a pöstiekkel .fecával meg a többivel...nem rontom el a racédat te ...gyagyás...
amúgy meg gondolkoz...ha elindulok egy racén..és esetleg te nem fogsz.. megent azt hallom vissza hogy ÉN elvettem tőled a nevezést...
igye ..harapófogóval húztam ki a kezeid közül...
ugyhogy nekem ..hát nem is tudom..szabad e még
inkább csak motorkázok.. az új hej szimpi...de mit foglalkozol vele hogy én hova mék..úgy is leszarod hogy jutok el akár hova is..nem

a lelyt meg nagyon sajnálom...amyám átadta a nagyanyámnak..de ha akarod elküldöm valahogy fénypóstán....
de szerintem egyszerűbb ha azt az összeget ami 760x2 azt elküldöm a bank számlaszámodra...

alexel is szivesen mék a racén is meg amott is.. de gondolom ha te szevezed ..engem a szokás szerint ...le sem szarsz..amig van akár ki más
de nem gond ..már izsmerlek...

leirnám a verziót a mia szerintem lesz de akkor előre leköcsögöznél.. pedig az kb 99% az lesz

csika garatula..
bálint te meg irj megent 300sort mert még alig irtuk ide le 213 szor...
Köszi.
Viktor is leirta jopárszor a receptet, azt is kimazsolázhatnád...

amugy ahogy irtam ott is, jo pár féle szöges gumi kell , mert tapasztalatbol, másféle jo mély hoban, fagyott kemény talajon, csak jégen stb...
Így tovább!
250-es Ádámnak? Vagy az még többet zabálna?
Jó napot!

Fehér arcú hobbibob szixdéjsszel és a rémeremiksszel hétvégére harcra kész de nem a versenyre, csak hobbi hajtásra
az új gumi neve... szenvedélysz
ezuton is nagy gratula nekik..
na ennek igazán örülök,szívvel-lélekkel készítettem
sok általam készített edényem van idekint,mindenki csodálja őket,nem hiszik el hogy én csináltam mindenki....na ezt jól leírtam,hiszen nem jár ide valami sok ember
amúgy gondoltam rá hogy idekint ezzel kellene foglalkoznom,egy próbát megérne.csak otthonról kéne mindent beszerezni a minőség meg az ár miatt
Kösziiiii
Nagy GRATULÁCIÓ
Minden téren
A kapott köcsög megvan ám,őrzöm,nagyon szíííííííííííp
Hááát ha gondolod odaadhatod neki Tsókolom
Köszönjük Háát,nem egy vigyorgós meló
úgy olvastam:Mankás kesztyűt
gratula
sok munka állhat mögöttük
Munkás kesztyűt
Jó estét Hölgyek,Urak! Nagyon jó évet zártunk idén is! Mindkét szponzorált emberem Magyar Bajnok lett kategóriájában
Pető Ádám #4 Endurocross E1 .
Tóth József #55 Motocross II.oszt mx2 .
Technikai problémáink teló téren nem voltak,folyamatosan fejlesztünk és módosítunk a srácokkal,amik jónak bizonyulnak.A hatnaposon probléma mentesen sikeresen helytálltunk,ami Ádám részéről dícséretes a kismotorral.Vele jövőre tervben van,hogy a 6 naposon részt veszünk Szicíliában,így az edzések ennek megfelelően folytatódnak,nincs leeresztés Endurocrossban szeretnénk Abszolut első helyet is,csak ugye tankolni ne kellene ezzel sok idő elmegy,na azt kéne lefaragni a pályán
Tóth Józsival pedig az mx2 I.osztályban folytatjuk, ami nem lesz könnyű,de nem is lehetetlen
Köszönöm a fiúknak a helytállást és a kemény munkát amely meghozta gyümölcsét!
Szurkoljatok nekik,ha tehetitek,rendes gyerekek