Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez az utolsó mondat mindenkinek szól...idén voltunk 40öten ... ..de idén..szeretném ha 100an lennénk...
majd bernárdal felveszem a kabcsolatot..ha sszali is megengedi..és odatszem magam a race szervezésében...mer tudna a srácok is sok jó helyet..de pl nem hinném hogy a csemegepatak és környékéről ..vagy a kishitű átkelőből lenne ott nekei ka dzsipiszebe bár mi infó is.. vagy a halálfeljáróról...mert ha ezeket berakjuk.. akkor simán egy pro nyom is összeugrik az a és b nyom mellé...
mert attól félek....börni ezekkel a nyomokkal homályban van a zaránd térképről......
persze ha tavasszal olyan sár lesz mint mikor idén is kint voltunk a félig fagyott hóban ..akkor azért meg ne gondoljátok hogy valami jis hoki endúró gumival majd jöttök az sx mögött liba shorba.....nem nem oda gumi kell.. a guminak meg forogni kell...de nem kicsit ugyhogy nem árt ha a gép képes arra hogy álló helyből 1 szemvillantás alatt 80ig kiforogjon a kerék különben elfárad a sok nyak a sok felfelé nézéstől..hogy már ez megent hova vitt minket

szval.. egy szónak is 100 a térgye..készüljetek készüljetek.. téli álomra fel....szundi
zozikám hát élsz még..mikor mehetek megent hozzád motorozni..vagy ...csak 1cő vót az 1szergombában..távolsági motoros ismerősevezetése a fhórumRÚ....emiksz tibi és általad?
tényleg ...ver ár emiksz-tibcsi
.
hideg zsir..oldó ..hát ez nagyon lyaú
de ez pl felold 100kiló zsirt ..vagy ahhoz kettő kell

mer elmondom i a szitu..mióta ..leszáltam a rohadt bringáról.. mert jött a reggeli hideg...3 hete...azóta felugrott egy tsomó zsir szövet rám is.. ...tudom tudom kicsit hamarabb dehát azt szali intézte a szerelmét..mert azért 2 hétig együtt jártak ezek minden hoval.. egésze a szali által naggyá irt ..zarándol által meg csúnyán lehúzott..-mert zari mindég lehuzza amit szali szeret(mer egy köcsög arsz )-sebis racét...
amit végül is egy seggedi se szivott be de a szali által bekinált arszok mind beszonzorálták...
mert hogy hivjuk másként azt a racét amire..sorban álsz..2órát a nevezésért... befizeted a versenyt...majd mikor kikerültél a versenyBÍRSÁGI asztal felhatósági köréből..felpakolsz oszt elmész onnan 20krel arrébb motorozni
szóval szali nem csak sebis racelétszábeszervező haver..hanem még szpongyol IS lett.... .
legutolsó motorozáskor...kb az első patak felénél mikor felállok a dobogóra hogy belássam hogy csordogál a patakon lefelé a banda...azt mondzsa hisztis...nekem ...
hé tavasszal..áprilisban.. itt a zarándban lesz olyan igazi kétnapos +prológnapos race...fent van a fészbukszon....na én akkor leszatam hol van a fele banda-akit eddig figyeltem,mert fészbukszsokkot kaptam ..már rugtam a kis sx 5nyuszi5 túrhawezető motort és már indultam is.. nem birom én hallgatni ezt a fészbukszos dumát..mer 1szerűen elhányom magam tőle.

mert semi gond vele.. én is fent vagyok..bár ember nem talál meg mert március 7től..március 15ig bújtam a délywai raceképek miatt..de aztán nem lettem okosabb viszont lett...650 ismerősöm..akikkkle a hogy pam kutya ia mondja.. bejelöli este oszt másnap az útszán meg elfordul és nem is köszön mert nem ismeri fel.. szóval a felszines kapcsolatok NE TOVÁBBJA..igy hagytam is...

na mind1.
elkanyarodtunk a témától...

már gonzónak is...feltünt feri...
hát bakker be kell látni a kocsmasztal társasága azt mondja üjjé le.. oszt kicsit...kicsit vegyé vissza..mer sokkk vagy

az a pénzes téma is igaz...de nagyon...
mert szép dolog hogy kifizetnéd az utat oda vissza hogy ..elvigyé hisztis helyekre...de félnék elindulni..mert mi van ha ugy lesz ahogy mondtom..és azér mondom mer úgylesz(minek beszéljke haz(ud)os ságokat ..szóval odamegyek.. és még flesem értek mikor de kell inditanom a motort a dombtetőn a fánál mert már kihült és félő nagyon átfagyna a kiscsikém..szóval...mikor kiköpött tüdővel felsemérés közben visszafordultok...persze gigi az nem ...
ki tankolja tele nekem este a gépet
szóval az invitálsá jó..csak mint mondtam..félek...
de nincs hari majd ezt a fészbukszon megbeszéllyük . .

ha a zarándba tényleg lesz ilyen race..és lesz..mert azért szali csak nem találja ki...csak úgy.. az első patak végénél..ilyen sztorikat..szóval ha lesz akkor azért el kell jönnötök egy kis bemelegítésre...és akkor megent tudok videlyózni.. .
A forma 1-eseknek, meg a gyorsasági sportgumi egy röhejes összeg.

Ennek ellenére van a terep motorozásban pár tag, aki kibírja röhögés nélkül, mikor kifizet egy gumiért 15-20.000.-Ft-ot.

Persze lehet csak azért, mert nekik más az ARCberendezésük, mint pl neked.

Teljesen érdekmentesen és úgy gondolom elfogulatlanul jelzem, hogy mióta benyitottál, egy hét nem múlik el az anyagi helyzet és lehetőség felszínre hozása nélkül. -nem tudom miért, előtte itt ez nem volt szokás.

Vagy ezzel, vagy GG Ákos emlegetésével lármázol. Vajon mi lehet az oka?

Kicsi vagyok, székre állok,
onnan egy nagyot kiáltok,
hogy mindnyájan meghalljátok.
ezzel lehetne zsírtalanítani a fórumot
Persze,h visszafejlodsz a helyesirasban is ,meg a lassu zorroban is,ez mar a korral jar

azert te is elismered,h egy jo gumi,csodakra kepes
na elmék aludni..holnap kemény napunk lesz...az aszonyt el kell vinnem a vásárba..már ha nem esiiksz az eső..mert ha esik akkor nem lesz ember akinek megnézze a kacatjait
91ben..én még a középiszkola 2éves hallgatója voltam és azon dolgoztam hogy helyes-sírásból ne bukjak meg ..de átbasztam mindenkit és két év múlva magyar nyelv és irodalomból 4esre érettcshégiztem..de azóta szépen wisszafelylődtem
Most jut eszembe,h 91 ben talan,szeged kornyeken volt egy gyorsulasi vers,egy nsr 250 el 2. lettem.
vick vót..soha a büdös életben nem voltam aszfalstos auto v motorpálya közelében...

mer akkora paraszt vok..ha meglátom az aszfaltot..szédülni kezdek
Vik ,en ott voltam....lehet ,h lattalak is,csak ezzel a seroddal nem ugrik be hirtelen....mar en is a 4. x et taposom.
mer én még a sportmotorok környékét is elkerülöm mióta mentem egyel.. nekem az sokkk volt..na ott meglehet dögleni az útszán egy ilynennel
. . . . .
rély..ten nagyobb raly vagy mint terensz

gyorsaságiztál..te is fiam burkus
hát hogy nem találkoztunk a depóban..soha
Gecsa nekünk gumi van ócsón neked meg moci.....
te sem mondod meg honnan szerzed......így van ?
ferensz..vedd fel a kabcsolatoit velük..bár ezek idén már nekik ez már hideg..
én idén dec 31ig akarok motorozni..aztán leteszem a verdát idénre.. jövőre meg jan elsején akarom kezdeni..szóval addig pihenhet a gép

de ha leküldesz értünk gázolajat ..mehetünk...hisztist is vigyük
az nem jön..neki minden messzi van a ami nem a dévai haverjai vagy bakugam transzalpicsa (mert azok jó helyek csak alig 5-6 óra neki )bezzeg a regimnet a 4 és fél órával az messzi volt
szóval minden messzi van ahova nem akar elmenni..néha még a hmvhelyi teszkó is..ami csak 5 perc
de ha nem hát nem...
amúgy meg a verdálya olyna szinten qplungos hogy minden szinten..most is irta.. hát röhely olcsók ezek a megbizható kártélyme kető téjk

na mindegy..szeritem idén nem jön velem fel senki..de ha befizetsz együtt szögesgumizhatunk bálintnál
Ahhhh,latom nem hiszel se nekem,se frensznek,nem tudod mi a jo gumi

na mindegy en asszem rendelek egy.........pirellit ,hatsot 9 ezerert,de nem mondom meg honnan,m csak nekem adjak 9 ert ,napi liszenszre
Ferensz , kepzeld versenyeztem gyorsasagi mufajban,es lehet tobb futamot nyertem mint te,de a Pirelli,Donlop kamionnal szartak a licensz re.....
bocsi én laikus vagyok....
voltál te már vb-én six dayon ?
ott is dobálják körönként a gumit.......de mi köze ennek az erdőben való motorozáshoz?

de ezt csak hallomásból tudom mert csak oda járok ahová ronis.......bótba.
figyu..ez kitart jóideig..meg a kenda is ami előtte lett..meg van két sixdalyzim.. ami a 6naposból látott egynapot..szóval most egyenlőre nem kivánok venni gumikat...
ja meg még a 19colosból van a kenda ami sárban alázza a sixetpöstiek szerint az aláz nem az sx 525
amineka a kanyarbütykeit ez a gyöpes szépen kikezdte..de még igy is használható és 15mm magas!zarándi sárban ez még odabasz a jöttek-menteknek
+van amivel jött a ktm ....-egy éve.... 3 nap múlva(akkor lesz egy éves nálam a kicsike )má vetem neki ünnepi tolytát az egy 80%c-18as mitasz...
+ most szögesgumi is ban hozzá..a 19esben...
szóval egy darabig most nem akarok gumira költeni
wágod
Figyeljetek ide egy picit Gumi témával kapcsolatban:

egy gyorsasági gumi amit egy gyorsaságis versenyző egy hétvége alatt ledarál, egy dunlop Kr108 az 56.000 Ft hátra, előre 50.000 Ft összesen 106.000 Ft versenyzői ár licencel vásárolva. s egy nap alatt kuka...
teli árban plusz 20%.

az enduro sportban a gumi egy röhelyes összeg, az üzemanyag is,
s nem is beszélve van aki egy évig koptatja a gumiját az enduroban

ez a gumi hiszti nagyon vicces... kicsit tul van ragozva...
figyu..
a gumi igen is számit..nekem pl egy ilyen defektes gumi miatt van egy 3és 1/2 éves gyerekem ..és boldog vagyok töle minden nap..nem kicsit..szóval nem mondja senki hogy egy defektes gumi nem tud boldogságot okozni

persze havernak meg a defektes gumi okozta a vesztét...mert ott is jött a gyerek..csak az a gyerek épp akkor fogant egy olyan nőben amikor még nem volt váló félben..de azóta már váló 1/2ben vannak

ferensz.. fogj össze aranyfoggal..hasonlóképességek...arszban is meg tudásban is ...jó jó itt aranyfog ügyesebb mert itt tanultja a motorozás fortélyait
de ha menne(de nem fog)máshova ..mondjuk dévzehz vagy hozzád ott azért figyulna sokszor...
szóval keresd a tárasságát..mert ő az aki itt szalin...csoreszon..és rajtam kivül még A nyomon jönne...

én megent csak akkor fogok ha mpi beszpongyolál..egyébként
sajna már csak ilyen az akinek nem hogy 1,4 millát nem tud zsebből fel mutatni .hanem a tizede nagyon küzdelmes.....
de motorozni meg szeretek.. és ha megent azt szondja mpi akkor..megent elfogadom a felkérést
Vik,szerintem most rendeljel a riga gumibol,mig nem lesz keso mint ferensz irta mar csak 30 db van!

vegyel szalinak is par darabot,mert latod nem meri felvallani,h kurvara bejon neki
Ron, megcsináltam a havernak a 25x5 rozsdamentes rezo védöt...
de waz nem lett könyüü... majd lefényképezem... olcso se...
de azért kösz.... jo cucc erös...
Te Zari,

valamikor ha jo lesz neked kifizetem ide pestre fel az utad, s megnézük mit tudsz a mi területunkön ok ? s nem bántásból mondom.
tiszta tiszteletböl...
filmezünk... egy kérésem van hozd fel villit meg ottot zsir...
jo buli lesz...
majd kereslek... meg szervezzük.