ferensz..mikor te irsz olyan érzések keritenek hatalmukba hohgy válaszoljak neked...
eská meg egy haverja azért tudott oltsón nevezni..7ezere helyett ingyé...mert szali meg én átadtuk neki a nevezésünket..csütörtökönb délután!
oonlájn ljöttünk haza romániábópl egy olyan 70kmről amiről sokan csak a rémálmaikban tudnak elgondolni de mi meg ezt élvezzük..szóval.. hazafelé megbeszéltük hogy szombaton nem megyünk el 450km ezmiatt a buzulás miatt...
eská meg nagy barátom és mondom ő biztos megy és akkor ..felhivtuk és azt mondta érdekli az ingyé nevezés mert a 7ezerért viszont meg nem...
szoval eská előtt egyen es volt az út onnantól hogy a két segged környéki visszalépett...
ha nem lépünk vissza kettővel csúsznak a helyezések...mindenkié . . . .
és ez nem vick hivd fel eskát elmeséli...
ugyhogy szali és én beszpongyoláltuk a pösti havereket...szoval gigi áki miattunk nem lett bajnok..eská meg miattunk lett .
1. nem mondom meg ,de nagyon olcso.
2.megmondom, epreset, vagy narancs izűt..
3.nem tudom.. de majd viktor megmondja.
milyen motorosnak tartod magad..?
1 . semmi extra , de a multkor alig birtam bubbát megvigasztalni annyira maga alatt volt... Grill-el sirdogáltak egyik bokor alatt, hogy ez nekik nem megy...
2. az az igazság... hogy mikor a naplementén kanyarodok teli gázzal, és csak ugy unalom üzés képpen bedobok a kis ároknál egy dupla blackflipet, el szoktam gondolkozni hogy miért nem inkább dupla frontflippet nyomtam...
3. kis térségi boltba járos, a bakonyt leaszfaltoztatos verzionak...
Én személy szerint előveszem a halacskás csokit,megeszem villáskúccsal,aztán felhívom zoozeet,jöjjön és legyenszíves vigye ki innen,majd kifizetem a segítségét.Azt hazamegyek a faszomba és felteszem a motort eladásra a netre
mit csinálsz a csuszos sáros patakban.... ha nem megy ?
1. leszopom magamat.
2. beveszem a prosztamol unot....
3. inkább a prostamolt szedem abban több a törpe pálma.
mit csinálsz a nagygázos feljároban?
1. szolok zolikának...de kijafaszom ő..?
2. megcsinálom helyböl zorrozva méterröl méterre..
3rakatok rükvercet a motorba és megcsinálom tolatva..
mit csinálsz ha csusznak a sáros kövek?
1 velem nem basztok ki hoztam hősugárzot.
2.kicsit pityergek a sarokban, és mesélek az otthoni problémákrol..
3. elugrom haza a caterpillár dozeremért.
hát jol nevezett el a szali..hisztis siros haz(ud)os hát te akartál felhivni hogy kifizeted csak mennyünk mert fel akarsz mérni minket..mert március óta azalatta 4-5 együttmotorozás óta nem láttál tőlünk elég dolgot mennyünk..a kutya nem akar hozzád menni hajtani.. mert beszéltem eskával..és elmondta...
mondta hogy az a helyamiről beszélté hogy megküzdet majd megsirat majd ledobol a kis sx emet..az egy 20 perces semmi..lófasz.. után meg megent semi lesz.. ,mert azok a helyek ahol jó lenne ott nem lehet elérni mert lekeritett.. zozi felé meg nem mentek...
egykerék ferivel meg nem mehetek mert ő kizárt a brigádból..de nem zavar...
a gumiárakat direkt irják le.. az elérhetőségeket leirtam..aki titokolvasó annak eszem ágában sincs tippeket adni..aki meg felhiv..engem ronixt szalit... annak segitünk...de nem a titokolvasóknak.. csak a barátoknak
dzsimmi felhivtál a múltkor blokkvédő ügyben..segitettem...
igen..mondtam hogy egy szót sem értek hol az eladó blokkvédö..és nem is hazudtam..mert az ember akiől szali beszélt aranyfognak esze ágában sincs eladni...tehát akkor segitettem
én ezt a sszintfelmérőt ugy gondolom mint a pávot.. mert a pávon is mikor voltm megmondták hogy képes vagyok e jól vezetni egy két lámpás 20 tonnás tehergéplyárművet...és igen..szóval a tesztes az jó..
csinálom is nektek..
első kérdés ...mi a tehendő ha gyorsabban akarsz menni... a)gázt kell húzni
b)fékezni kell..
c)leállitom a motort és feltolom
d) megkérek valakit vigye fel...
eská meg egy haverja azért tudott oltsón nevezni..7ezere helyett ingyé...mert szali meg én átadtuk neki a nevezésünket..csütörtökönb délután!
oonlájn ljöttünk haza romániábópl egy olyan 70kmről amiről sokan csak a rémálmaikban tudnak elgondolni
eská meg nagy barátom és mondom ő biztos megy és akkor ..felhivtuk és azt mondta érdekli az ingyé nevezés
szoval eská előtt egyen es volt az út onnantól hogy a két segged környéki visszalépett...
ha nem lépünk vissza kettővel csúsznak a helyezések...mindenkié
és ez nem vick
ugyhogy szali és én beszpongyoláltuk a pösti havereket...szoval gigi áki miattunk nem lett bajnok..eská meg miattunk lett
http://youtu.be/qxfw66cFIdE
http://youtu.be/VlI66PW2Vvw
1. nem mondom meg ,de nagyon olcso.
2.megmondom, epreset, vagy narancs izűt..
3.nem tudom.. de majd viktor megmondja.
milyen motorosnak tartod magad..?
1 . semmi extra , de a multkor alig birtam bubbát megvigasztalni annyira maga alatt volt... Grill-el sirdogáltak egyik bokor alatt, hogy ez nekik nem megy...
2. az az igazság...
3. kis térségi boltba járos, a bakonyt leaszfaltoztatos verzionak...
mit csinálsz a csuszos sáros patakban.... ha nem megy ?
1. leszopom magamat.
2. beveszem a prosztamol unot....
3. inkább a prostamolt szedem abban több a törpe pálma.
mit csinálsz a nagygázos feljároban?
1. szolok zolikának...de kijafaszom ő..?
2. megcsinálom helyböl zorrozva méterröl méterre..
3rakatok rükvercet a motorba és megcsinálom tolatva..
mit csinálsz ha csusznak a sáros kövek?
1 velem nem basztok ki hoztam hősugárzot.
2.kicsit pityergek a sarokban, és mesélek az otthoni problémákrol..
3. elugrom haza a caterpillár dozeremért.
mondta hogy az a helyamiről beszélté hogy megküzdet majd megsirat majd ledobol a kis sx emet..az egy 20 perces semmi..lófasz.. után meg megent semi lesz.. ,mert azok a helyek ahol jó lenne ott nem lehet elérni mert lekeritett.. zozi felé meg nem mentek...
egykerék ferivel meg nem mehetek mert ő kizárt a brigádból..de nem zavar...
a gumiárakat direkt irják le.. az elérhetőségeket leirtam..aki titokolvasó annak eszem ágában sincs tippeket adni..aki meg felhiv..engem ronixt szalit... annak segitünk...de nem a titokolvasóknak.. csak a barátoknak
dzsimmi felhivtál a múltkor blokkvédő ügyben..segitettem...
igen..mondtam hogy egy szót sem értek hol az eladó blokkvédö..és nem is hazudtam..mert az ember akiől szali beszélt aranyfognak esze ágában sincs eladni...tehát akkor segitettem
én ezt a sszintfelmérőt ugy gondolom mint a pávot.. mert a pávon is mikor voltm megmondták hogy képes vagyok e jól vezetni egy két lámpás 20 tonnás tehergéplyárművet...és igen..szóval a tesztes az jó..
csinálom is nektek..
első kérdés ...mi a tehendő ha gyorsabban akarsz menni... a)gázt kell húzni
b)fékezni kell..
c)leállitom a motort és feltolom
d) megkérek valakit vigye fel...
szóval itt simán le lehet mérni a képességeket
Na ez így kutyafasz! El vannak rajta mosódva a betűk,semmit se látni! Ez lehet valami mosógép vagy centrifuga papír!
de még a madár se...
én mostanában nem nagyon tudok elszakadni...
5000 euro összdíjazás
alatta részletezve, az egyes katágoriák nyereményei. (1000,800....)
nevezés:
100 euro: női és 18 év alatt
110 euro: ha már valaki részt vett az EnduroPanorámán vagy 5 személyénél nagyobb csapatban versenyzik(csoportos kedvezmény).
120 euro: többi nevezés, ami a fentiben nincs benne.
130 euro: 2013 április 22 utáni nevezés esetén.