gyere fel.. részleteket megbeszéljük, elég ilyen 11 töl sötétedésik menni.
hétköznap... szólsz s jösz.. megyünk max 3-4 -en nincs várakozás...
az igaz szopo. igaz a te patakod überelhetettlen.
muszáj leszek jövö héten lenézni feléd gyakorolni a patakod ... ha lehet..
jah ö brátó feri. 1kerék s arrol hires ami a neve.
meg arról csak erdélybe motorozik meg olyan helyeken ahol jó hisiztik vannak. pl. oda a zarándolba azt mondta nem megy mert csak 600 meteres kis dombok vannak. megsértödöt annak idelyén mikor hivtam..
eki a böri meg erdély a csúcs, velünk Akos meg én szokot mocizni de csak szopoba, az ilyen nagy tempos neki rontok idociákat nem szereti.
ö tnényleg jóóó.. vele kezdtem... most Ákos tudását szívom...
Fórumot tévesztettél! Ez a csóró fórum,nem a gazdag csillárdosok fóruma!
Csak halkan mondom,hogy azéé vannak itt akik tele vannak.Nem akarok neveket írni de réj,ronis meg zozi kurvára tele van!
A kocsit is azért nem merik lefotózni,mert valami baszott drága luxus terepjárója van mindegyiknek.Az előbb át akart menni a szomszéd dévúját lefotózni,de rácseszett,mert nincsenek otthon,úgyhogy ez nem jött be neki!
Te is elborultál volna. Nem volt alapjárat + huszadik rúgásra indult. Letörtem az első fékkart, egész nap túlszaladtam minden kereszteződésen. És ott a leszakadt partoldalon fogytam el. Már nevetek rajta, de még 1-2 éve ha rágondoltam, utólag is felbasztam az agyam...
kis kunyhó egy nevesincs faluban=nagy ház győr rózsadombján
az összes nem ért egy forintot sem (ez ami van egy felet)= az emberek legtöbbjének álom motor
az egy.= tényleg,mert az egyik céges,igaz a saját az felső kategóriás luxus
nem okos.=dehogy nem,mert van rajta mindenféle okos alkalmazás,meg GPS meg minden
Ott majdnem vége lett a csodás pályafutásomnak. A sisakot Feki vette el hogy ne rúgjam szét, a motort meg a bátyám. Már terveztem hogy kisétálok az aszfaltig és hazavitetem magam valakivel...
Ja, ez igaz.
Mesepalota= kis kunyhó egy nevesincs faluban.
Motorcserebere = az összes nem ért egy forintot sem (ez ami van egy felet)
2 autó = az egy.
Okostelefon= nem okos.
gyere fel.. részleteket megbeszéljük, elég ilyen 11 töl sötétedésik menni.
hétköznap... szólsz s jösz.. megyünk max 3-4 -en nincs várakozás...
az igaz szopo. igaz a te patakod überelhetettlen.
muszáj leszek jövö héten lenézni feléd gyakorolni a patakod ... ha lehet..