Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://www.facebook.com/photo...

ezt másolta be az ervin. king off the hill arad-ghioroc 2013 ápr 5-
Majd baszok nektek elhinni bármit! A kartervédővel is csak szívattatok!
na hol is lehet venni ilyen gumikat...
(az ami oda van irva az utolsó 3 sorba..arra gondolsz szponzor
na a riga utángyártott 6délyzfutózott az gigi áki
emcély öt az bálit irta...
kenda.. olyan nincs nem is volt csak mindég hazudtam hogy kenda...zarándol
szalinál van a scorpilyó király fimes...nálad van a scorpijó király..lánya a midszoft 32

aki tud még beszterzést az szhóllyon..
Én mondtam hogy csináljatok egy szintfelmérőt,ott mindenki kitombolhatta volna magát! Nem nagyon kapkodott érte a nagyközönség!
te meg küldjed már a 150 ezremet gec . itt várom a postást. aszontad nem tétel . nekem meg pont jól jönne. vennék rajta pár ezt azt.
tegnap beszéltem a bernát hegyi sráccal. lesz verseny. mindjárt belinklem. gyorok és lippa felől indul el egész siria környékéig. a-b kategória lesz . minden ugyanúgy mint máshol. az ő bevallása szerint a sebis race borzasztóra sikeredett. szurkolok nekik ,hogy jó legyen mert kibaszott közel van! amúgy mehetsz nekik segíteni vik. mondta ,hogy örülnének neki ,mármint a pályakijelölésben.

na megyek veszek két flaskával abból a hideg zsíroldóbol .

amúgy a vásárban jóidő lesz? itt szakad az eső.
megfutamodás... ennyi.
Azt a két sót hogy bölcs és okos,még nem nagyon használták a nevemmel egy mondatban!
Jimmy525

te bölcs vagy, jó a politikád és mellete jó a humorod.
nem is beszélve okos vagy.

grat.
jó.. jó.. már csak leirtatnád a pontos gumi tipust és árakat.
akkr leszel motoros és nem hisztis ki vetit.
na vissza olvasom ezt a tesztoszteron tultengős forumot...
jo reggelt.. fu deszar esős idő van...

még jo hogy tegnap szétkaprattam magam
a bölcseség határtalan és igazad van.
nem csoda dr kezdödik a neved.
úgy gondoltam,hogy minek fordítottad meg az új gumit? és ha arról regélsz ,hogy a másik oldalán is jaj de jól fog akkor azt áturgom mert uncsi . vágod? yo yo
Akkor tessék!
Én rájöttem!

Ronis meg te siettek a bótba az ákciós cuccokér,nehogy a kisnyugdíjasok elkapkodják= tudtok gyorsan menni,mivel rákényszerített benneteket az élet,na meg a nyuggerek!

feri tele van zsével,nem kell neki az akciós cuccokér sietni,megtudja venni teljes áron= nem tud gyorsan menni,mivel neki nem muszáj odaérni a nyuggerek előtt!

Na okosan megfejtettem vagy okosan megfejtettem?
irjatok motoros filozófikuszok..majd akkor olvasok én is töletek valamit...
de legyne benne..intrika.. harc küzedelem ellentét.. góg és maglód ...ja és néha szeretet is kell...de mozogjon ez a kibaszott fórum és nem a kártélyem féle szuperlotyós..4 mondat per nap legyünk..bár az is jó hely mert valaki olyan fórumtot szeret olvasni-(x)
mert mondjuk nkics ideje.. gyorsan átut rajta..nincs benn semmi harc...
meert nem mindenki szeret harcolni...
de aki az extrém endúrót szereti..az meg imád harcolni.. a kihivások éltetik
Azt megmondom,hogy neked ugrott a szponzorgumi!
ott van plé a zsirfei által favorizált scorpion soft 32..nekem volt olynanom.. hát patakban a vizes párhuzamos fákon..maga volt a tő szopás..+ a kanyarbütykök egy homokpályán is leszakadoztak..e ferensznek az az ideális gumi...
én meg ha olyat küldött volna ....kiröhögöm...
mert nekem cska is száraz full szérazban működött a zarándben..

szalinál is ez a helyzet...meg moindenkinél..
ugyan úgy mint a motoroknál...mindenki másra esküszik..pl hosiéks az úly 300asokra..é na régi sx 525öt többre tertom mindnél...vannak gézgassz fanok..meg ossa hivők...
de mindenki más...
a motorokat csak is szupbjektiven lehet megitélni..mint az t is hogy mik a jó helyek..mert mást jelent egy jó motorozás szalinak.. meg mást a zsir feinek...amikor pl szalival geci jót megyünk..az a ferinek maga lenne a halál...
de ami jó efeinek az meg lehet nekünk nem jönne be...
szóval kell a kopromisszum..
motorban ..emberben gumiban .. pénzben munkában nőben...családba..
egy dolgot ..egy dolgot nem lehet komopromisszumok közés szoritani..az zarándol..mert vagy szeretik mint atom vagy utálják mint a 3 napos kutyaszart...répával . .

na indulak a várásrba mert az van eső meg nix
(ma is eléretem célom..filozófikusz elgondolkodtató gondolatokat irtam nektek )
viszont most hog felmentek gumiárak most kapálozta més na iaz mc 5 volt 18ezer
emez meg 13ezre öccá..és itt volt az asztalon...

de ha elfogynak a gumijai...azért lesz olyna mc 5ösöm..mert az bálinnytnál is jó szemét szikláin..amik aztéán tényleg gumikiller...(mondjuk a kenda is ott kezdte a pályafutását és azt birta is!de mondom a füvesben meg letépte a bütyköket..amiket az éles sziklák nem tudtak megkezdeni...
szóval...
minden tephez msá gumi a való...de ha valaki mindég ugyan ott megy és.. van bevált gumija ..ami oda jó.. akkor azt kell használni..ha tud ocsón venni..mert nem mindenkinek a tarsolyna egy kifogyhatatlan zsirferié
és ha nincs olcsó jól bevált gumi akkor kezd kapálózni az ember..pénteken 3orakkor hogy hol szerezzek ulcsó gumit még aznap mert a szombati sárra a régi az már szopó lesz...szóval itt a baj....
tartalékolni kell..mint ronis is.. megvesz vagy ..és nem hisztizik hogy nix gumix
Reggelt. K.V. x 2!
ti se bírtok aludni ? itt nem esett a hó csak begyűrűzött a hideg .... meg is nézem hány fok van ......
ugy látom itt reggel nem sok leszek hanem soKKK..igen ..mert este fáradt voltam az élménybeszámolóvel csak a bululkodásra tudtam figyulni...
és a motoros tapasztalatokat nem tudtam leirni...
mert félek...
szalitól hogy megent beszól...azt tudni kell..ezen a helyne amit én használok...edzőpályának ..ezen a hylen nagyon jó a talaj.. mert egész évben jól motorozható...de gyöpes..és már több gumit is kinyirtam..itt...
pl volt az mc 4 ..na az.. kibaszott geci mór jól fogott a letaposott pampa füvet is úgy folgozta kifelé mint az állat..és valjuk be romániában a tizen kilenccolosban..amig nem volt kendám ..ez volt a legjobb sőt az egyetlen univerzálisan jól fogó gumi...
ebbe még szali sem tudta beleverni a cshúfot
mondom jó gumi nagyon...de mivel tavaly arról szolt a motorozás hogy faterhoz..aki akkor még komálta a burámat...jártunk robival 3-4 7ente a biharba..szóval sok idő volt- és akkor még nem volt 18as kerekem sem..-igy hete a kiézetett gázmarkolatott a kis tesztpályámon csavargatam...de gumikat nem szerettem szerelni..akkor sem ....+az mc négy a zarándba is + a fater féle sziklásban is jobban dolgozot ..szerintem ..mint a 6napos...ezért mocskos örültem neki és mondom itt a füveshomokra is jó lett...mert mocskossul kanyarodott és tolt mint egy beteg állat...
csak már az első homokfű etetés után.. olyna furcsa volt a gumi.....aztán még 2-3 menet és már látszódott is .. a kanyarbütykök..aki miatt olyan mocskos jó vele kanyarodni...azok szépen tőbből berepedeztek...
és az ideális mindehova jó guminak hitt gumi..az ötödik füves menet után..kezte ledobálni a kanyarbütyköket...
na az fájt.. nagyon fájt...
hogy már megent az van hogy nincs olyan gumi ami mindenhova jó..mindég...(akkor még nem akartam elhinni..)mert a füvesbe az addig használt sztárkrossz ami pályán nagyon jó...és a füvesben sem kutyaszar..+örök élet!+szóval az volt hogy minden motorozáshoz gumiszereléssel kéne inditani...
ezt nem akartam és ezért vettem egy 18as kereket..na ott az mc 5tel az volt hogy nem olyan szarul fogott a füvesben..de nem is szakadozott le a bütyök..szóal az tök jó volt + a sáros zarándn is szivt fel magát a parasztgázos feljárókba...szóval mondom ez jó lesz..+akkor jött az sx kicsikém diszember 3dikán..szóval úgy értezte megtaláltam az ideális párositást...
de kiderült hamar hogy a 18as kerekem agya kuka...átfűzetni nem akartam +rátaláltam kendahajadra..és maradtam az 19 colos keréknél..+nagyon jól dolhozott minden hol.....de nagyon...
el is használta mbelőle kettőt.. a harmadiknál meg egyzser kivittem megent a pályára a motort mert a nyári inséges időkben ..nem volt tás..szóval irány a pálya a mindenhol jó gumival ....mert homokos kroccpályár is vittem már és mondom ez a gumi a gumi a gumi
de aztán jött a füves pályám...na az újszerű gumi tök jól fogott is..de a nap végén mikor mosom a motort..akkor nézem.. né má az összes kanyarbütyök töve be van repedve
a mindehova jó gumi bemondta az unamlast a füvesben
na ekkor kezdtem agyalni hogy csaka kell még egy kerék..egy gumi a füveskedvenc pályámra egy meg a hegybe,..de geci mód nem akarok szerelni heti szinten...motorozások előtt mindég gumizni...szóval veszek még egy felnit..
és ekkor jött a szali féle...18as kerék...
ara jöttek a szponygyoli egy napos 6napost látott gumik..a zarándba jól is dolgozott a kis méretű csúszós takony sárig..amire azért lássik be a ferensz féle gumi sem jobb..!
voltunk úgy szalival együtt..neki akkor már az volt és tény és nyaló hogy láttam szenvedni vele az embert a videó si nem véletlen született!
szóval azért a szali féle teszt is teszt...(de láttam én már új pirelli skorpion fimes ..a msot favorizált gumilyával is szopni a zarándban..de tő nagyot....bajnokommal együt nézték hogy a 19es kopott kenda hova fel nem megy )..szóval van az a talaj mikor egy jó kenda leszopatja a bandát...de persze nem mondom le hogy melyik kenda honnan és mennyiért mert akkor mindenki rályönne olyan nincs is

szóval az van..hogy legalább két kerék kell a nagyon tág határok közöt való motorozásokhoz...
de van olan gumi ami az ember által legtöbbször használt hyleken mindenhol közepessen jól tud menni.....és a bütyök sem szakad szét a fűvesben sem...

az pedig nem más mint egy nagyobb bütykű szikszdélz..
vagy egy mc 5..
vagy egy kenda..ha levágják a bütykök felét
és ez nem vicc
Reggtet!

esik a hav....
bakker ..ha a fészbukszon lennénk ezt az irástod nagyon lálykolnám
mondjuk egy ilyen fészbuksz irás után ferensz törölne a baráti listából..és szólna a moderátor zooo-likánka hogy tegye rendbe az arckönyvet