Akkor már inkább legyen egy tulajdonilap másolat(persze hiteles),forgalmi törzskönyv másolata (közjegyzővel hitelesítve), plusz egy jegyzék az ingóságokról (ez is hitelesítve),bakszámla kivonat!
Kérdezném én..Mi a célod?Vázolgathatnád,mert egyenlőre csak a levegőbe beszélsz .Elmenegetsz mindenhova,mindenkihez,beszélsz emitt-amott ezt azt,ezzel-azzal, közben meg azt se tudják ki vagy mi vagy. Azzal mi a cél?Lehet a gumi?
Kb vagyunk itt vagy páran akik nem értjük ezt a nagy CÉL-t.Pedig már hidd el,láttunk egyet-kettőt
A 4. képen ő volt itt felénk motorozni,igaz akkor csak ilyen kirándulós volt a menet.Mondjuk a haverja (asszem janni,de nem biztos) a cseszneki parkoló fölött bemutatott a lefelébe egy 10 pontos kézenátfordulást. Amúgy tőle van mit tanulni,mert tényleg ügyes!
kis magyarazó
1 kép a csoda táj
2 kép meredek felcsigázó (itt nincs nekifutás) csak helyböl indulás
3 kép a szipsigem ahogy neki döl a 13 sixdaysnek, hátul a táj
4 brato 1kerék feri első mentorom
5 2011 siroki király Füszer CBA tulajdonos...
6 Füszer s GGAki a 2012 sirok második hely. mentorom... csak ugy tudjak mint ő...
Na latod,egyebkent nalunk is csak a vasarnapi ebedhez jut a csibefarhat.Hetkoznap csak almodunk rola.
azert gondoltam a csibefarhatra, mert akkor maradna mindenkinek.....ha pl tarja,lapocka lenne,vik elpusztitana az egeszet,mire mi a bogracshoz kerulnenk
pedig jó a halacskáscsoki ......
csak mondjuk titkosítani is kéne a helyszínt és akkor ez a legjobb mód ha jimmy se tudja, hogy hol vagyunk nem a kódolás.....
Na kezd el te is itt a menőzést a gazdagsággal,hogy te hozod a csibefarhátat! Bár mondjuk akkor elmennék,mert az olyan lenne mint egy ünnep! Mert nálunk csak olyankor jut az asztalra csibefarhát!
Nem kell nagyon extrém,hogy azok is eltudjanak menni (pl én) akik nem annyira ügyesek.Egy ilyen kis kirándulós,benne olyan csemegékkel,amik választható opciók.Ha valaki akarja bevállalja,ha nem akarja meg kihagyja!
Ha most valaki arra gondol hogy esetleg én keressek helyet,akkor annak mondom,hogy vvarsányig mentem egyszer110km-t,pedig csak kb 40-re van.Azt se tudtam merre vagyunk.Mondjuk ha az a cél hogy belevesszünk a bakonyba,akkor vállalom!
ez jó lenne már végre valami központi extrém helyszínen ami mindenkinek nagyjából közel van.....
mondjuk esztergom
de szerintem ez ha lesz is belőle valami minimum a tavasz
...
amúgy benne vagyok én személy szerint ...akármibe is ...most leginkábba szarba de kiszállok szívesen egykerekezni akárhol....
jaaaa es ferrari mellett pozolni nem er,csak slusszkulcsot,forgalmit felmutatva
Kb vagyunk itt vagy páran akik nem értjük ezt a nagy CÉL-t.Pedig már hidd el,láttunk egyet-kettőt
csak lassan a boltba már gyors cipőket kell vennünk a" ki ér oda hamarabb a kukához élelemért ? " vetélkedőre.... a kurva anyjukat
1 kép a csoda táj
2 kép meredek felcsigázó (itt nincs nekifutás) csak helyböl indulás
3 kép a szipsigem ahogy neki döl a 13 sixdaysnek, hátul a táj
4 brato 1kerék feri első mentorom
5 2011 siroki király Füszer CBA tulajdonos...
6 Füszer s GGAki a 2012 sirok második hely. mentorom... csak ugy tudjak mint ő...
azert gondoltam a csibefarhatra, mert akkor maradna mindenkinek.....ha pl tarja,lapocka lenne,vik elpusztitana az egeszet,mire mi a bogracshoz kerulnenk
csak mondjuk titkosítani is kéne a helyszínt és akkor ez a legjobb mód ha jimmy se tudja, hogy hol vagyunk nem a kódolás.....
az enigma ehhez képest lófasz lehetett
Ha most valaki arra gondol hogy esetleg én keressek helyet,akkor annak mondom,hogy vvarsányig mentem egyszer110km-t,pedig csak kb 40-re van.Azt se tudtam merre vagyunk.Mondjuk ha az a cél hogy belevesszünk a bakonyba,akkor vállalom!
A csibefarhatat en viszem,mert enni is kell vmit,a halacskas csokitol kiuteseim lesznek.
mondjuk esztergom
de szerintem ez ha lesz is belőle valami minimum a tavasz
...
amúgy benne vagyok én személy szerint ...akármibe is ...most leginkábba szarba de kiszállok szívesen egykerekezni akárhol....