, vagyis tesztelve gyakorlatban.
.
mer az tud olyat hogy még a depóból induláskor már van 100ember ki meg akarja ölni
(nem visszafelé haladunk a tecsnikszkával
)
megszoktam, hogy az fe610 az bírta
, akkor majd később jönnek a hírek és a beszámolók.
jó pályát csináltak..élmény volt nézni Gyuszó és Ádám motorozását
lemaradt itt is a címsor?
) tökéletes helyek
Zorróba átfordulásnál hanyatt, aztán kezdhettem vagy 5mről lejjebb ismét.
Zerge szerint szép volt, de én éreztem a nagy neccet benne
ott párszor lefőztem a teát, meg itt volt a hanyatt esős zorró is, de megoldottuk.
ilyet még nem pipáltam talajügyileg, sixday, csak helyben kapart, úgy kellett kisakkozni a motor hátulját jobbra-balra és nagy nehezen jutottunk csak fel. Félméteres fű, földben végig terítve lapos sziklával, s a fűvel sárral megvajazott sziklán a sixday is egy kutyaszar él nélkül. Na itt is készült ismét tea, de ezt is sikeresen teljesítettük.
Két hely a talajban lévő sziklák miatt spéci, a harmadik meg azért mert a feljáró tele van rakva félkeresztbe fával, vagy megugrod, vagy zorróba kerülöd, ha tudod.
ktm + úlyblokkos 4tély berg
téwhit blálytal
.. tegnap este volt mit.... mármint a gyerek 6 nap után nem fosott...tehát lehetett fűrészelni a szart
..(a többit maksz kanalazni lehetett..kölyálhoz vittük is..hogy ez most akkó mi?)de szerintem szar-monella lesz
de nem jelentkezik be az csak lálykolónk
.
.
)
.
fortélyai..
..hanem főzelékes
vagy a simléder tetején , de onnan meg leveri a fa, szoval a legjobb a jol világito saját lámpa.
Nagy ritkán beleolvasok mi folyik itt,de nem csak itt hanem beleolvasok a huskyba,ktm,berg,xr,rxv,.......stb.
ott aznap 7ből 3 ember került fel... és én is rádobtam párat
de ekkor már az agyam eészált hogy miért nem megy felfelé a sáros takony szikláson..mondom nincs bütyök a gumin..de azért csak felrobog már ha kiengedem a szellemet a parasztból
láb ne lóg..kizsvííílyam..az ki van tartva előre.. láttál már kroccos kanyart..ha másnem lyuhtyúbon...és ott igaz hogy már egyenessen meg előtte meg a másik oldalt volt a kanyar ..de azér megy egyenessen mert erőssen..de erőssenrá van tartva jobbra..cska ez innen nem látszik..ezek szerint onnan sem