Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig adtam egy rendes méretű fox mellpáncélt is! még mikor normális voltál. ja olyan nem volt.
Lehet jó lenne nekem is,fel kellene próbálnom mert kényes vagyok a térdeimre..egyik már műtött a másikban meg vagy nincsen szalag vagy laza mert hamar kifordul...veszek valamit a télen
Ez nem marhaság,néztem a Grillmajer térdgépét mikor öltözött...valami szlovák faszi csinálja ilyen csuklós alumínium kevlár borítással a térdnél..tépőzárak.. kicsi ügyes marógépen lehetne csinálni a csuklót szerintem...
hály..
elfelejtettem..
mellvért a legfontosabb.. a többiek csak bimbóvértnek hivják mert szerintük kicsit vettem..nem lehet mindenki 85 kiló 100as mellybőséggel... ennél nagyobb méretű nincs és nem kinderméret!
könyökvédő: örököltem szalitól.. de ha felveszem a mellvértel együtt nincs az a mez amit feltudok rá venni...ugyhogy nem tudom használni.
Nekem is ufo volt előtte, ugyanígy kínlódtam vele.

acerbis impact evo- magasan jobb mint az ufo, motorline 14.000.-ft körül.
nem egyszerü...

ami nekem van thor force azt annyira nem ajánlanám mert ilyesmi árban van, és még hekkelni kell varronénivel a tépőzárakat ,elbaszottul picik, varratni kell rá pluszban, utána viszont egész jo..

egyszer régen gondoltam rá kéne csinálni egy motoros védő cucc márkát, marhasok ötletem lenne, csak éppen az 50 milkám hiányzik... ha esetleg valaki megszánna...
Könyökvédőt én sem használok,csak a kabátomban van..ellenben valami térdvédőt vennem kell mert a mostani egy ufó 3 ponton csuklós..annyi helyen van már hekkelve hogy nem mozog..kicsit nagy is...valamit vennem kell..néztem egy párat de nem találom az igazit
csuklós legyen ne túl nagy ne bolyhosodjon 3 tépőzáras legyen és ne 25000
én mostanság már inkább leszedek magamrol.... pl könyökvédőt nem hordok közel 1 éve...a boltba sose kell.
tesco gazdaságos rutint... jo sokat, akkor mehetsz egy cica gatyába is extrémkedni... csak nehogy megcsináljanak a mokusok...
kv
Köszi.

Állandóan azt nézem, hogy mit lehetne magamra akasztani a hétvégén, hogy tudjak dolgozni hétközben:-)
a lényeg hogy juniort vegyél! abba szükebben bele tusz bújni és aláfér a crossgatyának. a felnőtt az kibaszott nagy! csak kivülre férne el. tele van protektorral de attól mozogsz benne símán. seggvonlaban is vannak ,felér veséig ,combnál is van meg elöl is. szerintem kibaszott jó. nyá"ronis"ki lehet benne bírni. szagáról ne beszéljünk. amúgy melyik nem bűzlik két használat után?

ár érték arányban nagyságrendekkel egy motoros holmi előtt jár ! az összes hokis védő. mellpáncél,könyökvédő stb...
A jégkorongos protektoros nadrág mennyire kényelmetlen/meleg/zavaró?
..erről jut eszembe,mikor kimentek a ruszkik bemerészkedtünk az itteni harckocsi pályára..egy cz 250-em volt amit sok spórolásból és kölcsönből vettem letámasztom egy fához hogy hugyozzak...odanézek a motorra hát egy nagy harckocsi vagy tüzérségi lövedéken állt a hátsókerék...na az emlékezetes volt..az a menekülés
minap voltam a orvosnál éves vizsgálat..
súly 108kiló..magasság 186cm..bmi indeksz 31.. 25 felett szar.. mondja az orvao..na most akkor ez hogy lesz..iktor...mit fog ezért csinálni...
néztem rá okossan azzal az értelemtől sugázásmentes arszal...mondom hát mivel fogyni nem tudok ezért majd ...növök..és akkor megent jó lesz a testtömeg indekszem...
mert a 108 kiló az nem sok..csak legyek vagy két méter...és akkro az már egész lyaú... nem
hát forogtak a doktor szemei
hát persze...: -jo...

ennyi elég?
fel-le nem mozog ugy jó !
hétfön elvinnék csak mondták szedjem szét fényképezzem le a dugt!dátumos fényképezővel pfffffffffffff bee beee bee birkák
amugy a ruházat védő cuccoktol indult a dolog mostmár a franciakulcsnál tartunk meg a csipőfogonál...
dzsi..
ezek ...a pénz meg ilyenek csak magyarba kelelnek..itt nem mert nincs akinek odaadd...illetve hiába adod oda..nem kapsz érte semmit...
kell még szerencse... de az sok...
a váltóart is kicserélem igértek egy másikat rá ha hoznak jó ez a Gáz ra akkor odaadom de csak akkor ha irsz valami jót rólam
fel-le nem mozoghat semmit, oldalra mindegyik mozog... de tökéletesen soha nem lehet bent a helyén megállapitani hogy tutti-e...
függöleges mozgás az nincs semmi nm kottyan csak oldal irányú 1pici annyi beleér papi?Elvileg a hengefal megfogja nem? amugy úgy rendbe van
szerszámok...
minden ami kell...
kerékszerelés, defektjavitás ..féktárcsa egyengetéshez nagyfogó..kisfogó hari fogó.. kulcsok13-17-10-8. drót!
aranytatyóba csavarok..minden féle meg anyák...mert anya... ne csak egy legyen
13 lk gumicsődarab.. bilincs..térkép...bár azt utoljára a púrháborúban néztem meg...mert beszkennelten a fejbe...
mondjuk a carnasebes meg a bihar azért az térképes mutatvány
4 méter kötél..(ha valaki megsérülne.... bokában megkötöm.. és le tudom húzni a hegyről )
mi kell még egy jó vezetőnek. ..
antipatikus ság...van
fejlett humorérzék...nincs
idióta helyek..van
ja... csapat aki szivesen áll mögé... az nincs
gumiszerelő cuccot és pumpát akkor viszek ha messzebb megyek, kisfűrészt összel szoktam berakni, gyurma mindig van, biztositotű is több darab, patentszem alap, errefelé nincsenek keritések, csak ottfelejtett bombák a lőtéren de az jo sok...
Itt van elöttem egy block xc 450 2007 levett hengerrel a dugó az fasza majdnew new de a hatokanak van egy minimális mozgása az lehet?
ici pici