Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker én meg néztem a vidit végig,hogy hol mécc át az akadályon mint a szellő.....
s kiderült hogy a szekrény ugrásra gondolsz.....utoljára tornaórán volt ilyen....

nem láttam hogy 0 30.....
Ferenc..igaz hogy arra felétek elkezdték bontani a vad kerítéseket?..állítólag úniós normáknak nem felel meg a nálunk lévő bekerítősdi és agyonlövősdi
ja és rekluse van benne mert simán megállt kuplung nélkül dárdával vivni
Na mi a helyzet bélák?
.tisztara......One any sunday
Oksi
Mar miert gondolod,h lesznek gyerekbetegsegei?a szuzuki rmz 450 elsore ugy mukodott,h hibatlan

a motor managementet alt ,ugyan ugy mint a karbit,veszik ,nem ok fejlesztik
Lesznek gyermekbetegségei az első évjáratnak, mint minden új gyártmánynak-amit később orvosolnak.

-elsősorban a befecskendezés.

Én a helyükbe már nyomnám a 100 éve bevált porlasztóval, -a forma és az új megoldások miatt lenne rá igény.

Aztán majd ráérnek kifejleszteni a befecskendezőt.
Riki nekem volt hengerfejes az elő napon az 525 /akkor még/
másnap a haver motorjával mentem csak az idomokat tettük át.
Haza ,itthon szét és kiderült hogy 101-es hengerfej tömítés volt benne
ami állítólag az 560-as ktm-é erre én rendeltem 1 525-höz valót ami meg kicsi lett mondom no fene /95-ös/hívom ktm Jánost /kecskemét Bódisnál/hogy hát szart küldtél erre kiderült hogy 540-em van/97-es/ emelt kompressziós dugóval
Azóta túl erős a gép de majd felnövök
branch-gold
Jaja
csehek jól kitalálták
druva cucc nagyon ismerem, nekem azért lett a dc24 mert nem fert le a nagyobb a pincébe... sajna.. de ez böven elég..
azért nem tudom észre vettétek-e hogy milyen frisztájlos az ellenség verdája....

ott a kuplungnál a hátso fék.....
ne bax hol dolgozol ? lakosági ? vállalati ?
vagy fiok ?
lakást és a mühelyt meg van 3000liter puffer
nofene. én még most is ott vagyok, most jelentettünk be 11000 fős leépítést
azért bentről forumozok hátha a belső ellenőr elcsíp és megyek én is a levesbe
a helyszín Kiskunfélegyháza, szokásos Mikulás napi motorozás lesz a készülő pályánkon. ez sajnos alföld tehát csodákat nem kell várni tőle, inkább rendezvény nem verseny. itt van valmi plakát is...
http://forum.index.hu/Article/...
tlacika holl lesz a verseny ? s mikor ?
láttam egy-két képet az épülő pályáról, hát nem lesz az olyan egyszerű mesélték Janáék, hogy párszor be néztek a motor alá... te meg csak simán átmentél rajtuk, mert nem vagy te igazi endurós mindig a dolog könnyebbik végét fogod meg.
nem tudok sokat mesélni a mikulásról, sokan hisztiznek, h hideg van meg hó meg ilyenek... pedig biztos lehetsz h megaláznak
jöttök nem jöttök?
zsir... de az durva nagy gec... te mit futesz vele ...
mondom lesz rajta ne paráz az egy prototipus...
Bammeg 4:15-nél úgy megállt tanítani kéne