Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoozee köszi megint......
kiraly voltál....
ha megyünk mocizni vivödik neked egy gumi... zsir....
ja
rücskösgumival a hátsó fogat is tisztillya
Vik,

tanits tanits csak én most kezdtem ezt a motoros témát 1 éve sirok ota, szoval nincs vita te is, hisztis is meg mindenki ügyesebb nálam nem kérdés. tanitsatok elfogadok minden tanácsot.
Devát alig várom nagyon fogom élvezni a versenyt, s megmondom amit Ronis bölcsen említett hogy csölátásal megy a versenyző s nem lát semmit versenyzés közben az nem az én esetem, nekem az akadályok, a látvány a dönörü táj, a hangulat a lényeg, hogy most 15 helyel vagy DNF el végzek nem érdekel, ami érdekel ki élvezzem azt a 100 km pályát amit drágán megfizetek (130 euro), s mind két nap.
Nem tudom érthető e ? nekem a látvány az akadályok ki élvezése a lényeg nem a helyezés mivel tudom eselyem nincs azzal szemben aki tizen éve motorozik, s már nem is vagyok fiatal aki koczkáztatna.
Ábrándozni az 1000 eurokrol amiket itt olvasok az vicces, Kovacs Ervin Zsoci úgy ismeri a hegyeket s erzbergen is 11 hely az olyan előny ami le küzdhetetlen bárkinek is.
Szoval nekem nem kell 1000 euro sem sem 15 sem 35 sem semmilyen helyezés ?
Nem is beszélve a haverok a jó hangulat is nagy dolog egy ilyen versenyen, a sörözések megbeszélések, a román haverok ez a lényeg.
a többi csak a buták álma, az elsö helyek meg az olcso gumi....
Nem latod,h ezek slick gumik,ezt a palyamotorozas topic ban kellett volna beirnod
figy ha kell most van 30 db riga raktáron s fogynak.. lehet év végére nem lesz... szoval igyekez ha kell.
pirelli sem kell mert nem rég vásároltam 8 db. a KTM 1WD nél.
s még van 8 db mert a régieket nyúzom.

te pedig nézesd meg magad ezzel a gumi témaval mert be kattantál fiam.
nem tudom mivel sikerült téged igy kiakasztani de nézesd meg mi van beakdva a kis fejedben.
jah zsir igy van a gumi nyomással kell játszani.
most pl. haver ment eggyel s 0,3 lett ultra fasza.
s nem lesz deffektes.
ha tul felfujod akkor elkapar.. de ez ninden gumára igaz.
Vik,
a srác bekattant a gumi témával itt olcsobb ott olcsobb, meg amot olcsobb
de sehol nincs gumi..
nem kell komolyan venni... a hisztist.
én is küldjekl neked?
http://www.google.hu/search?q=...
fidgyu..ha neked nem kell a szponygyolgumid.. kűdd át.. én elhasználom
miről beszélsz..
arról hogy köpködted te te is azzal voltál a múltkor és nem volt gikszer?nem értelek
mondjuk a talaj is olyan volt hogy gumi független de akkor is...
hiwd..a terensz mentort.. GiGi ákit..
itt a sportmotoron is van hirdetve..mint a féktárcshám
és ha azt kérder mit nem adnék..hát adjá neki 14et osz akor kipraúbálhatod...
hát nem tudom meddig birja igy ..de ha nem kopik nem azskad le ..+még eza majd 15mm magas bütyök még tol is nem kicsit ...
szóval...akkor ez itt most nekem jobban bejött mint a 13mm magas fim bütykű 6délyzi...
a homokos kanyarból olyan szépen kitol.. és a döltös hosszú 4 nyéles kanyarban is ..nem kolbászol kifelé a hátulja... nagyon jó..ez szerintem egy ec racén kenterbe veri az összes gumit..és ez most nem a ferinek a nyalás..ez, TÉNY...
fészbukkosoknak nyalás nincs..de a gumi az meg jó a homokos gyöpesben is nagyon...
Nekem az van írva az apakönyvembe
vik. úgy mentél a gumival mint a multhét szombaton? mert akkor átugrom a lírást .

gecsa. én tudok annyiért pirellit. de sajnos ez üzleti titok. nem mondhatom el. zsírék se mondják honnan hozzák a rigát . amúgy tudok ha kell szólj. 16 ért adom darabját és veheted 10 essével is . első nincs! akartam énis! midsoft 32 van 11 ért.
rájöttem itt egy közös bennünk.... de nem a motorozás..neeem

hanem az, hogy itt mindenki degecen született....

degecik vagyunk
lya a vidi kimaradt...bár ez 2006ban volt akkor még a lassabb 2004 sx 525tel
akko még gabesz is 4t fán volt..de azóta változtak az idők.. főleg nálam
http://youtu.be/Qfu8AglxHII
frenszin...
ma csak neked ma kimentem isde(ide csak ne m6napig tartott:-) a szikás tanpályámra..ahol nem 3-4 nyélen kell veretni a hullámsorokon meg 15 métereket ugratni egy 1m magas pattintón... ...meg a csikicsukiban 2 guringatósban a gödrökben ...szóval ma csak neked edzettem magam... a sziklás zorrókban. ..
mert az hót zicher hogy ez régen sziklás terület volt ez a csongrád megye...de ..de az idő vas foga szétrágta a sziklás zorrókat és homokos dombikat épitteetek belőle a játékkatonák...nekem épitettek játszóteret .
hogy tudja m gyakorolni a lépesben zorrókat amiben (has) feri szerint szar vagyok . . . .
pedig még nem is látott olyankor...hidde le ferensz nem azért lettünk délywán áki mentorod előtt 15ttel... szalival előrrébb mert nem megy a zorró. . .
azon gyalok hogy tudom neked bebizonyitani hogy zorroban sem vagyunk bélábbak mint a nagy gázosban..ha nem találkozunk többet....idén.
rályöttem ....hát a fészbukkon
Nincs.

Hazament.
hahahahahahaha és .
Degeci vagy vik?

Mit nem adnek,ha egyszer,bocsanat eccer kiprobalhatnek egy olyan gumit....
igy hogy nem irnak neveket meg cimeket ahol enniyért megkapja ..bárki inne a fhórumról igy én is tudok..10ért sixdélyzit párban

mert lássuk be ha kereskedő az ember akkor nem ennyilrt van..de az meg neked a kétkékszép szemedért nem adja anyiért amenyiért ő kapja...azért keres-kedő
szali is irta kb 100%haszonnal vannak a boltban az áruk azért is tud adni egy két nagyon barátnak 30%ot!hogy azért akor még azért nem kopik fel az álla..de lássuk be azt is ..itt aki irigy elre..az ia lehet kereskedő..csak csinálni kelle

szóvalgondó..itt a segitőksészen várod hogy megmondják hog hol annyi...hát azt várhatod...itt mindenki a sanyát pecsenyéjét shütő-geci . . .

ferensz..hallotam a sztorit hositól hogy hogy volt az a szarkai berongyolok a depóban és odabaszom a berget stori.. hát szétröhögtem az agyam.. pont annyit tudol mint délywán...
Hé Gecsa ,a Nyíregyházi KTM -be már megint nincs szerelő?
na hály..
kicsit nem vagyok itt egyből tök lyaú a fhórum

de most megjöttem oszt ez van

zsir .. ki lettél osztva...látod ilyen ez a korcsma...ha felbaszod az asztalnál ülöket...1szer csak .. visszanyal a fagyi
sajna makinak már 525je nincs de igaza meg van...
mert csendesteri..lássuk be...pízed több van mint itt a naggyának..meg ékesebb a fészbukszszólásod is..de ez extrémendúróban .... kevés...
az meg hogy néha akkora baromságolat irol.. pl ma az hogy ossád leszz.aztán meg új gasgasod.. de a fanatickot lálykolod be zsótitól
ezt logikosan olvasó nem tuja feldolgozni...
azt hogy saját magad szereled.. de az fél éves tötymörgős husabergre már új hengert rendelsz..lássuk be.. az a hozzánemértésed ne továbja...
de az is igaz hogy érdekes a szpnygyoli dolgaid..mert szórod ezt a gumit mintha ingyé vóna...
én is kaptam pedig lássuk be..nem vagy a szivem csücske... mert az arcom arcom de endúróban nincs mire tsávókat nem lálykolom be a fészbukon...
a legutóbbi velemmenetet is hisztisnek köszönd......Ó volt a felvigyázod.. tudod..hogy túléld.
de aztán cska kiharcoltam valahog a gumit..és kaptam is...
és ezért irtam is hogy mi a stályz...de ma ma megforditottam és új állapotában indultam el vele az oldalbütyök gyilkos kis pályámra...egy zsir új mezeller mc 4 5 motorozás után már ledobja itt a bütykeit,,az én kenda isteni gumi..egy motorozás után ..minden oldalbütyke berepedt...
ez a vulkanikus mutymuttyod ez a riga..meg..még az sem látszódik hogy ma mentem vele másfél órát... pedig kapott a pofályának rendessen....ahol a szórök megmaradtak a múltkori hjtásból.. ott most is ott vannak..illetve mivel most elenkező forgásirányban raktam fel... igy az elei is ugyna úgy álnak mint mielőtt mentem vele...ugyhogy kutya egy gumi...jól harapja ez a füvesgyö-pestit is
szoval ...nem kiabálom el..de ugy néz a füves sem tépi szét..