Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emlékszel mikor bele akartad dobni a patakba? Az mennyire komoly volt! Sírtunk a feketével a röhögéstől! De kár hogy nem volt akkor valami kemeráás!
Akkor erre jöhetnél,mert néha szoktam emlegetni a bakonyba hogy egyeseknek le kellene aszfaltozni,mert mindig van valami problémájuk a tereppel!
Na,mennyé te a picsába
Meg törzskönyvet is csak egyet láttam a fotón!
Hejjj,amerre elmegyek vele,ott minden sííííííma lesz,mán ez se tetszik?
Ökör!
Éééén? Még egy szaros kisboltom sincs! Te laksz elit helyen mesepalotába,két kocsi,és úgy cserélgeted a motorokat mint más az alsógyatyát! Ja,és neked van olyan marha modern okostelefonod!
Az aszfaltozo gepet sajnos nem tudjuk elfogadni, es tulajdoni okiratot sem mutattal rola

pedig,ha utepito vallalkozo,v allami projektvezeto lenne,szivesen mennek veled motorozni
Lehet hogy az egy teleszkópfelújító automatika?
Beleöntöd a vasat, a végén meg okádja a racing futóművet...
Hát ez van,de én első szóra bemutatom,nem úgy mint kettesek Ez van
Aha. Még a könnyen induló 450-el...
Van itt minden
Igen.Te is ottvoltál akkor?
Nekem banános van! Az előbb a gyerek rákente!
Haaaaat,nem is tudom....veled sem szivesen mennek motorozni,ezek nagyon oreg autok,meg abc tulajdonos sem vagy.....
Bazdmeg,neked van aszfaltozógéped is! ASZTAAAKÚÚÚVA!
van neki! Újgazdag!
Nem voltam ott,csak kaptam a képet
Az ember aki akkor sem pihent, amikor mi igen... Megismertem a csodalila nacijáról...
Így megfelel?Csak szegényesen,szerényen.Garázs sincs,semmi,csóróság van,sajnos.....
Audival jarsz,es meg egy almas telefonod sincs?
Aztán hogyan tölteném ki? Nekünk nem tellik ám ojan lukszus dógokra mint a fényképezőgép! A nokia 6230-as mobilomon meg el van törve a hátlap,pont a kemeránáá!
Elnézést grécsi tanár úr,hibáztam! Tudom hogy téál van,mert nekünk csak télen van hütönk! Majd egycer lopunk valahonnan egy olyat,ami múködik is! Eddig mindet leadtuk a vasba,amit a lomiba összeszedtünk!
Audiiii,te valmi burzsuj lehetsz.... Toltsd mar ki rendesen az adatlapodat,ott nem is szerepel a odiii!
Bazzeg,pedig most akartam átmenni két utcával odébb lefényképezkedni,mert itt a srácnak van egy.Ha csak elkérem tőle a kulcsot és odaállok az ér?Lesz egy fasza képem,de attól még ugyanazzal a 10 éves audival járok! Vagyis inkább úgy mondanám,hogy többek között van neki egy ferrari is.