Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hat igen,szerencsere vannak kivetelek.

Na ,peace.
Azért azt tegyük hozzá,hogy tisztelet a kivételnek,mert azért vannak.Itt a környékbe is van olyan motoros cimbora,aki tényleg kibaszottul ulltra gazdag,de teljesen normális,soha egy szóval nem hallottam még bunkón beszélni másokkal,vagy a pénzével menőzni.Bármit segít ha kell,ugyanúgy benne van mindenféle ökörségbe,egyszóval kibaszott rendes!
Ez Magyarorszag,van egy szaros Audija,stb.azt azt hiszi,h o szarta a vilagot.A kulsosegek orszaga,ez alapjan is itelkeznek.A gazdagnal is van gizdagabb.....relativ dolog.Aztan,ha elpatkol,lehuzhatja awc ben az egeszet...
Nem sok hangulatom van odáig lebugyrolni.Asszem kimegyek ide a ház köré,azt szétkaparom a natura 2000 területet.
Igazad van meg..olyan..feszült vagyok ma el is megyek motorozni..szépen süt a nap
Ha délután ráérsz és eljössz, mehetünk a ring körül egy kicsit... Addig összelapátolom a cr-t... Ha nem jössz, akkor elmegyek egyedül.
Ehhez csak annyit,hogy valakinek nemhogy az 1,4 mill,de még a fele is elérhetetlen nagyságú pénz.

Amit elértél arra büszke lehetsz.Legyél is,főleg ha saját erőből érted el.De az arcodra (ami tényleg néha elég nagy),vagy a stílusodra, arra már kevésbé
akkor egy 100 oracskat lazan belenyomtal tavasztol.....persze a felgazos hataroloval ,az uzemora is csak a felet eri
Éééés ez csak egy csípet a sokból
Lehet direkt azért csinálják,hogy zolika befedezze őket hátúrú!
Ebből a brigádból itt már bármit kinézek!
március 10.-én volt benne dugo csere.. mostanra terveztem a következőt...
én tul keverem a benyát 1.40-be , igy tudok élettartalmat nyerni, működésben nem zavar, nem olajosabb füstölös tőle.. meg amugy is csak boltba járok parizerért... ki is kéne már venni azt a határolot a suber fölűl, hogy tudjak fél gáznál nagyobbat is huzni...
Múlthéten nem tudtam menni,mert megint szétment a derekam! Ma idegenvezetőt játszottam volna,mert holnap családi pogrom van,de lemondta a csapat mert mindegyiknek van valami gondja.Egy srác jött volna,de neki meg egyedül nem volt kedve kocsikázni!
maki ne bántsátok egymást... tök értelmetlen, inkább üssünk közösen valami méregzőld természet védőt...
amugy meg zsirferi is jo arc, nem értem mit powerkodtok itt egymással... asszem szolok a picsába zolikának oszt rendberak mindenkit a terminátor-inszeminátorral háturru.....

aztán egy darag csak hason fogtok aludni...
ertem ,eladas szempontjabol nem publikus

ha nem vagy biztos a dugo illesztesekben,ferensz vagja
fejben számolok... de mivel öreg vagyok mint az országut ezért hamar felejtek...

most akarok dugot cserélni, megvárom az első havat... tudom nem szerencsés hidegben bejáratni, majd rakok bele egy 300-as ff-át... had nyelje
jimmihendrix... aztán a beszaráson kivül szoktatok-e még motorozni, kistérségi boltba járos kapratosat...
mert össze hozhatnánk már egy rándevut ott a cseszneki parkingban...
ezt a csipet csapatot ismerem ...elég jol..
ezen beszartam! de télleg!
Balint ,hany uzemoranal tartasz a motoroddal?birja meg a szamlalo?
csikusz jo arc, én is ismerem személyesen... egyet értek banditával...aki a netes beirások alapján itél meg bárkit az elég rosszul teszi, mert egy butaság....

mondjuk abban viszont igaza van zsirferinek hogy ez a világ már csak ilyen....mármint a netes billentyűs forumos világ....

itt van jo sok ember akkora billentyűvel hogy ajjaj... aztán élőben lehet nagyon égő lenne...
Körberöhöglek én az összes hülye dumáddal
Megkéne kérdezni azokat(de biztos vannak akiknek nem tetszett vagy mert nem állítgatják,vagy nem sikerült,mert ugye a ki dolgozik az tévedik)akiknek meg lett mondjuk általam csinálva a futóművük,hogy milyennek érzik.....
A másik az,hogy ki miért nem ír ide,az kit nem érdekel?Mé fáj az neked?Látom a nagy komolyságokat,amiket a lányom is simán megcsinál
A harmadik.Aki tanít szerelést annak szerintem először megkéne tanulni szerelni azután oktatni,akkor egy "jöttment" nem húzza el a szájukat.
A negyedik,"a jöttment"lehet kicsit többet ültem motoron,mint itt nagyon sokakat összevéve együttesen.Igaz, nem midíg jókedvemből mint például Te
Ha már a pályamotorozást felhoztad,ott is toppon vannak,a quadban is,a motocrossban,az enduroban,endurocrossban,a gyerekek közt is.Hol itt a baj?Túl jók?Fáj?Nekik nem,és nekem az a cél,hogy nekik minél jobb legyen
Még mindíg tanulok,mert tanulni kell
Az igazság meg odaát van,én voltam ott,de szerintem zoozee is,me mintha láttam volna
Nézd meg a papírformát,az eredmények beszélnek Nem csak a profiknál,de az amatőröknél is
Úgyhogy mielőtt vau vau előbb söprögess a saját portád előtt.......
Azt meg,hogy itt hogy beszélek,az az én dolgom.Évekig sokat segítettem.Nem,hogy meg nem köszönték sokan,hanem a saját hülyeségüket nem elismerve, inkább megútáltak. Motorozásról ne is beszéljünk Szóval aki jót akar megkeres,aki meg jobbat akar,megy máshoz.Ennyi.

Még írkálhatnék,de minek?Magyarázkodjak egy olyannak aki nem mer a saját nevén írkálni sehova? Vegyél ossát azt osszad a hegyek közt
az enyémbe nem találsz műanyagot... párszor láttam már elhiheted...
jo reggelt vietnám...

olvasom igy reggelire két csávo neki ment tiszta erőböl a busz oldalának egy qvadal... nem tudták bevenni a kanyart, mindkettő meghalt...

gondolom jo nagy rutinok lehettek...
figy lesznek versenyek jövö évben találkozunk ott..
s kiderül mekkora motoros ki ... s kell e lové vagy nem...
szerintem nem kell lové, egy szaros gasgas zsir uj 1.400.000 Ft
ha ez lové akkor az egy szint...
tudod mi a lové 100.000 euro, amikor valaki ilyenekkel dobáloz havonta.
vagy akinek a garázsába áll egy desmoseidici 16 millkáért.
vagy a havi költöpénze faszságokra 1 millka.
én csoro kutya vagyok teherauto az autom, s van 1 motorom. ez nem lové.

tudod mi lové az amikor egy hétvége a gyorsásági motorddal 150e Ft és havonta van 2 hétvége, s van 9-10 verseny, számold ki. csak gumira utazásre elköltesz 4-5 millkát, vagy amikor egy crossos elkölt egy évere 7-8 millkát az lové.

én minden én magam szerelek a gépemen...
s igen is van arcom s buszke vagyok a dolgaimra..

motorozni nem tudok most tanulom. megfogadom tanácsaidat.

tanits mester.