Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

déw...
vick wót.
mostanában tényleg nem olvassuk a szerelési kÚÚt mutatódat
bár a berugókar aznem kéthónapja vót...kicsit nagyitol nem ...
de legyen is jó a rémeremiksz mert ha 1cő elmegyünk megint...akkro ki kell birja amig ott vagyunk ..megint
na nekem megoldódott a race...22ályró marad a zsebbe
ha valaki össze akarta volna velem mérni a racer thudását annak el árulom .. ő a jobb

déw.. a gumi ugyan úgy elfér mint a sziksz délyz..bár ez szeven délyz de el fog férni... feritől fogadd e .. nem lesz szar..meglátod
Startolsz?
22Euro és tudsz indulni ez a költség akinek nincs licensz.
Ebbe benne van a biztosítás és a napi licensz
Van meló, lesz zsé szóljál Viktornak, majd besegít
A gumiról írhatnál

Orvosit helyszínen hogy lehet váltani? Van kint valami csinos doktornéni, aki a sátrában megvizsgál?
Bocsi hülye vagyok hozzá, csak érdeklődtem
én a Markó Mstvánra szavaznék! adjunk neki egy futózott metzellert tesztelni.

amúgy most leszeroma tesztet.épp most szopattak le e4gys melóval azt se tudom mit csináljak hirtelen.

a hétvégi versenyen ha nincs liszenszed és orvosid nem is indulhatsz? vagy helyszinen nem lehet kiváltani?
"idegi tesztjére alkalmas"
Képzeld, már kb. 1 hónapja csak tankolom, meg légszűrőt mosok max, 2 hónapja plusz forintot nem kellett rá költeni
lehet ez a halál előtti csend

Mi lett a kuplungoddal, vettél bele szuper löttyöt?

Ez teljesen igaz
Tőlem nem jönne eredmény egy jó darabig a kopásról az tuti bár száraz kemény talaj tesztet nem tudom hogy is lehet csinálni ebben a takonyban
Megadom a receptjét
8 L benzinbe öntesz 2L vizet és így jön ki a 10L olcsóbb benzin
Majd írd meg a tapasztalatot

Már páran tesztelnek, csak nem írnak még
Részemről teljesen elfogadom, ha olyan tesztel, akinek nem kezdő szubjektív véleménye lesz, hanem jóval több a tapasztalata, s ha ő mondja OK vagy nem, akkor azt sokan elfogadják az a lényeg
A legjobb, ha minél többen tesztelnek
Én azt mondom, ki kell próbálni, ha bejön használni, ha nem jön be, nem használni
Részemről csak ennyit tudnék mondani, nekem bejött-e vagy nem, tovább bírta-e mint az eredeti vagy nem, esetleg még azt az eredetihez képest egyes helyeken hogy viselkedik, azaz tőlem orvosi precizitású teszt tapasztalatokat ne várjon senki
főleg hogy lehet fel se bírnám tenni, mert nem fér el
na...
de komolyan ..déw jó tesztiró lesz...
csak arra kérlek dév az állós technikátamit kszabi galindó csinál ne eröltesd és akkor müködő lesz a teszt:-)
visszatérve a szavazáshoz..
csendes teri jól döntött...
déw az aki irni is szokott ..képet is rak fel.. bára szuzuki rémeremikszje alkmatlan a tesztre..
szerintem..az csak a forumolvasók idegi tesztjére alkalmas...mert kiidegeli vele déw az embereket... gé sem küldte még át déwnek az rm 250 alul-vázassat..pedig azzzal már déw is tudna tesztelni...

0,5re téve a trélyfát...folytatom...
ronisz a komisz alkalmas lenne a tesztre de...elfelejti leirni a tapasztalatait csak használná örök élet meg két nap és nem irna semmit

nekem azért nem lenne jó mert én még a gumi tesztelése nélkül is olyan tesztet rittyentek ide 300oldalban hogy ahhoz megent nem kell a gumi...mert a történeteim igy is minden valóságalap nélküliaek..minek is rontanám el őket a valóság szürreális ábrázolásával

szali meg már teszteli és neki egyetlen gumi sem jó..mert ha valahova nem ő ér fel elsőnek.... neki az a gumi már szar...mert szar a gumilya igaz hogy egyből ott van a többi meg leszopja magát mire felér utánunk..de neki szar a gumilya

1/2re a trélyfával.. én ezek alapján mankára teszem a woksom
Vik hál istennek itt esik már rendesen s felrakom az új gumit......eddig nem volt szivem koptatni a száraz talajon.....
.lehet levágok a bütykökből mert túl nagyok.....
Ha lenne valakinek ócsó utángyártott benzin,szivesen fogadok pár száz lityit s írom a tapasztalatokat.........
Nekem most egy S12 es van és elég jónak tűnik, legalább is sárba jobb mint a Geomax,habar a geomax kopottan is jol fogott a bányába is...persze 0.3 nyomással....az újrafutózott gumi is jó kell legyen.
hály.
na itt vok...
ferensz...hol hallottad hogy én már használtam.. valaha 18as keréken szikszdélyzit.. vagy ezt az úly ezekszerint ha egy nappal is tovább birja a kkor legyen a neve (sziksz helyett)szeven délyzi gumi...
szóval..mint mondottam szalinál volt kint szombaton...ö használa és azt láttam ..talán nem is kopott pediga kapott...annyi hogy kissebb nyomás elég az oldalfalerőssége miatt... amúgy mondom én nme használtam...
nekem egy kenda volt a 18ason..de az csak egyenessen ment felfelé mint a barom,de oldalazóba lecsúszott...ezért átraktam a 19es sáragyag kendára a hátulját és azzal toltam le a szombat vasárnapot...
a a sziksz a vasárnapi napon csak krisztián alatt működött a hogy kelllett vonla..de ott is voltak olyan helyek ahol csúnyán alulmaradt a 13mm bütyök a 16mm szemben...
sárban takonysárban nem szerepelt a sziksz valami jól...robúrnak a 0,6 báros muzzal...maga volt a szopás...de az ember megoldotta mert mindenhol feltolta...neki pl ne adjunk tesztgumit mert ő bütyök nélküli gumival ia ugyan úgy megy fel mint a 26mm magas bütykű kétszeres fim gumival
Én is Ronisra szavazok. (bocsi Dew),

Mennyiségileg plusz minőségileg ő nyomja a legtöbbet.

Van összehasonlítási tapasztalat egyéb gumik terén, megfelelő motor, és megfelelő hely is a szó szerinti "nyúzópróbához".

Én nem 1 év múlva kapjuk meg az eredményt.
Felkeltem,jössz tankolni? du itthon vagyok
Pontosan így
Próbáltam én is a 6days gumit..leeresztve szárazon és sziklásban tökéletes..ahogy esett egy kicsit akkor a fákon nagyon csúszott viszont jól tisztult a sártól..próbáld ki hogy milyen ez a gumi..bár félek hogy nem tudod felrakni nem fér el emlékszem mikor a mostanit tetted fel akkor is írtad...
A tuti teszt arra célcsoportra, amit írtam az lenne, ha olyan kapna ilyen gumit, aki csak 6DAY el megy és már használt legalább vagy 6 garnitúrát(Pl Nagy R tuti), tudja hogy kopik hogy viselkedik stb. Ő kapna egy ilyen futózott gumit és az eredeti 6dayhez összehasonlítaná, leírná a tapasztalatait. Persze lehet másik fajtához is.

De őszintén, mitől parázik az ember a futózott guminál?
Ha ez kiderül, hogy nem áll fent, akkor no para!
Ha jól emlékszem, már van aki teszteli, csak nem ír róla
Szali, Riki, Viktor?
Egy kis üzletpolitika, bár nem értek hozzá
Szerintem a célcsoport elsősorban azon motorosok köre, akik szeretik és bejött nekik a 6day FIM, ők kevesebbért kaphatnának egy olyan gumit, ami ugyan olyan jól fogós/tartós mint egy eredeti Metz 6day, ráadásul a bütyke is magasabb, RGO tovább tart, feltéve ha nem kopik jobban, nem törik szét, stb. Aztán az is lehet a magasabb bütyök miatt rosszabb vele menni
Nem hinném, hogy van olyan cél, hogy kijöjjön akármilyen teszten is, hogy ez a világ legjobb gumija ami mindenhova jó

Természetesen a motorostól és a motortól rengeteg függ, lehet neked a C10 jött be, de lehet más azzal nem tud menni, s ha te felmész valahol C10el, más meg nem megy fel más gumival, az nem jelent semmit. Ha te a C10 el felmész és felraksz ugyanoda ugyanolyan körülmények között egy AC10 et és azzal meg nem mész fel, akkor azt már össsze tudod hasonlítani
Gumi?...nem létezik az ami mindenhová jő
Birom amikor fikázzák a mitasztomat...hogy ez meg az milyen jó...ott kaparnak a köveken és sehova nem jutnak az általuk istenített gumival..vagy ugyan odáig vagy talán tovább is néha eljutok a 10 ezres c10-el...utána csak úgy megjegyzem...na mi van?..hol a külömbség?
Dewid... ha nem irod le rola a rosszat is akkor elásunk az erdő mélyén... csak gondoltam szolok...

nehogy csodálkozz mikor ott álsz a gödör alján ásoval a kezedben, arcodon a "de ezt most méééérrr" kifejezéssel..
Fehér arcú Nekem nincs gondom azzal, aki sokat beszél, legalább nincs csend, mert én nem beszélek
Elfogadom a teszt lehetőséget aztán kaptok róla oldalas beszámolót itt a fórumon, képekkel, videókkal alátámasztva csak a tények Zergével beszélek szerda-csütörtök magasságban a hétvégéről, lehet mennénk tanulni, ahogy beszéltük, de ha mentek erre a Román versenyre, akkor majd máskor bányászunk.