Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kisfÍÍlyam.
ott aznap 7ből 3 ember került fel... és én is rádobtam párat
de ekkor már az agyam eészált hogy miért nem megy felfelé a sáros takony szikláson..mondom nincs bütyök a gumin..de azért csak felrobog már ha kiengedem a szellemet a parasztból ...
láb ne lóg..kizsvííílyam..az ki van tartva előre.. láttál már kroccos kanyart..ha másnem lyuhtyúbon...és ott igaz hogy már egyenessen meg előtte meg a másik oldalt volt a kanyar ..de azér megy egyenessen mert erőssen..de erőssenrá van tartva jobbra..cska ez innen nem látszik..ezek szerint onnan sem
Nédda,dewed szívedre neee vedd,deee neee agyaljááááá máááá,minden szaron,me túl okos leszel
Ja igen, itt van nálam a tesztgumi, megkaptam
Jövő héten le lesz rúgatva , vagyis tesztelve gyakorlatban.

Leírom a tényeket:
Mellétettem egy kopott 6days-t. Ami rögtön feltűnt, az a bütyök kiképzés asszimetrikussága, lásd a képet.
A futózott felület valami puhább keverék lehet mint az eredeti 6day, érezhetően puhábbak a bütykök,
de nem vészes. A bütyök magasság valóban több.
A két oldalsó sor bütykeinek egyik sarka szándékosan le van vágva élre a forgásirányba, így nem nyégyzet a bütyök, hanem 5 szög.

Elméletben a szubjektív gondolataim:
A magasabb bütyök tuti jobb sárban.
A puhább keverék miatt szerintem előbb el fog fogyni mint a 6day, de lehet ez által jobbat is fog tapadni sziklákon, fákon.
Az asszimetrikus kiképzés az egy nagy kérdőjel számomra jelenleg, hogy ez mit fog alkotni gyakorlatban
ide remélem nem viszel el soha..mert igy leirás alapján is elég dÚrva nem hogy élőben .

mindjárt megnézem a néger(est)
te agRessziv álllllat
nem is kishapsi hanem nagy margit
jó hogy nem öltek meg egyből...te ez a név alatt is véletlen nem a csendes teri van mer az tud olyat hogy még a depóból induláskor már van 100ember ki meg akarja ölni

dév..berugókar várhatóan jó lsz csak ne heggesztesd meg!jó az úgy ahogy van... kend be valami fbs sel hogy a trutyi ne tudjon befolyni a zsirzott (malac)perselyhez

a beszámoló jó...de hol vannak a képex
ez olyan elképzelős régi-vágású zarándolos volt .. kérem a fotókat (nem visszafelé haladunk a tecsnikszkával )
mert az tutti olyan képek lesznek hogy kinyalom az egészet a monitorból
ahogy le voltak támogatva a motorok szépen sorban már onnan úgy lőttem ki, hogy a kavicsot meg a port kapta minden ot lévő ember, motor, meg annyira nyomatékból mentem, hogy lehetett hallani ahogy csattog a vez.lánc megszoktam, hogy az fe610 az bírta
Köszi az infót , akkor majd később jönnek a hírek és a beszámolók.

Azt gondoltam a leírásokból, hogy a pálya az nagyon fincsi lesz
Még csak most van talán vége,zsír szenvedett rendesen
kiscsuka is ment jó pályát csináltak..élmény volt nézni Gyuszó és Ádám motorozását
Mi volt a sprintendúrón?
Szívesen, de ennek a videónak a végén megint a nigger gyerek feje jön fel lemaradt itt is a címsor?

Ilyen láblóbálást tőled még nem láttam, ne tanuld el a rosszat
A lényeg, hogy fent vagy
Köszi az esti filmet
Jobbról balra
1252T
2502T
3002T

Aztán? hogy jön ki a 7 db? Vagy egy fajtából volt több is?
Jó napot!
Remélem mindenki olyan jót motorozott ma, mint mi Zergével.
Tökéletes idő, tökéletes talaj, tökéletes technika (nincs több szopás berúgáskor ) tökéletes helyek

Már csak a motoros nem volt tökéletes Zorróba átfordulásnál hanyatt, aztán kezdhettem vagy 5mről lejjebb ismét.
Másik..bányában 1,5 es fellépő, alja nekifutós, de 1m es függő a teteje, ott olyan gyertyát sikerült alkotni, hogy egy pillanatra megállt a motor is holtponton, meg bennem is az ütő, hogy itt hanyatt esek Zerge szerint szép volt, de én éreztem a nagy neccet benne

A még neve nincs hegyecske az beszopatott mindkettőnket(a könnyebbik oldalán), ideális körülmények között se tudtuk megcsinálni felfelé egyenlőre, így megcsináltuk lefelé, volt pár lépcsős része, ahol nem vagyok biztos benne, nem e volt levegőben a segge lefelé...
A másik még neve nincs feljárót megcsináltuk vagy 40 perc alatt ott párszor lefőztem a teát, meg itt volt a hanyatt esős zorró is, de megoldottuk.
A 3. feljáró az meg maga volt a katasztrófa, a nehéz részén sikerült fellőni magunkat elsőre mind2nek, de utána ilyet még nem pipáltam talajügyileg, sixday, csak helyben kapart, úgy kellett kisakkozni a motor hátulját jobbra-balra és nagy nehezen jutottunk csak fel. Félméteres fű, földben végig terítve lapos sziklával, s a fűvel sárral megvajazott sziklán a sixday is egy kutyaszar él nélkül. Na itt is készült ismét tea, de ezt is sikeresen teljesítettük.
Egyik hely sem lehetetlen, sőt nem is meredekek, de nehéz mert nem lehet nekifutni Két hely a talajban lévő sziklák miatt spéci, a harmadik meg azért mert a feljáró tele van rakva félkeresztbe fával, vagy megugrod, vagy zorróba kerülöd, ha tudod.
Mi a legkönnyebb részeken próbálkoztunk, a durvább részét azt el se tudom képzelni, hogy lehet megcsinálni
ezt nem értem.. az sok vagy kewés.. vagy lassan mentél vagy túl gyorsan...
vagy beszóltál nekik..hogy husaberg szutyaberg kutyaberg

én kétszer voltam ilyen tesztnapon..
egy titokolvasó intézte..lyani..az mind a kettő jól sikerült.. fullos ellátás ..csak küldtük a gépeket.. a D-éy fŐdváry pályán ktm + úlyblokkos 4tély berg
akor mentem együtt jó pár másik fórumból valóval..aki azóta már sokat van itt:-)+ ingyé pöri +24 fok napsüti...
kedvesek voltak és a végén még nem si intettek ki mert összekevertek... téwhit blálytal
lehet azért mert leköröztem nth 108at...
kábé úgy ment el mellettem az egyik kanyarban mintha én szembe mentem volna vele a pályán
aztán én úgy benéztem az embert hogy be is döltem utána mert épp azt néztem hogy mért nem esiksz el ha ilyen gyorsan megy..de rályöttem..azért nem esiksz el ..mert nincs rá ideje hogy eldőljön..mert már jön is a következő kanyar
hály.
fűrészelem a szart..mert már lehet .. tegnap este volt mit.... mármint a gyerek 6 nap után nem fosott...tehát lehetett fűrészelni a szart ..(a többit maksz kanalazni lehetett..kölyálhoz vittük is..hogy ez most akkó mi?)de szerintem szar-monella lesz

gyiki. te nem vagy titokolvasó...
az nem jelentkezik be ÉS tagadja hogy valaha is olvasott volna minket,DE mindenről tud..napra..sőt órára készen!
gabesz róluk beszélt!
aki olvas elismeri ..nevet jól érzi magát..mert csináljuk nekei ka fesztivált de nem jelentkezik be az csak lálykolónk
na azok akik ismernek..megismernek és ha találkozunk elismerően mosolyognak(azt ismerik el hogy ekkora idióták és még nincsenek betéve a gyogyóba . . )
az hogy olvassák sokan hozzászólás nélkül az nem gáz..sőt örül a csapat hogy lálykolnak minket még gyergyóból is .

az hogy zozi kodoltan irta hogy mehetnénk mi is ..az nem jött át...túl esős volt ez a kod minke a neve magyarnyelv fortélyai..
az hogy állandóan -1..-2 éves gépekkel hajta ..nem tudjuk hogy aznap mi is megehtnénk vele ..vagy csak zozié ez a kiwáltscshág

ugyhogy hajrá legolvasottabb eksztrém fórum..közbe endúró is...
ferensz.. ha kifinomult lassú barátkozós fórumra vágyol.. sm beütésel.. irány a ktm fórum...
mert ők úgy szeretik..de nem csirázzuk le őket hogy szuperlotyósok..nem nem.. ők úgy szeretik..
mi igy szertjük... te meg átülsz ide néha és ha szar a duma le sem ülsz csak lépsz tovább... ha jó... beszólsz és beszélünk...

elég ideig fűrészeltem a szart ..és erre megen thig jött ki a gyerekből..de már legalább nem leveses ..hanem főzelékes
az illata sem szarabb mint annó a menzán délután 3kor
patyi bácsi tegyél fel másik fejidomot, mondjuk olyat ami nekem is van, meg zsirferinek....tényleg jo ,occso , és a fénye

fejlámpával az a bajság, legalábbis nekem az volt, ha beteszem a simlédar alá, nagyon zavaro tud lenni, merthogy a fényből kinézni a sötétbe nem tul szerencsés...

én éjszaka ugy használom hogy a csuklomra teszem, ha kell kéznél legyen de csak megálláskor használom.

amugy a legjobb helyen a sisak két oldalán lenne , ahogy az éjszakai extrém endurokon is használják... vagy a simléder tetején , de onnan meg leveri a fa, szoval a legjobb a jol világito saját lámpa.
ferenc atya, ez jo volt... keblemre , de csak semmi buzulás...
morgen puncis bélák...
én vagy 7 éve voltam a berg tesztnapon akkor még a Csabáék csinálták Pöstön a berg forgalmazást, de a 3. kör után szóltak, hogy nekem nem nagyon kéne mennem a több kört
Ettől a titokolvasós dumátol hülyét kapok Nagy ritkán beleolvasok mi folyik itt,de nem csak itt hanem beleolvasok a huskyba,ktm,berg,xr,rxv,.......stb.
Ha van értelme hozzá szólok,ha nincs nyugtázom és mélyen halgatok,nem olvasok vissza oldal hegyeket,de ha valamiröl infó kell beírom a keresőbe és meg van,feleslegesen nem zaklatok senkit,de ha nagyon muszáj kérdezek is.
Szóval, elnézést kérek mindenkitöl,többet nem ülök az asztalotok mellé halgatózni
nekem meg van tiltva önmagam álltal az ilyan fasza kis tesztnap. képzeljem el mi lenne ,ha ráülhetnék egy ilyen fasza uj motorra. nyilván alá lenne gyújtva a mocimnak. az meg nem szép dolog.

amúgy fura a vik írását erősen lájkolnom kell a kocsmahasonlatról!

pont ezen kattogtam este miután zsír oly csúnyán beszólt valakinek.

itt van egy szűk kis "haveri kör" nagy része már évek óta ismeri a másikat ,volt vele mocizni ,bizniszeltek valamit vagy stbstb...

ülünk egy kv zóban pl egy törzsasztalnál. iszogatunk dumálgatunk . kb egy 6-8 emberkéről beszélek mert nem sokkal több. néha beugrik egy újabb ,kikér egy sört mert kérdezni akar valamit .vagy csak beköszön .
mivel nagyok a távolságok ezért nem telefonálgat senki ,hanem itt dumálgatunk meg akár égbeszökő baromságokat is. mindenféle komolyságot nélkülözve.

itt lép be zsír a kv zóba. berúgja az ajtót , le is ül kikér mindenkinek egy sört . de arról kezd beszélni ,hogy milyen seggfejek vagyunk hiszen egy egész világ olvassa a beszélgetésünket. és ez milyen szánalmas és kistérségi faszság.

és itt jönnek a titokolvasók.
még most is azt gondolom ,hogy kibaszott csíra dolog ide járni leskelődni. pontosan olyan dolog mintha a szomszéd asztalnál ülne egy igen népes társaság és az összes fül ide szegeződne a mi asztalunkhoz! nincs véleményük nincs nevük stbstb. pusztán hallgatózni és súgdolózni járnak be ebbe a kv zóba. ráadásul érdekes mód pont a mi asztalunk mellett hallgatóznak.

fel tudnék sorolni kapásból 5-6 nevet csak innen 40 km en belül. de teljesen felesleges. még felháborodnának szegények a nevük olvastán.

szóval zsír ,nincs hiszti. ülj le és igyál 4 töményet .
tegnap reggel kiírtam ide ...hogy megyek ...meg újságírók ,hogy motoroznak... ezekszerint nem olvastok sorok között....benne volt kódolva ...volt olyan titokolvasó aki vette az adást (bár hülyézzük őket) megjelent és gurult pár kört .....

amúgy majd lesz nyílvánosabb teszt is ....azt majd olcsóbb kóddal feltörhető üzenetbe rejtem el....

ma azaz heute... sprintenduro szarkáspusztán.....

nemsokára mehetek....
szalkára mentek?...innen mennek vagy 2-3 kocsival...
42nél is finom a hely

zozi.
hivtál valakit...innen ..mert akkor csoda hogy nem ment senki