r17.hu-n néztem ma 24 a hátsó míg első 17 asszem
én is pont tegnap kérdeztem Istitöl árakat, aztán mondott mc5-re 13-at, meg 6day-re 16-ot.... multkor meg vagy 5-el drágább volt mind... rossebb érti...
persze csak ugratott,de azért jól esett neki,hogy belegázol a nyugodt lelkivilágomba azzal,hogy akár én is mehetnék csak úgy egy csütörtök reggel románba endurozgatni...
kész van az ember...a többieknek írom akinek a gasgas ec 300volt a 12es...eladta vett egy ttr230at...na srácok aki a világ legjobb motorját keresi akkor vegyen ttr-t,mert sanyi szerint ez az!
szóval a szopósba is isten a motor,sose forr meg,nem emeli az elejét a felfelében,könnyű,kicsi! csak a hosszú egyenes felfelében akad gondja
Az aljnövényzet nélküli sima kilóméterekre belátható tiszta lankás domboldalakon, meg a patakokban elvolt vele.
A komolyabb feljárókon, kb 100 méter tiszta nekifutás után kb még bírt menni fel vagy 50 métert, úgy az alsó 1/3-ig jutott.
Ki is talált kb 5 modifikációt, hogy alkalmassá váljon a gép arra is. A fordulatszám letíltás kiiktatásától, a tuning kipufogóig.
Én mondtam neki, hogy kb annyiba lesz mint egy alapból alkalmas gép, fele lóerővel, fele teljesítménytartománnyal, fele rugalmassággal, fele futóművel.
Ami előny, hogy a kopott lábai leérnek mindenütt.
Ami tény, hogy a 0-km gas-gas on, a bánattól úgy volt mint egy lef.sott kilométerkő, a. Az összes többi motorján, beleértve a mostani ttr230-ast is-meg boldog volt, plusz feladatokat vállalt, agitált...stb -de ezeket te is láttad.
Egyebet nem tudok elmondani.