Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...
Fasza videó

Kuba Ricsit nézzétek a bergel...kicsit elütik a fejét
Ez az enduro...

különben meg nem olyan eccerű az mert itt nincs edzés mint egy krosszon s egy jó hosszú mérten (15 perc) kell úgy pirítani hogy nem ismered a pályát...
ok no az elsőt nem mérik...
mindegy no nekem teccett az enduro csak kib.....ott sokba van.
jo-jo amikor küszködünk erdelyben meg cereden is de valahogy a race más izgalmat ad.
Grat Ádámnak meg a segítőknek is...
Nálunk is hasonló a helyzet, annyi különbséggel, hogy fosóhomok a talaj.

Építettünk egy "pályát", hát a déva vára az egy stabil kiszámítható műalkotás, mert az legalább másnapig mindig kibírta.
19. harmadosztályban, de örülök ennek is, mert rengetegen kihullottak.
Összespanoltunk zsirferivel és ggákival is.
kikiegyillyánhúsz.
ebből bajod lehet.. ah a titokolvasó havejaid leszűrik hogy nem tetszett..kikerülhetsz a tsapatból
amúgy hanyadik lettél?
ha valahol látok egy tenyérnyi dombot akkor akszió után..épp az asszony vénuszdombja fölött nézek ki a világba
lyakszi.
szép helyne lakol.. mindjárt bevágok pár képet mi hol lakunk.. egyből nem engeded hogy odamennyünk hozzád hajtani
http://cike.lapunk.hu/?modul=g...
http://www.google.hu/imgres
?im...
Köszönjük Májsztróóóó Jövőre elhúzzuk a szájukat
patyi .
az jön ki az irásaim mögül hogy fikázom a racékat ezt nem akartam
hát én azt mondom nem fikázom.. hát értsed meg.. csak azt hogy egy endúróban mért csak 5perc alapján minősitenek valakit mikor 45 percet megy?
mint mondom ez nem endúró ez krosszverseny kétkörösre szabva..de attól race...
itt nálunk a kis falusi futtató racékon 60perec van egyeben ..nem kisperec nagy perec..hanem 60 egyforma
kutya kis semilne homoktúrás de race..és élveztem is..csak kicsi pézből kicsi race...csak eskát sajnálom hogy nem tudott olvasni a sorok között..mert azt irák hogy romániai koppincs lesz..az meg ..lemérik egyben az időd oszt akkor tessék...ez vagy te..
de nekem ezzel semi bajom sincs..nem is csinálom..miért fályna..csak a barétom..eská mondhatom ezt ...szóval a barétom azt mondt a többen az életben nem fizet ki enniy lét hog ilyen utazós várós kicsi krocc kicsi erdei racén mennyen...
ő dolga...nem?

amúgy meg az hogy a 3dosztályban megy egy ilyen ember azért meg le a kalappal .
biztos fáradt volt..vagy azt látta hogy drágám dzsarviksz meg a 4ed osztályban indul és akkor ezen logika alapján
hÁÁ nem
Ha nincs a bukta ki tudja,meee egy kettétört motrival ment Ádám :D http://motorsport.hu/images/st...
Jó estét!
Hazaértünk mi is a versenyről, hát mit mondjak, én sem erre számítottam, az végzett jól akinek fekszik a krossz. Az etap részt kellett volna minimum mérni, nem egy retkes krossz pályát. A másik az, hogy pl a Havri is 3. osztályban indult, ilyen nevek mellett nem kell jó eredményre számítani...
Itt nem szabadna motorozni na de...
Húú....szép helyek...
Estéket...

vik majstró....tudom hogy te nagyon fikazod a racerokat de minden versenynek megvan a maga varázsa....tudod rally.....ott sem mennek egész álló hétvégén
észnélkül csak ahol kell.....
az enduro verseny is ilyen( perszet tudom hogy tudod) csak ott kell húzni ahol muszály..

sajna vége az olyan szép időknak amikor még cereden egy etap olyan hosszú volt hogy tankolni kellett közben s ebből volt három kör...

este jól esett a pihenő nap végén
vagy esztergomban hóesésben akkora sárban hogy asszem 20-an fejeztek be a versenyt......á ezek csírak dolgok voltak.....
mostmár tuti nincs varázsa a pályák miatt de a kaposvári meg a pécsi már kezd alakulni újra
Egy kis előzetes a mai motorozásból....
Videók..coming soon
http://kekhold.hu/?page=websho...
múltkor gumiról volt szó, nemtom ki mennyiért veszi
na bálint segitek..ráklikkel a névre..thomassmann.
kör bazsi a srác és piadzsóra kell a berugókar
ugye eltaláltam mond hogy eltaláltam
na ez a lÓgiga
barátságtalan wén..uzi
hát olvass a sorok közt...vagy csak egyszerűen találd ki hogy hova..vagy már ez sem megy . . . . .
race...
elindulsz óra lenyom..lenyomod egybe azt a 3-4-5-6-7-8rát..ora lenyom..akkor ott eszel szarsz hugyuzol pihensz amikor akarsz..az időből nem vonnyák le..mért is tennék..100km elindultál mikora lett meg...
kész
ha a motorod szerelni kellet.. hát az szivás....éhesvagy és sokat eszel..elmegy az idő ..szivás.. pihenni mert elfáradtál..majd anap végén a célban...
ezek a rommánik nem hülyék.. nem az a race hogy motorkázol egy erdei ösvényen...majd pihenkélsz 15 percet.. mész 5 percet kroccpályán..motorka 20 perc..majd pihenkél 15 percet...
az ötórás xc az igen vagy a 2órás ec is..de emez..emez ez még egy krocc racén is jobban elféáradol...
mondjuk olyan fizikummal mint az enyém még a fórumirás közbe is elfáradok
25perc olvasgatás 5 perc irás gyorsba.. 15 perc pihi várni kiir vissz valamit..45 perc egy kör...
ezt 6 körben ..
kész is a fórumírórace
amikor már sok a matek az megöli a versenyt...
fogalmam sincs milyen motorod van ,és mire kéne csere berugokar....

jok ezek a rébusz beirások....na vajon én most mire gondolok aki kitalálja kap egy csokot jimmitöl, utána DEW átkalibrálja laptoppal... háturru...
Nem olyan rossz ez a méregetősdi,mindenkinek volt egy embere aki számolta mikor hol induljon..például csikánk Ádámja törülközött egyet és szerelnie kelet...sietett a nem mért szakaszon és maradt ideje javítani...szóljál sk nak vigyen matekost
ugy ugy.. hatalmas gratula...