és az hogy a hisztis pöstis beszól hogy bunkó vidéki.. hát megérintette a lelkét
hát ott lefő a telya egy párszor...de a szuperzórrósban biztos élvezé a ktm sxs 525
kettő közt kel keresgélni
de én nem fogom csinálni, mert akkor ott leszünk egy helyen egy teljes napot
szerintem én nem tudlak megbántani téged, ahogy te sem engem, csak mindenki saját magát, attól mert a másik csinál, vagy tesz valamit, amivel helyzetet teremt, te még mindig dönthetsz úgy, hogy leszarod és nem megbántódsz,
.
el voltam foglalva a motor huzigálással
végül is van benne igazság, de azt hiszem testsúlyt szoktak csak áthelyezni.
.
.
szivesen...
egy biztos....vagy én irtam rá a választ vagy sem...de az hogy mi volt a kérdés arra
berugókar..gasgas (csiksuz roniszakomisz)?ktm jimmi tudeszki) ?eremiksz(déved endúró)?
csuka garatula...
te egy állat vagy
msot hivott eská...
ő első osztályban indul..(hol máshol indult volna)és ha háturról nézzük 2dik lett
de csak azért mert aki az első lett azt csúnyán beszopatta zé..mert pont a mért szakaszon egy kolbásszal sétált a pálya közepén mekdonáldszos ruhában...segithetek az élységed csökkentésében felirattal a mellyén .emberünk egyből kiszúrta és elfogadt a kihívást.és legyűrte a kolbászt
igy nem halt éhen
és ezért eskának nem kellett utolsónak lenni..hál..istennek..illetve a büfékocsinak álcázott zÉ...nek
eská csunyán benézte a kiírást.. mert az volt irva a romániai versenykehez hasonló lesz...ehejett volt mért kroccpálya meg 20perc piritás az erdőben meg 15perc várakozás a trippernél..vagy mi az az időmutató szerkezet(tálymer ..wacs.. klokk)
szóval addig a 6 körönként emberünk..eská ráért számolni hogy akkor mos t melyik időpontba nkell kihülten a rajthoz álni..hogy ne kapjon büntit...
elmondom a szervezőknek..milyne gy rommánilyai race...
elindulnak.. óra indul...race vége ora lenyom...idő annyi és kész..ninccs etap mért várt meg minde féle számitott idő..csak menni kell matekot nélkülözve motorozni
pedig ezt a szervezők biztos olvasták már
sk erre futott rá..mert pályán meg nem egy nyélgáz az ember viszont kint rommániában rommá alázna sok sok mindenkit
itt viszont..de nem lett utolsó mert volt büfémen