Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

thomassman
szivesen...
egy biztos....vagy én irtam rá a választ vagy sem...de az hogy mi volt a kérdés arra sem emlékszem
berugókar..gasgas (csiksuz roniszakomisz)?ktm jimmi tudeszki) ?eremiksz(déved endúró)?

csuka garatula...
te egy állat vagy

msot hivott eská...
ő első osztályban indul..(hol máshol indult volna)és ha háturról nézzük 2dik lett
de csak azért mert aki az első lett azt csúnyán beszopatta zé..mert pont a mért szakaszon egy kolbásszal sétált a pálya közepén mekdonáldszos ruhában...segithetek az élységed csökkentésében felirattal a mellyén .emberünk egyből kiszúrta és elfogadt a kihívást.és legyűrte a kolbászt
igy nem halt éhen
és ezért eskának nem kellett utolsónak lenni..hál..istennek..illetve a büfékocsinak álcázott zÉ...nek

eská csunyán benézte a kiírást.. mert az volt irva a romániai versenykehez hasonló lesz...ehejett volt mért kroccpálya meg 20perc piritás az erdőben meg 15perc várakozás a trippernél..vagy mi az az időmutató szerkezet(tálymer ..wacs.. klokk)
szóval addig a 6 körönként emberünk..eská ráért számolni hogy akkor mos t melyik időpontba nkell kihülten a rajthoz álni..hogy ne kapjon büntit...
elmondom a szervezőknek..milyne gy rommánilyai race...
elindulnak.. óra indul...race vége ora lenyom...idő annyi és kész..ninccs etap mért várt meg minde féle számitott idő..csak menni kell matekot nélkülözve motorozni
pedig ezt a szervezők biztos olvasták már

sk erre futott rá..mert pályán meg nem egy nyélgáz az ember viszont kint rommániában rommá alázna sok sok mindenkit
itt viszont..de nem lett utolsó mert volt büfémen
Sziasztok, köszönöm a multkori kérdésemre a választ (nem is tudom ki irt rá):)
Lenne még egy olyan kérdésem, hogy a gyárin kívül milyen berugo megy rá? Vagy gyárit hol lehet rá kapni?
Köszönöm előre is!Üdv.
Jóvanaz
HA zozeee leírja a spaniferes technikát szerintem meg még be is szartok azt mocira se ültök többet
ja meg befogva maradt a hátsó fékem 1x mégjó hogy kör végén
nulla felkészüléssel és vmi gyomorproblémával éppenhogy végig bírtam csinálni verseny közbe 2x hánytam végkimerülés határán voltam már nemtom hnyadik lettem hazajöttünk inkább mert szarul voltam de nem valószínű hogy jó helyen időmérő nem nagyon ment (részemről ennyi)
komoly vagy mint egy here rák
vagy here vagy mint egy komoly rák

az a baj hogy emberünk érzékeny leki virág és az hogy a hisztis pöstis beszól hogy bunkó vidéki.. hát megérintette a lelkét

6km es patak hát ott lefő a telya egy párszor...de a szuperzórrósban biztos élvezé a ktm sxs 525
perzse IM feljárókat felesleges is mutatni..ahol egy meredek de fasza patakba egycő előtted van egy db 4m sÍk magas szikla
dév a kettő közt kel keresgélni
majd azért megyünk és hordozol majd minket magaddal mint kutya a kullancsot
vagy mint patkány a pestist..
Egyszóval komoly vagyok
Hopp hopp gyerekek!
Enduro Magyar Bajnok!#4 PETŐ ÁDÁM!Büszke vagyok rád!Ádámnak 2 bajnoki címet sikerült idén szereznie!Le a kalappal!
Én komoly vagyok
vagy majd megmutatom a 6km hosszú patakmedret és abban ellesztek ti is egész nap
A berúgókar akadály elhárult, másról egyenlőre nem tudok, ami probléma lenne. Csak olyan helyeket fogok mutatni, ami nekem nehéz, vagy lehetetlen, vagy még nem is jártam arra de én nem fogom csinálni, mert akkor ott leszünk egy helyen egy teljes napot

szerintem senkit nem szabad itt komolyan venni
hülyéskedik, meg viccelődik, szerintem

Más, de ez tényleg totál szubjektív idevágó gondolat, csajoknak szoktam mondani szerintem én nem tudlak megbántani téged, ahogy te sem engem, csak mindenki saját magát, attól mert a másik csinál, vagy tesz valamit, amivel helyzetet teremt, te még mindig dönthetsz úgy, hogy leszarod és nem megbántódsz,
az a szitu..megent vágyom oda hozzád.. elmegyünk inne a volt fórumtaggal és körbevezetel.. csak te mi a hegy ...meg max 10-15 motoros haver
annyi hogy minket ott a könnyűbe ne is vigyél..
figyu.. az egyik srácot..nevet nem irok..ferensznek sikerült eltávolitani az asztalunktól. .
de azért még hátha a kocsmát nem hagyta el
majd azért szólok neki hogy ez a beugatós ember ne sértse ár meg a itt lévőket az asztalunknál...
Vicceltem a láblógatással te! Ott a vigyor mögötte
Megtanítsam?100000/perc A legjobb leszel
Képex, videók nem készültek most, nem volt készülék, meg idő se lett volna el voltam foglalva a motor huzigálással
igazándiból az van hogy oldalra csúszós a sziklás rész azért támasztom ki előre ha elcsúszna akor offoljam az oldalirányú nagy sebességű elcsúszást
amit láttsz ottónál..na azt...hogy kicsúszik a hátulja és nem tud ugy mit csinálni ha a lábtartón a lába..de mondom lógatásról szós sincs...és ülésről sem mert a másik lábamon ott a súly.. a motorcsúsztatás elkerülése végett..motocrossz lecke első kötet első oldal első bekezdés első gondolata
Zoozzee kódolva üzente
okosabb, mint egy okos telefon?
vagy hogy is szokták mondani, mint egy ötödikes?
megnéztem a cimeket.. ott vannak..de azért köci
motor egyenesben tartása lábkitétellel oldalra végül is van benne igazság, de azt hiszem testsúlyt szoktak csak áthelyezni.
A krosszos lábkitétel az más célt szolgál
Felénk itt lent a hegy lábában ilyen meredek hosszú cuccok nincsenek.
Látszik a videón, hogy szopó a hely, s aki felment, annak
elmondom én mit láttam..mint profi rályder . .
a gumi jól néz ki.. az hogy asszimetrikus az meg mindegy..de szali szenvedett tőle.. mint a fórum a helyesÍrási hibáimtól
ennek ellenére azért elhasználnám..de nem jött még az igéret..amúgy nem baj mert ki akarja kiszopkodni a hegyet..viszont szerintem kroccra tök jó lenne
de mivel ferensz itthagyott minek mert nem tetszik neki a fészbukszunk.. nem lesz ingyé gumi
hát nem szólt senki...én azért elmentem volna!