Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker annyira pörögtök..nem is tudok igy olvasni ennyit..
ferensz..mikor te irsz olyan érzések keritenek hatalmukba hohgy válaszoljak neked...
eská meg egy haverja azért tudott oltsón nevezni..7ezere helyett ingyé...mert szali meg én átadtuk neki a nevezésünket..csütörtökönb délután!
oonlájn ljöttünk haza romániábópl egy olyan 70kmről amiről sokan csak a rémálmaikban tudnak elgondolni de mi meg ezt élvezzük..szóval.. hazafelé megbeszéltük hogy szombaton nem megyünk el 450km ezmiatt a buzulás miatt...
eská meg nagy barátom és mondom ő biztos megy és akkor ..felhivtuk és azt mondta érdekli az ingyé nevezés mert a 7ezerért viszont meg nem...
szoval eská előtt egyen es volt az út onnantól hogy a két segged környéki visszalépett...
ha nem lépünk vissza kettővel csúsznak a helyezések...mindenkié . . . .

és ez nem vick hivd fel eskát elmeséli...
ugyhogy szali és én beszpongyoláltuk a pösti havereket...szoval gigi áki miattunk nem lett bajnok..eská meg miattunk lett .
nem lenne okos dolog elbújni a fűben....
Ha a fákat vagy a köveket sincs kedved kerülgetni
http://youtu.be/qxfw66cFIdE
Jól van,akkor csak zsíroskenyeret viszek,megfelel?
halacskás csokival azért kell vigyázni mert ha bele hányod a sisakba , a mentősök azt fogják hinni valami belső vérzésed van...
Meredek dombok ellen ha nem menne motorral
http://youtu.be/VlI66PW2Vvw
milyen gumit használsz..?

1. nem mondom meg ,de nagyon olcso.
2.megmondom, epreset, vagy narancs izűt..
3.nem tudom.. de majd viktor megmondja.

milyen motorosnak tartod magad..?

1 . semmi extra , de a multkor alig birtam bubbát megvigasztalni annyira maga alatt volt... Grill-el sirdogáltak egyik bokor alatt, hogy ez nekik nem megy...

2. az az igazság... hogy mikor a naplementén kanyarodok teli gázzal, és csak ugy unalom üzés képpen bedobok a kis ároknál egy dupla blackflipet, el szoktam gondolkozni hogy miért nem inkább dupla frontflippet nyomtam...

3. kis térségi boltba járos, a bakonyt leaszfaltoztatos verzionak...
Én személy szerint előveszem a halacskás csokit,megeszem villáskúccsal,aztán felhívom zoozeet,jöjjön és legyenszíves vigye ki innen,majd kifizetem a segítségét.Azt hazamegyek a faszomba és felteszem a motort eladásra a netre
ez jo dobjunk össze egy ilyen tesztlapot...

mit csinálsz a csuszos sáros patakban.... ha nem megy ?

1. leszopom magamat.
2. beveszem a prosztamol unot....
3. inkább a prostamolt szedem abban több a törpe pálma.

mit csinálsz a nagygázos feljároban?

1. szolok zolikának...de kijafaszom ő..?
2. megcsinálom helyböl zorrozva méterröl méterre..
3rakatok rükvercet a motorba és megcsinálom tolatva..

mit csinálsz ha csusznak a sáros kövek?

1 velem nem basztok ki hoztam hősugárzot.
2.kicsit pityergek a sarokban, és mesélek az otthoni problémákrol..
3. elugrom haza a caterpillár dozeremért.
Milyen szemed van neked,szedd ki szopogasd meg azt dugd vissza,minnyá jobban látsz
Megvan még egy mondat. Centrifuga 1800fordulat/perc.
te hüje... 6kg mosási menyiség...
hát jol nevezett el a szali..hisztis siros haz(ud)os hát te akartál felhivni hogy kifizeted csak mennyünk mert fel akarsz mérni minket..mert március óta azalatta 4-5 együttmotorozás óta nem láttál tőlünk elég dolgot mennyünk..a kutya nem akar hozzád menni hajtani.. mert beszéltem eskával..és elmondta...
mondta hogy az a helyamiről beszélté hogy megküzdet majd megsirat majd ledobol a kis sx emet..az egy 20 perces semmi..lófasz.. után meg megent semi lesz.. ,mert azok a helyek ahol jó lenne ott nem lehet elérni mert lekeritett.. zozi felé meg nem mentek...
egykerék ferivel meg nem mehetek mert ő kizárt a brigádból..de nem zavar...

a gumiárakat direkt irják le.. az elérhetőségeket leirtam..aki titokolvasó annak eszem ágában sincs tippeket adni..aki meg felhiv..engem ronixt szalit... annak segitünk...de nem a titokolvasóknak.. csak a barátoknak
dzsimmi felhivtál a múltkor blokkvédő ügyben..segitettem...
igen..mondtam hogy egy szót sem értek hol az eladó blokkvédö..és nem is hazudtam..mert az ember akiől szali beszélt aranyfognak esze ágában sincs eladni...tehát akkor segitettem

én ezt a sszintfelmérőt ugy gondolom mint a pávot.. mert a pávon is mikor voltm megmondták hogy képes vagyok e jól vezetni egy két lámpás 20 tonnás tehergéplyárművet...és igen..szóval a tesztes az jó..
csinálom is nektek..
első kérdés ...mi a tehendő ha gyorsabban akarsz menni... a)gázt kell húzni
b)fékezni kell..
c)leállitom a motort és feltolom
d) megkérek valakit vigye fel...

szóval itt simán le lehet mérni a képességeket
Az egyiken kitudtam nehezen olvasni hogy opel,a másikon meg mintha valami 6kg mosási mennyiség felirat lenne!
Bazz el sem olvastam amit írtál! Rögtön írtam is!
Ezt a mondatot de sokszor hallottam már!

Na ez így kutyafasz! El vannak rajta mosódva a betűk,semmit se látni! Ez lehet valami mosógép vagy centrifuga papír! Így semmit se ér!
menőztök itt a sok autotokal, meg ojdi, ferrári, terepjáro hegyek....én meg olyan szegény környéken lakok erre még auto se jár...

de még a madár se...
már várom ahogy mondja jimmi hogy ez nem ér... mert homályosak a fotok és nem olvashato rendesen...
mindent lehet, ha van kedved gyere...szivesen látlak..

én mostanában nem nagyon tudok elszakadni...
EnduroPanorama - a Hires Déva - verseny ahol a nagyok is elvéreznek !

5000 euro összdíjazás
alatta részletezve, az egyes katágoriák nyereményei. (1000,800....)
nevezés:
100 euro: női és 18 év alatt

110 euro: ha már valaki részt vett az EnduroPanorámán vagy 5 személyénél nagyobb csapatban versenyzik(csoportos kedvezmény).

120 euro: többi nevezés, ami a fentiben nincs benne.

130 euro: 2013 április 22 utáni nevezés esetén.
A kúva szádat,neje, erőszakos