Az arc az ami sok
vegyél..csak ne add elő hogy mekkora motoros vagy amég a drz-s gyerek farmernadrágba körbemotoroz egy versenyen...
hiába veszel akármit azzal nem leszel jobb motoros..a jó motorost arról ismerni fel hogy szakadt szarral meg lelakott ruhában sem ijed meg egy feladattól...Te meg megoldod kp val vagy új motorral..vagyis próbálod
hisztis.... csak neked küldi a haz(ud)os kedven ikonod...
hitel van mert hitel képes az a nagy zsiros arcom..
figy lovet nem adok mert ugy jarok mint a gumival...
jah s figy régen kis hitü pöcs voltam...
azota ellensúlyoztam a nagy zsiros haz(ud)os arcommal, mátol kedvedért zsirozom is...
de tud meg máskép nincs zsééé....
arcal s kevés munkával... zsééé val van arcod és uj motorod is.. (beraktam barátod hisztis kedvenc ikonját.
Neked biztos túl van méretezve a futómű ahogyan Te motorozol ahhoz egy régi rozsdás mz villa is bőven elég!
Egyet kell értsek szalajtóssal,amióta te itt megjelentél az arcoskodó ki ha én nem stílusoddal osztod az észt..és akkora faszságokat írogatsz hogy az fáj...pénzeddel vered itt a nyálad,szerintem meny vissza a Pesti köcsög haverjaidhoz azt ott menőzzé tovább mert ez itt kurva unalmas
csinátassá magadnak aranybol önindítót a racingodba ..zsírozzad be a fejedet hogy kiférjél az ajttón
szerintem is a mai endurok-k tul vannak méretezve futomüileg, a nagy ugratokra is méretezve vennak. Ha betennének vékony kifliket alá kisebb futomüvet, rögtön egy 10 kilo le ugrana, könyebb kisseb váz minusz 5 kilo.
de hát számitanak a nagy ugratokra.
A freeride meg a ossa explorer egy jó választás, én tervezek egy ilyet venni jövöre. de ossa lesz.
nekem a ideális motor mint irtam már olyan mint az ossa explorer.
nekem pl. nem kell komoly futomü mer tempot ugysem megyek.
ha be himbilimbizik az sem zavar.
a futomü tunnig szerintem 1 magyarban igazán jól értékesitve nincs.
s ezt úgy értem aki tudja az nem alakitja arra ami tényleg a vevő igénye lenne, sokszor rossz a kommunikácio a vevő (motoros) és a szakember közt, sokszor a szakember mond A s okosit B a mocira, pl. van (olyan futokmüs) akinek az a mániája a kemény futomü kell a motorra, de a vevő az extremezek s puha kellene neki. de a futomus jot akar erre kemenyet rak a vevö pedig szop az extrembe, s mire eljutnak oda jo lesz a megoldás addigra 5x szet szedte meg ossze a gépet.
szoval az igaz futomuves az felméri a motoros mit csinál akár bemotorozza fele az adott körülményeket pályaákat amiket a motoros motorozik, lemondja neki ha ez vagy az a átlag menet pl. inkabb extrem mint cross akkor csinalok egy puha szerelést, puha rugo, gyenge csillapitással, alappba de be tudja majd zárni ha igényli a huplis krosz pályát, de utána ne nyüszögjön ha leüt a futomü.
s addig figyeli a motor egyensulyat mig az tökéletes sulyra s pályára.
az is igaz ahogy fejlödik az ember ugy kell keményiteni a futomüvet, mert már nem át gurulunk lassan s mindent ki rugozunk a futomuvel, hanem már át repesztünk mindenen, ezért van az ilyeneknek mint a grill meg sok mas profinak komoly kemény futomü s pályánkéánt van át szerelve, át szelepelve, pl. profi cross-os vagy endurosnak 6db elsö s hátsó teloja van s pályánként átszerelik, ez igaz a gyorsaságis gépekre is de itt pl az áttétel, féktárcsa méret, is számit.
szerintem az ilyen futomü szerelő aki leveszi a sulyod s azt mondja gyere vissza holnap csinálok fasza futomüvet az 1 átveri a vevőt, 2 nem adja jol el magát, detto máskor nem jonnek vissza hozza.
é pl. amikor gyorsaságiztam kb pályánként volt külön setting, áttétel, futomu beallitas szerintem enduro-ra is igazbak kell lennie.
Engedd meg hogy kifejtsem erről a véleményem. Az az ember aki egy másikról pusztán a fórumon elolvasott kommentjei alapján alkot képet, az HÜLYE! Ha valaki akar telót csináltatni Csikával, ahhoz fel kell hogy hívja... Ott pedig egy egész más emberrel fog találkozni, nem a mindig kötekedő, szkeptikus öreggel.
Ja, meg egész ügyesen felújítja a szart amit neki küldünk!
te is stílust teremtettél itt. állandóan menőzöl a pénzeddel ,autóban ülve ,beszélgtve,ordítozva ,írkálva. magad vagy a stílus zsír. közbe lehet egy picsafüst csóró hiteles marci vagy. túl nagy a pofa.
küldjed a 150 ezremet mert ketyeg a kamat, vegyél meg kilóra. vagy inkább másfélre. hehehehe
Csika1 mi olcso ?
mire gondolsz ?
az emberek megitélése nem a összegeken mullik, hanem azon hogyan adod el magad, ismerek olyan emberket aki nem olcso s nagyon szépen eladja magát, sokan szeretik s sokan mennek hozzá szereltetni.
képes szerelés elött s után is órákat elbeszélgetni veled vagy a vevövel, s meghallgatni s utána azt mondani ami neki kedves...
"az ember maga a stilus" szokták mondani, én itt azt tapasztaltam hogy én is neked te is nekem beszologattál, engem azért nem szeretnek, nem is kell szeresenek.
Az a ember akiröl beszélek ide nem ir be se nem is fog soha se sehova, mert tudja az ilyen forumok csak a hsiztiröl szolnak beszolnak leszolnak kicikiznek, le fikáznak.
ha azt akarod szeresenek, ne dumalj, ne okoskodj, s ne irogas ide be s akkor lesz sok ügyfeled meg sok lé..
pl. látad már ide beírni havasit....
s bocs kioktatlak de ez a lényeg...
ahh emlékszem rá , ugy jöttek anno az osztrákok motorozni volt náluk a háti tatyoban egy marék hátso lánckerék csavar, meg egy fél motor.... volt bajuk bőven, csak meg szépültek az emlékeid...
Sziasztok!
Esetleg valakinek nincs otthon elfekvőben akármilyen állapotban levő Honda Cr oldalidoma? Évjáratból a legtökéletesebb a 2005 volna, de bármilyen megfelel!
miért volt szar ? ez nem az lc4 hanem exc... 2007 ig csinálták kissebb nagyobb változtatásokkal ....
pont hogy sikersztori volt ...."yamahakiller "
most talán megint nagyonfajin lett a new seria ...tiszta olyasmik lettek rajta mint azon a régiblokkoson
ez 2008 -12 ig nem volt nagy dobás....
(szerintem de nem értek hozzá a 2008 as a legszarabb exc 450 530 ...)ott volt a legmélyebb pont négytébe a 2008
na igen..ezek az öszvérek.. tök jók..de semmire sem használható..met dh nak nehéz...extrémezni felfelébe gyönge...arra jó hogy egy kiöregedett DH ha nem tud feltekerni akkor felrobog és azzal a lendülettel le is jön...
kb mint a ktm fríírályszutyka... csak az meg az endúróban...
de mint öszvér..sem ez sem az...
aki unatkozik és nem is tudja most akkor mit is akarok csinálni..de főleg semmit.. arra ezek pont jók
súlyra egy trilyál sem sokkal nehezebb de az alatt már kerekek vannak...
akkor már a gabesz féel ..sx 125be belerakni egy 300as blokkot ...na az extrémbn már ütös lehet...
de ninkább én elmondom egy nagykerekű nyolcvanasba... az akkor 90kiló alatt maradna.. és CSAK extrémben ..semmi krosszpálya 30mes asztalugrásban simán elbirna magával a gép...
kb az olyan lenen mitn a frirályd...csak nem olyan dög nehéz..mert egy 80asban már azért telók vannak.. és el is birná közel a 60lóerőt extrém patakozásokban jó volna a pályánm lecsövezések meg kimaradnak akkor nem is tépné szét magát..szerintem...ha az nincs sehol beleszoritva.. hogy elrölködjön a motor..hanem szabadon pörgedezik..akkor simán birná a kis 80as vz futómű a 330as blokkot...
a 300as meg azért csak nyomatékos is szóval extrémben patakban meg erős eléggé..de könnyű is!..... na a az menne.. egy olyan öszvérnek...
vegyél..csak ne add elő hogy mekkora motoros vagy amég a drz-s gyerek farmernadrágba körbemotoroz egy versenyen...
hiába veszel akármit azzal nem leszel jobb motoros..a jó motorost arról ismerni fel hogy szakadt szarral meg lelakott ruhában sem ijed meg egy feladattól...Te meg megoldod kp val vagy új motorral..vagyis próbálod