Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jól érezte magát a gépen. Rettentően agitált mindenkit, hogya ha kipróbálja akkor soha semmi mást nem akarok majd....:-)

Az aljnövényzet nélküli sima kilóméterekre belátható tiszta lankás domboldalakon, meg a patakokban elvolt vele.

A komolyabb feljárókon, kb 100 méter tiszta nekifutás után kb még bírt menni fel vagy 50 métert, úgy az alsó 1/3-ig jutott.

Ki is talált kb 5 modifikációt, hogy alkalmassá váljon a gép arra is. A fordulatszám letíltás kiiktatásától, a tuning kipufogóig.

Én mondtam neki, hogy kb annyiba lesz mint egy alapból alkalmas gép, fele lóerővel, fele teljesítménytartománnyal, fele rugalmassággal, fele futóművel.

Ami előny, hogy a kopott lábai leérnek mindenütt.

Ami tény, hogy a 0-km gas-gas on, a bánattól úgy volt mint egy lef.sott kilométerkő, a. Az összes többi motorján, beleértve a mostani ttr230-ast is-meg boldog volt, plusz feladatokat vállalt, agitált...stb -de ezeket te is láttad.

Egyebet nem tudok elmondani.
kérdés hogy mindenkinek elérhető 16ért a six days?meg 15ért a pirelli? mindenki csak írja de hogy hol és kinek,meg zonnal polcról-e arról senki nem ír... mennyi az első? vajon küldenének nekem is ennyibe? vagy ha én megyek od a az Istihez akkor már lehet nekem 18 vagy hogy van ez? r17.hu-n néztem ma 24 a hátsó míg első 17 asszem
na sebaj
kérdésedben megadtad a választ is patyi!
am hol veszel 27ért sixdays-t? mert akkor vennék pár szettet...
hazudos. ne kavarjál mán.
vegyél rigát 14 ért te barom. én veszek pirellit 15 ért meg ezek szerint sixdayt is 16 ért. épp ma raktam rá a pirellit. alig várom ,hogy megjelenj a szaroddal.
na ez a nehéz mászoka...

http://youtu.be/JtTF4dlJ1MM
hoppácska..szétszakadt a mousse....

http://youtu.be/nh-8ZmwKCqI
ez az, nemrég még 30 felett volt párja...
elfogadom, imadom a hisztitt.
kösz Ron.
Hisztis tud 6.000 original sixdayst... keresd meg.
ezt csak zsirferinek... 258-al a jégen, két keréken...

http://youtu.be/OX_weIUwd_o
ez a Sztyuárt fiu kibebaszott gyors... néha talajt is ér..

http://youtu.be/FtIOzYXVVoc
jahh érdekes patyi bácsi... én is pont tegnap kérdeztem Istitöl árakat, aztán mondott mc5-re 13-at, meg 6day-re 16-ot.... multkor meg vagy 5-el drágább volt mind... rossebb érti...
hát ezen szakadtam... hatalmas...

http://youtu.be/g3VI0gvfYxY
ejj de jo volt ma az őszi erdőő...
teljesen lökött a csávó......de jó.
Gecsa!

nem akarsz a 2010-esbe beszámolni egy fajin 2008-ast......tudod a legjobb évjárat....úgymint a bikavérből.....
én nemtom mi van ezekkel a gumi árakkal,néha alig találunk elfogadhatót most meg 27-ért hozzák a pár sixdayt...

a 450-es kintről van ?
gecsa . rá kéne próbálni . oszt hátha jó .

én meg ,hogy beszoptam a semmit. tegnap vettem kecskeméten egy magura blod kisüveges gyári hidró olajat ,mert mint megtudtam nem a kis motorexes a jó olaj. vagyis nem azzal jönnek ki .
na megvettem meg még ezt azt. haza is jöttünk kitettem a kocsiból. erre ma akarom lecserélni a hidróolajat, előkészülök stbstb. már engedném lefelé .ekkor elkezdem keresni a kis üveget. hát sehol.... szétdúrok mindent szarrá keresem . de csak a többi kacatot találom egy kupacban amiket vettem... eszem faszom megáll elnyelte a föld. már csak az lehet ,hogy otthagytam a boltban.

jános ,ha titokolvasol. a pult előtti széken esetleg ,ha ott volt a kis flaska akkor azt én hagytam ott.

más. kuplunghiszti. na a munkahengerek már jók . tökéletesen műkszenek.

viszont szopatott a kuplung legutóbb is.
2 oka lehet. nem volt raktáron csak 3 db gyári lamella a multkor .én meg hirtelen nem tudtam mást csak a pinktől rendelni (proxot) 6 db ot. na azokkal raktam össze plusz a három gyári uj belülre került. jónak is tünt. ráadásul beleöntöttem én ökör a 75-90 es hajtóműolajat. ment is a gép. de mikor elkezdtem szopóban kapirgálni nem igazán akart kiemelni a kuplung. kis szünet és ujra észhez tért. faszom kivolt.
na ma szétszedtem és kiderült össze voltak sülve a szemét kinai (prox utánzatok) ocsmány mód megégve az egész banda. pedig vastagon olajjal tettem össze öket !
a lényeg hitvány geci szar az egész. pedig pont annyiba került mint a gyáriak! de kinézetre is moslék. de legalább rohadt drága.
kibasztam őket a gecibe a szemétbe ahova valók az összes ilyen utángyártott moslék.

a baj ott van ,hogy japánként árulják én fasz meg hittem nekik.

betettem az uj gyáriakat így már kiegészült a szett gyárira. ja és érdekességképp a 3 belső szintén vadiuj gyári lamella nem volt sem megégve sem elszineződve sem összetapadva! ez pedig elég bizonyíték amazok ellen. beleöntöttem a 10-40 es motult amivel mindig is jó volt . majd kiderül. azt nem tuom ,hogy a 75-90 es olaj bszott ki a kínai szeméttel vagy amúgy is meghaltak volna egy motorozás alatt? ez rejtéj marad. mint ahogy a kis olajos flaska is felszívódott .
Let hogy a tiédbe nincs de szériába az összesbe van. Azt is tudom hogy nekem úgy sem fogod elhinni de a gasgas oldalon az alkatrészkatalógusba benne van. Itt a cikszám, a képet nem tudtam bemásolni.

4 NYLON CONTRAPESO / COUNTERWEIGHT NYLON ME20812021 ME250212021
ez az élet mikor 7köznap elmész aztán motorozol a hegyen,nektek bejött
reggel mikor hívott Gabi,azt mondja rám várnak hol vagyok már? mondom gecc miről beszél ez hát én dolgozom,senki nem szólt persze csak ugratott,de azért jól esett neki,hogy belegázol a nyugodt lelkivilágomba azzal,hogy akár én is mehetnék csak úgy egy csütörtök reggel románba endurozgatni...
egész nap ezen forogtam,hogyis kéne akkor a 7végén vmi gurulást csinálni...de nem jön össze... a 250esre most csináltatok kipuffot, a másikat meg viszem szervízelni Csabihoz nyiregyre...
milyen volt?

sanyi hivott am... kész van az ember...a többieknek írom akinek a gasgas ec 300volt a 12es...eladta vett egy ttr230at...na srácok aki a világ legjobb motorját keresi akkor vegyen ttr-t,mert sanyi szerint ez az! szóval a szopósba is isten a motor,sose forr meg,nem emeli az elejét a felfelében,könnyű,kicsi! csak a hosszú egyenes felfelében akad gondja
ktm olajszűrő fedeleken változtattak-e az évjáratok közt? mondjuk egy 2010es blokkra rátehetem-e a 2005ös fedelet? tudja-e valaki? alakra egyformának tűnik,de méretileg egyezik-e? zsiráf?zaránd? többiek?
köszi
metzeler six days gumi párban eladó,zsír újak, 35pénz
ktm 4T műanyag kartervédő 2008-tól 15pénz ez is új
légszűrő olaj 3pénz/db (az eddig próbált olajaktól magasan jobb minőségű)

de ha valakinek motor kellene,
250exc 38órás 12es blokkal 1,2m
450exc 6days 2010es újszerű 70órával,1,2m