Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert az ossa előtte nem gyártott le egyetlenegy befecskendezős motorblokkot sem, míg pl a suzuki előtte legyártott és eladott több százezer darabot.

Az utolsó 125-ös moto GP évben is porlasztóval mentek a versenymotorok is, nemhogy a széria kétüteműek.-vajon mi volt az oka, hogy milliárdos költségvetés mellett évi 2 db motorra nem rakták fel?
vikk na milyen a replika rigagumi végülis ? tudni róla már valamit ?

jóóó regggeelt viietnááám ! megint a munka
há lyaú reggelt bélák.. meg a kistérségieknek és a mocskosnagy mennyiségű ember 1 területrekoncentrálódóknak is..
azaz szilyasztok vidéki suttyók meg pösti okosak

indulhat a harc...
itt norisz úgy néz ki mit austin powers.......a masodik részben mikor ellopták a monyóját.....
kistérségi suttyók már alszanak. nekem is azt kéne.
Csákkot,csak egy ember tudtra legyőzni,de már ugye ő sem él http://youtu.be/K9io9mLrqqk
dedó kamu ,mindenki 4-es
Jó estét!
http://www.youtube.com/watch?v...

Szerintetek?
De hol lesz ez a Mikulás futam? És mikor?
szegedi topikba meg lusták vagyunk írni, he?
valszeg csak stoppoltak és elvisuik öket a hídig...de a az hid nem is 1 folyó fölött van
sx 540 z
lesz nálatok is valami málykuláskupa mint vót pár éve...vagy nem?
mert a kedwensz pályám ami ott van a duna mellett..ott ahol a föld..vár
k9 ben és L0 ban is voltunk ott a pályán kártélyem napon..lyani intézte a futamokat..meg a benyát meg a kaját.. szép élményeim vannak onnan...
ott mentem együtt kori entéhá100nyolcal...ugy ment el mellettem az egyik kanyarban ..mintha szembe jöt volna
laca.. ugy ném nem lesz málykulás futam.. mert csúnyán arra megy ki hogy ott az egész 0,5 1háza előtt megalázzatok
inkább mék oszt belehugyozom a nevem a hóba...
lyaúl van akkor..mert eddig azt hitted hogy csak az pösti aki a lánchid mellett lakik..vagy a nyóc kerbe . . . .
Ja jóóó, akkor megnyugodtam...
bálinyó..állijad le a zsiros pösti padavanodat..és magyarázd már el neki hogy hogy a szögesgumi..meg hogy csúnyán le volt irwa minden ami miatt itten hisztipistizik

zsiráf..nyugodgyá meg..te is pösti vagy..azé me gödörlő ..az már egy vidékinek erősen pöst

te z456..ezt el sem hiszem..nejked 540ed van.. az meg mire jó..mert gyönge a terepre az sx 5nyuszi öt
ez a hengerfejtéma ez sajnos legós hiszti.. mé legős..mert ha egy kicsit is értel hozzá..megméred hogy mekkora a henger amiheza aszar tömitést vették...ennyi erővel szalihoz is átvihetnéd...
inkább vitted vón át kertész géza 5csihez... a pityuhoz ..egyből megcsinálta volna. ..

az 525öt meg add el. vegyé valami jobbat...egy osszát..vagy inkább kettttő
Mennyi tepertőőőőő
Hosi nem is Pösti...
zsir fiam..te hülye vagy mint mindég és még olvasni sem.. nem hogy a sorok közt...
azt irtam leprása a pestisösnek...
a pestis egy betegség te nagyokos...
a pösti az meg te vagy.meg béka meg hosi meg eská..és még 1millijó 999ezer és 997
Ott lakik egy ismerősöm arra..most qvadozik..ő mondta hogy látta hogy szedik fel
lesz sok vad kár azt hiszem.
Futni kellett? Itt már be is buktam volna!

Após mindig azt mondja,szégyen a futás,de bassza az annyát aki kerget!
nyema tudom... megkérdezem...
JAH EGY rövid futás s ilyen katonás akadáy verseny gumikon át futás, majd valami alatt atmenni gyorsan s utána atugorni a nagy porondot, s utána motorra fel s berufg s indit...
0:30 bal oldalt a csillagos nadrágos desznyo..