zsirferi, ha az idén is faszán telibefagy a balcsi csinálunk egy forum találkozos balaton átmotorozást tulélősbe.... csak neked A nyomon....
ez olyan szintfelmérős dolog lesz... következő dolgokban...: jég alatti uszás, rianáson valo átugratás, zorrozás az uszo jégtáblákon..ilyesmi...
Leírom a tapasztalatot, hogy adjak valami hasznosat is.
Örök élet kuplungkosár tipp, tapasztalat alapján:
Beverődött kuplungkosarat simán fel lehet lemezelni, semmi szegecselős varázslat nem kell neki(utóbbival csak a baj van, ha kihullik), 1mmes saválló már jó. Üzemórában egy dugót simán elmegy, mire a lemezek annyira beverődnek, hogy cserélni kelljen, mert nem emel ki a kuplung...
Egyszer kell hozzá egy jó sablon profil, legyártani több tartalék lemezt és pillanatok alatt cserélhető.
Persze akinek van sok zséje, az vehet nyugodtan új kosarat.
Ez azoknak szólt, akik kicsi pénzen használható kuplungot szeretnének.
Galériában nálam van infó.
Köszi a szép üdvözlést a ferinek!
Na szóval sok mindenkit ismerek látásból videóról vagy regiment/deva versenyekről és viktor ha szívózol lecserélem én is a világ legjobb 525 sx big borémat egy ketőő té re
ez olyan szintfelmérős dolog lesz... következő dolgokban...: jég alatti uszás, rianáson valo átugratás, zorrozás az uszo jégtáblákon..ilyesmi...
A szünetmentes is lemerült
Engem is meglephetsz eggyel, de nekem D-s kell
Tudtam segíteni?
De a válasz: szebb
amugy tényleg jo anyagbol van ez a szar...
és már ugy várom hogy mondjuk a kuplung szektor is baszakodjon, vagy valami....romoljon már el...
karira meglepen a családot 1 wössner dugoval (csak zsirferi miatt mondom hogy C-s megy bele..
Örök élet kuplungkosár tipp, tapasztalat alapján:
Beverődött kuplungkosarat simán fel lehet lemezelni, semmi szegecselős varázslat nem kell neki(utóbbival csak a baj van, ha kihullik), 1mmes saválló már jó. Üzemórában egy dugót simán elmegy, mire a lemezek annyira beverődnek, hogy cserélni kelljen, mert nem emel ki a kuplung...
Egyszer kell hozzá egy jó sablon profil, legyártani több tartalék lemezt és pillanatok alatt cserélhető.
Persze akinek van sok zséje, az vehet nyugodtan új kosarat.
Ez azoknak szólt, akik kicsi pénzen használható kuplungot szeretnének.
Galériában nálam van infó.
a pro alatt van és a chiken line felett... olyan botba járos..
Gerendás Szabit ismered ?
bár ő lehet dunaújvárosi.....
gyertek lepkék... éjszakai pillangok...
meghirdetem a héten ingyen van a fényre jövés akciot...
jövő héttöl már fizetős lesz...
Körzetem:Dunaföldvár
a többi a nevemre kattintva meg lesz
Ja és minden versenyen hobbitba megyek
Na szóval sok mindenkit ismerek látásból videóról vagy regiment/deva versenyekről és viktor ha szívózol lecserélem én is a világ legjobb 525 sx big borémat egy ketőő té re
Neked is bejön a nyusziöt?
Hogy tetszett a Regiment?