Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na elmegyek robogot szerelni az esőben...
az fasza szavazás volt...
szoktam venni ott gumit... sőt mostanság már csak ott vettem, meg Pistitöl mc-5-öt...

jol megdrágultak a terepgumik... bassza meg...
Júliusban azt hiszem..akkor beszélgettünk
Át jártam az OKR-be dolgozni..kimentünk a 13-as motorokat tesztelni ..ott volt ő is..valahogy utána láttalak a boltban téged is éppen gumit vettél
teszt gumi

de szerintem meg van az ember a teszt alany, a leg szerényebb: a fehér arcu !
aki nem birja a nagy és sok dumám. !
Dew lesz megszavaztam.
Dew a héten le vivődi zergének egy ok, vagy ha feljösz megkapod.
Félre értettél,nekem sincs semmi bajom a futózott gumival mert a mostani és a régi technológia között fényévek vannak..kellene venni és több fajta motoron tesztelni..olyan embereknek aki ugye nem csak erdőben járnak hanem olyan ámátőr endúrósok ha nekik beválik a gumi és tartós akkor valószínű rendelnek még és terjesztik is hogy fasza és olcsó...ha beválik akkor el kell fogadni hogy jó,ha nem akkor azt...elsőre nagyképűen könnyű elitélni mindent
ez a beszéd Maki,... különben is az a király aki elmegy bütykök nélküli gumival 1,5-re fujva full sárban, gyökeres felfelében...
mikor beszélgettél vele, mert én ugy tudom mostanában nem sokat motorozik, rákapott a sziklamászásra...

ez van mikor valaki adrenalin függő..
amugy komolyra forditva, nekem pl nincsenek rossz tapasztalataim a futozott gumikkal...

még sok éve terepjároztam, volt egy vitarám full csővezve, azon voltak pápai futozott terepgumik, az a V-mintás amilyen a munkagépeken JCB, van hátul.... amit az kapott az beszarás kategoria, az sem tört le, nem vált el hibátlan volt
köszi hogy aggodsz az egészségemért de van saját gyogyszerészem... annyi pirulát kapok amilyet csak akarok...

jahh és jo csaj...
nem kell szavazni... mindenkinek küldesz egy ilyen gumit aki itt ősforumos...

aztán ha jo osztjuk az igét, és tuttira mindegyik környékröl kapsz jo sok megrendelést...
Én szavaznék a ronis-ra
Ő megy a legtöbbet szerintem és a legszarabb talajokon,meghát öreg is merevedési gondjai vannak..hőhullámok gyötrik...azért ha lehetne még egy csomag kék pirulát is küldjél neki mert az segít neki az akadozó vizelésnél és az állandó ingerültség leküzdésénél..szegény lenyugvó nap ban állandó napkitörések vannak és ezt próbálja a 300-asal kezelni..legyen ő a teszt alany mert megérdemli
Köszi az invitálást , sajna nem leszek ott.
megy az osztás

Viktorunk meg S.K ügyes gyerekek , nem hinném, hogy meglepetés lesz nekik bármilyen terep is, az lehet harcolnak majd rajta.
Csóri kuplung mit kaphat az, ha sokszor megfőzöd
bár lehet összefügg azzal, hány kg ott is kell mozgatnia a kuplungnak , bár a saját 70kg+motor súlya is meg tudom gyilkolni a kuplungot
Üdv a fórumon
Szerintem ha olyan jól fog mint az eredeti 6day és ez sem kopik gyorsabban, nem esik szét akkor megéri, mivel magasabb a bütyök és 6-7 rugóval olcsóbb.
Ki kell próbálni és akkor kiderül
Beszélgettem a múltkor Kátai Petivel..ő azt mondta pont egy teszten hogy kidobja a fimes gumit mert kutyaszar...és vesz geomaxot...ki mit szeret? megoszlanak a vélemények ugye mert nem egyforma a stílusunk
Jó napot!

Jó sokat írtatok
Nincs itt hiszti valószínű én nem értek hozzá meg meg millió motoros aki még nem ezt a fimes guminak látszó rigát használja,ettől függetlenül miért is ne lehetne jó?...meg kell próbálni,aki ismer tudja hogy sosem voltam az új dolgok ellen...lehet hülye is vagyok meg nem rendelkezem túl nagy egóval és motorozni sem tudok úgy mint sokan a szájukkal...hát istenem a 25 év alatt nem tanultam meg
Lehet megint lesz a télen 10 ért mitasz..elmegyek én azzal is ahova akarok
a követ az aszfaltra értettem, a gumi a patakba való, sárba meg a hisztibe, de ha egy barom le gyalázza az aszfalton akkor kuka.

a másik inditsatok szavazást ki legyen az akit elfogadtok s azt mondjátok adtok a szavára, az kap egy ilyen gumit sponzoriba tölem s utana értékelje ahogy akarja de le kell irnia a tapsztalatokat.
várom javaslatokat ki legyen a szerencsés.
mondjuk szalajtós már próbálta lehet kérdezni.
mondjuk a geomax az szerintem is egy kutyaszar gumi.... legalábbis ez a tappasztalat..

15-ért van mc5 kemény mint a bránerem, deha majdnem lapos akkor szépen elmegy +örök+1 év...
heloka én itt szinte csak kövön és sziklán motorozom..... most akkor nem mehetek rá ezzel a gumival.... ?
most bocs de ki mondta az s12 jo vagy a geomax, kurva kemeny gumik, persze az utcan valo szaladgalasra zsir de igazan komoly endurozasra nem, vagy de szopásra, amikor a kerek egyhelyben forog és allsz mint egy fax.
a sixdays az sixdays. leválni egysem vált le de ha lesz rakjuk fel.
de persze jo ha van hiszti irjatok meg...
Nem tudom mi éri ebben a gumiban meg?
...ha,póstával 16 akkor már csak hozzá teszem azt a 2-4 ezret és veszek egy s12-t vagy geomaxot vagy bármit ami ugye nem futózott!
Ha nem eredeti akkor az anyaga sem lehet az amiért jó a fimes gumi.
Kaptam a nyáron egy metzeler fimest a Gyuszótól azt amivel az eb-n ment..az még mindig fasza volt..semmi kopás szinte nem látszott rajta pedig Horvátországban a köveken kapott rendesen.
Kiváncsi leszek hogyha egyszer mentek vele defektesen nem e válik le?..a futózás