morgen béláim .. kávé ? jó a fórum azért majd eccer ha nagy leszek megyek egy kört ezzel a sikszdélyszpótló gumival .....hátha ennyit tudok én is írni majd tőle......
Ha laza mély talajra , hegymászáshoz akartok gumit, próbáljátok ki a japán IRC M5B-t, és soha nem akartok mást.
Van 18-as enduró méretben is, az atomkatasztrófa óta megugrott az ára, a de a 18mm magas bütykeivel verhetetlen, és krosszpályán sem törik le a 450-esek alázása közben.
Jót akartál az érdekelteknek, hogy lekenyerezed a leglármásabbakat, aztán megugrik a forgalom:-)
Jó bornak nem kell cégér, tud róla mindenki az országban, a helyén fogják értékelni a gumit, max várni kell 1 hónapot.
Nálunk is vettek vagy 5 db-ot, holnap jönnek haza egy 2 napos turnéról Erdélyből (direkt nem romániázok, mert megszállt, rabolt területek:-) Mind 300-as gép, jó pilótákkal.
remélem is ! kár lenne elbaxni ilyen fszságon azokat az élményeket amiket át éltünk, szerintem jó volt.
jöhetnétek fel vikkel meg a aranyfoguval es villivel..
mi mennenk ronishoz ggaki, en Imike s füszer
jo buli lenne. szerintem
sokan azt hiszik idén ügyesebb vagyok..nem csak gumi van a motoromon..nem pedig valami olyan amivel már a tulaj nem tudott menni ezért én még mentem vele egy évig
mindegy zsír. én nem neheztelek.
várlak nagyon ,ha tudsz gyere le . egy kritérium van csak számodra. tegyél fel egy 2x használt replicát. reméljük lesz egy jó kis baráti mocizgatás. aztán hazáig nevetés az autóban. de semmi buzulás!
tudom bánom is a leg szerencsétlenebb az hogy aki kapot az mondta ne is adjak viktornak... s elbaxtam forditva kellet volna.
aljas a világ....
béke s békülés a zürös lekeknek.. baz.
most akor hol artunk..ki hány beirással olvas vissza később és válaszol a 4 sorral lejjebihez ..mert az egyikben anyázás van a másikban meg ály láw lyú
hahhaha
gumihiszti vége..
vége.
meséljetek.. kinek van itt leadó blokkvédője..
ja zarándol tud egy havert...ja ez már tiszta olyan .pschihló
csakis azért nem árulom el hol kapni 15000 ért pirellit ,mert képes vagy berontani és felvásárolni a készletet . ebből meg az lesz ,hogy felvered az árát aztán rendes embereknek nem jut akik csak egyet tudnak venni.
persze baz te egy uriember vagy kapsz egyet 100% annyiert aemnyiert te mondod. ha akarod kifizeted ha nem nem.
csak mond meg milyen.
lehet megfözöm bálintot s lemegyünk hozzád gumistul.
hát baz mert a pirelli jobb nem kérdés 2x jobb.
már ötször is leirtam, azt is leirtam 2 hasznaltam eddig es velemnyeztem.
hogy laza talajon elkapar. semi mas hisztie nincs.
is. a riga nnak kel akinek nincs loveja s kell jo gumi.
befejeztem a személyeskedést, bocs az eddigiekért.
ezt méár egyszer elsütötted itt a fhórumon..
csak akko rszalihoz volt kötve hogy ő ad e neked engedélyt hogy te adjál..
most meg ..akkor kapok?
kipróbálni ki tudom...
de ha nem jó... visszaküldöm csendbe ..ha meg jó lehasználom és irjak jót
javaslom csináljuk úgy, hogy a 100.000.- ft ot ne küld nekem ,hanem vegyél rajta 7 db vadonat új sixdays replicát. és azt oszt szét a fórumon a srácoknak. így majd elmondhatjuk ,hogy tőlem kapták. és engem fognak éljenezni. na?
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtube.c
om/watch?v...
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtub
e.com/watch?v...
3 motorozás után szétfoslott a falca.. szarrá--zsir úly gimi..
akkoir a többi az nem szar?
Van 18-as enduró méretben is, az atomkatasztrófa óta megugrott az ára, a de a 18mm magas bütykeivel verhetetlen, és krosszpályán sem törik le a 450-esek alázása közben.
az egy másik ország.
utlevél kell..inkább mostmár cska személyui mert únilyó:-)
Jót akartál az érdekelteknek, hogy lekenyerezed a leglármásabbakat, aztán megugrik a forgalom:-)
Jó bornak nem kell cégér, tud róla mindenki az országban, a helyén fogják értékelni a gumit, max várni kell 1 hónapot.
Nálunk is vettek vagy 5 db-ot, holnap jönnek haza egy 2 napos turnéról Erdélyből (direkt nem romániázok, mert megszállt, rabolt területek:-) Mind 300-as gép, jó pilótákkal.
Megírom a véleményüket.
az meg mire jó..dumcsizni?
mert kemyén haladós max 6 fővel.
a többi..az csak bóklászós!
jöhetnétek fel vikkel meg a aranyfoguval es villivel..
mi mennenk ronishoz ggaki, en Imike s füszer
jo buli lenne. szerintem
várlak nagyon ,ha tudsz gyere le . egy kritérium van csak számodra. tegyél fel egy 2x használt replicát. reméljük lesz egy jó kis baráti mocizgatás. aztán hazáig nevetés az autóban.
majd lesz valahogy...
jó a srác meg ügyes is...
a gumi meg már nem hiszti...én kendával lyárok..olyan nincs
aljas a világ....
béke s békülés a zürös lekeknek.. baz.
hahhaha
gumihiszti vége..
vége.
meséljetek.. kinek van itt leadó blokkvédője..
ja zarándol tud egy havert...ja ez már tiszta olyan .pschihló
csak mond meg milyen.
lehet megfözöm bálintot s lemegyünk hozzád gumistul.
már ötször is leirtam, azt is leirtam 2 hasznaltam eddig es velemnyeztem.
hogy laza talajon elkapar. semi mas hisztie nincs.
is. a riga nnak kel akinek nincs loveja s kell jo gumi.
befejeztem a személyeskedést, bocs az eddigiekért.
csak akko rszalihoz volt kötve hogy ő ad e neked engedélyt hogy te adjál..
most meg ..akkor kapok?
kipróbálni ki tudom...
de ha nem jó... visszaküldöm csendbe ..ha meg jó lehasználom és irjak jót