Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ron,

gyere fel.. részleteket megbeszéljük, elég ilyen 11 töl sötétedésik menni.
hétköznap... szólsz s jösz.. megyünk max 3-4 -en nincs várakozás...
az igaz szopo. igaz a te patakod überelhetettlen.

muszáj leszek jövö héten lenézni feléd gyakorolni a patakod ... ha lehet..
jah ö brátó feri. 1kerék s arrol hires ami a neve.

meg arról csak erdélybe motorozik meg olyan helyeken ahol jó hisiztik vannak. pl. oda a zarándolba azt mondta nem megy mert csak 600 meteres kis dombok vannak. megsértödöt annak idelyén mikor hivtam..

eki a böri meg erdély a csúcs, velünk Akos meg én szokot mocizni de csak szopoba, az ilyen nagy tempos neki rontok idociákat nem szereti.
ö tnényleg jóóó.. vele kezdtem... most Ákos tudását szívom...
Ha ezt tudom,nem is válaszolok a képedre,amin az EGY törzskönyv volt!
az... de DR-el.
Pillerbe....
tölem 8 perec auto...

hetente itt gyakorlunk.
Na,bammeg akkó menek is innen,me akárkivel nem állok szóba
Én bele is basztam volna a patakba!
Kenyér? Ááááá,de jó is volna! Az elmúlt fél évbe csak kirakaton keresztül láttam penész nélküli kenyeret!
Fórumot tévesztettél! Ez a csóró fórum,nem a gazdag csillárdosok fóruma!

Csak halkan mondom,hogy azéé vannak itt akik tele vannak.Nem akarok neveket írni de réj,ronis meg zozi kurvára tele van!
A kocsit is azért nem merik lefotózni,mert valami baszott drága luxus terepjárója van mindegyiknek.Az előbb át akart menni a szomszéd dévúját lefotózni,de rácseszett,mert nincsenek otthon,úgyhogy ez nem jött be neki!
zsirferi jok ezek a helyek, hol vannak ha nem titkos, csak kbcirka...
Te is elborultál volna. Nem volt alapjárat + huszadik rúgásra indult. Letörtem az első fékkart, egész nap túlszaladtam minden kereszteződésen. És ott a leszakadt partoldalon fogytam el. Már nevetek rajta, de még 1-2 éve ha rágondoltam, utólag is felbasztam az agyam...
A héját is, mert abban van a vitamin (nem héjja, az repül).
doktor ur maga egy született diplomata...
Megyek, eszek egy kis zsíros kenyeret,me éhen döglök
Az komoly bepszihulás volt! Még most is mosolygok ha eszembe jut!

Emlékszel?-Faszomkivanezzelaszarralminnyábeledobomapatakba!

-Adok érte most 3kilót,itt a bakonyba! -Aggyadbazdmegaztánviddapicsábavagybelebaszomapatakba!

És közbe rugdaltad a bukót,meg a kormányon át forgattad a motort a patakfelé!
sportkocsit akartam írni, csak ez a rohadt drága notebook nem azt csinálja amit diktálok....

Na jó, meggyőztél. A kocsinál egy kicsit rezeg a léc (14 éves golf), de mivel 3 ajtós így elmegy belefér kategóriába.
Valamit valamiéééé
Ilyen gázolajárak mellett? Inkább elhozom a hátamon.
A lényeg mindig a részletekben! Vagy az apróbetüs részben!
Hát,ha fizeted a gázolajat,megyek
kis kunyhó egy nevesincs faluban=nagy ház győr rózsadombján
az összes nem ért egy forintot sem (ez ami van egy felet)= az emberek legtöbbjének álom motor
az egy.= tényleg,mert az egyik céges,igaz a saját az felső kategóriás luxus
nem okos.=dehogy nem,mert van rajta mindenféle okos alkalmazás,meg GPS meg minden
Ott majdnem vége lett a csodás pályafutásomnak. A sisakot Feki vette el hogy ne rúgjam szét, a motort meg a bátyám. Már terveztem hogy kisétálok az aszfaltig és hazavitetem magam valakivel...
Jimmy ,latom figyelsz,helyes!

mennem kell a csibefarhatert,de jok legyetek addig,semmi korrupcio riga gumikkal,v ingyen gazolajjjal!
Ja, ez igaz.
Mesepalota= kis kunyhó egy nevesincs faluban.
Motorcserebere = az összes nem ért egy forintot sem (ez ami van egy felet)
2 autó = az egy.
Okostelefon= nem okos.