szerintem ez az egyetlen olyan topik ahol tök mindegy kinek milyen motorja van... én amugy is rozsaszinű derbi senda rajongo vagyok... gázgáz az meg mi..? olyan mint a fékfék...
ahogy zozi mondta egyszer volt... ide fujt össze minket a szél itt az 1 négyzetméterre juto legtöbb enduros...
endurocrossbol anno kiszorultunk a sok koca krosszostol.. ktm-ben meg csak a mennyi és milyen olajat öntsek az elcénégyembe a téma... maradt a gázgááz... nobreak..
Jó estét!
"mondjad neki hogy ezek a motorok már kihaltak mint a dínók .örüljön hogy elviszed a szemetet."
Ez jó duma, majd megejtem én is minden motoralkatrész vásárláskor
Amúgy én egyberészes fürdőruhába szoktam nyomni,meg vietnámi tanga papucsba.A fejemre meg csak egy papírzacsit húzok.Próbáltam a nejlonzacsit is,de abba valahogy nem kaptam rendesen levegőt!
Jó reggelt Most gyütteme én is-e,ide beje.Nekem lehet még ide jírni,ha van gasgasoom?
Milyen divatbemutatok vannak itt Én meztelen járok,me úgyis lejizzadok
na nemán.. hátha van egy db kík. vagy egy fehér. ki tudná megnézni ezt? hogy zsír ne szopja be a faszt ha esetleg elegy érte? én lépek kecskemétre még most veszek alkatrészt a szaromhoz.
aztán majd este összeokádom . küldött a pink lamellákat de életemben nem láttam ilyen vacak kókány kinézetű lamellát! eddig gyárit vettem mindig mostmár tudom miért. pedig ez prox tán de rika szemétül fest. ráadűásul az országban nincs egy garnitura egyforma lamella ehhez a tipushoz. 98! -2012 ig ezt rakta a ktm a 250/300 ba! és nincs hozá polcon. csak egy két darabok. rugókat ne is említsük. azt csak rendelni lehet.
zsír . ha lesz időd leugrani universalhoz. kék idomot vegyél ! ha nincs akkor jó a fehér is. most menőzni akarok hogy bergem van. lemajmollak vazze. és nagyon köszi hátha lesz rá időd. és kb 8000 ért fogja adni liszenszes embernek vagy ismerősnek. max 10 et ér .ha többet akar köpd le. mondjad neki hogy ezek a motorok már kihaltak mint a dínók .örüljön hogy elviszed a szemetet.
tehát 2003-2007 ig sx exc hátsó egyben farokidom. kék .esetleg fehér.
Páncélt ilyen ufó utánzatot használok, télen jó,de nyáron belefövök mindig.Csizma az a régi 5 éves Thor csimma,ami lassan kéri az újat,de nekem bevalt.Kesztyut pedig neopremes endurot használok,itt azért reggelibe meg 4 fok korul jár és nagy a köd is ..ugy hogy nem fagysz bele.Buko pedig valami noname marka de birja a kikepzest,csak nincs nagy szellőzése,igy mindig belerohadok.
végre nem a sértetségről meg a tartozásokról pofáztok bazz
en gaernet használok csimmát. supermoto változatott mert nagyon hajlékony menet irányban. alpine star könyök, páncél s vál védőt (250 oojro)
törvédőt pedig a zorot muanyag de nagyon zsir.
kesztyü gyári KTM karbonos 23e arany ár.
sisak bringa sisak DH-s 18e, volt csucs 120e is de wazz olyan zart hogy mindent beleheltem vele (airoh). nadragok alpine star.
mindent az aunernél veszek jo kedvözményel szögediesen.
igaz zarandolnak a tojszólását nem tudom hogy csinálja talán géppel de druván jó. háti kulacsom, shot 3 literes. amit viszek benne gyari szerszamos taska (berg) pumpa, ragasztó, minden kezelo szerv potban (fek, kuplung kar, valto ), viz cső, drot. pizzz pici mert csoro vagyok. ddors kotttozooo.
ennyi.
Latom a vedekezesrol dumaltok...en is egy thor force-t hasznalok,de nem tudom milyen gyerek utan mereteztek mert a tepozarak,epp hogy osszeernek a vekony pixeimen:)) ,amugy jonak jo es eleg jo is vedi a terdem.Ez elott ami volt az beleallt a terdkalacsomba (Ricsi tudja,latta)es biza kellemetlen volt 2 honapig santitani.En azt mondom azon nem szabad sporolni,mert a labaidon kell jarjal es nem a kezeden,es ha a terd faj akkor az kibaszott egy szar dolog.
ahogy zozi mondta egyszer volt... ide fujt össze minket a szél itt az 1 négyzetméterre juto legtöbb enduros...
endurocrossbol anno kiszorultunk a sok koca krosszostol..
The next round of the GEICO EnduroCross series, presented by Lucas Oil will be in Everett, Washington on Saturday, October 20th.
már csak egy flex szemüveg hiányzik
"mondjad neki hogy ezek a motorok már kihaltak mint a dínók .örüljön hogy elviszed a szemetet."
Ez jó duma, majd megejtem én is minden motoralkatrész vásárláskor
Amúgy én egyberészes fürdőruhába szoktam nyomni,meg vietnámi tanga papucsba.A fejemre meg csak egy papírzacsit húzok.Próbáltam a nejlonzacsit is,de abba valahogy nem kaptam rendesen levegőt!
Milyen divatbemutatok vannak itt
Hívd fel!
aztán majd este összeokádom . küldött a pink lamellákat de életemben nem láttam ilyen vacak kókány kinézetű lamellát! eddig gyárit vettem mindig mostmár tudom miért. pedig ez prox tán de rika szemétül fest. ráadűásul az országban nincs egy garnitura egyforma lamella ehhez a tipushoz. 98! -2012 ig ezt rakta a ktm a 250/300 ba! és nincs hozá polcon. csak egy két darabok. rugókat ne is említsük. azt csak rendelni lehet.
evs rs7, van belőle 1 pár.
karcsúbb vagy max normál méretre jó.
tehát 2003-2007 ig sx exc hátsó egyben farokidom. kék .esetleg fehér.
http://youtu.be/qPMbpDNJJ_0
http://www.youtube.com/watch?v...
en gaernet használok csimmát. supermoto változatott mert nagyon hajlékony menet irányban. alpine star könyök, páncél s vál védőt (250 oojro)
törvédőt pedig a zorot muanyag de nagyon zsir.
kesztyü gyári KTM karbonos 23e arany ár.
sisak bringa sisak DH-s 18e, volt csucs 120e is de wazz olyan zart hogy mindent beleheltem vele (airoh). nadragok alpine star.
mindent az aunernél veszek jo kedvözményel szögediesen.
igaz zarandolnak a tojszólását nem tudom hogy csinálja talán géppel de druván jó. háti kulacsom, shot 3 literes. amit viszek benne gyari szerszamos taska (berg) pumpa, ragasztó, minden kezelo szerv potban (fek, kuplung kar, valto ), viz cső, drot. pizzz pici mert csoro vagyok. ddors kotttozooo.
ennyi.