.
..hát ez nagyon lyaú
..vagy ahhoz kettő kell
)-sebis racét...
.
...
..már rugtam a kis sx 5nyuszi5 túrhawezető motort és már indultam is.. nem birom én hallgatni ezt a fészbukszos dumát..mer 1szerűen elhányom magam tőle.
sokkk vagy
..szóval odamegyek.. és még flesem értek mikor de kell inditanom a motort a dombtetőn a fánál mert már kihült és félő nagyon átfagyna a kiscsikém..szóval...mikor kiköpött tüdővel felsemérés közben visszafordultok...persze gigi az nem ...
.
.
.
..de átbasztam mindenkit és két év múlva magyar nyelv és irodalomból 4esre érettcshégiztem..de azóta szépen wisszafelylődtem
.
.
.
.
.
nekik ez már hideg..
(mert azok jó helyek csak alig 5-6 óra neki
)bezzeg a regimnet a 4 és fél órával az messzi volt
)má vetem neki ünnepi tolytát
az egy 80%c-18as mitasz...
..és boldog vagyok töle minden nap..nem kicsit..szóval nem mondja senki hogy egy defektes gumi nem tud boldogságot okozni
meg tudásban is
...jó jó itt aranyfog ügyesebb mert itt tanultja a motorozás fortélyait
majd bernárdal felveszem a kabcsolatot..ha sszali is megengedi..és odatszem magam a race szervezésében...mer tudna a srácok is sok jó helyet..de pl nem hinném hogy a csemegepatak és környékéről ..vagy a kishitű átkelőből lenne ott nekei ka dzsipiszebe bár mi infó is.. vagy a halálfeljáróról...mert ha ezeket berakjuk.. akkor simán egy pro nyom is összeugrik az a és b nyom mellé...
mert attól félek....börni ezekkel a nyomokkal homályban van a zaránd térképről......
persze ha tavasszal olyan sár lesz mint mikor idén is kint voltunk a félig fagyott hóban ..akkor azért meg ne gondoljátok hogy valami jis hoki endúró gumival majd jöttök az sx mögött liba shorba.....nem nem oda gumi kell.. a guminak meg forogni kell...de nem kicsit ugyhogy nem árt ha a gép képes arra hogy álló helyből 1 szemvillantás alatt 80ig kiforogjon a kerék
szval.. egy szónak is 100 a térgye..készüljetek készüljetek.. téli álomra fel....szundi