Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

honnan tudod hogy a tehénben sötét van? voltál már benne?
zsirferi, ha az idén is faszán telibefagy a balcsi csinálunk egy forum találkozos balaton átmotorozást tulélősbe.... csak neked A nyomon....
ez olyan szintfelmérős dolog lesz... következő dolgokban...: jég alatti uszás, rianáson valo átugratás, zorrozás az uszo jégtáblákon..ilyesmi...
Fényre itt sötét van mint a tehénbe
A szünetmentes is lemerült
Mint az orosz PPS géppisztoly Moszkvánál meg Sztálingrádnál:-)
Gondolom
a rozsdában tudod mi a jó? Nem érzékeny a mínuszokra, mindig funkcionál vele a teló
A tiedbe ez pazarlás lenne Abba má szerintem semmi nincs,me megette a rozsda
Hozd el, rákötöm a laptopot és mindjárt teljesül a kari kívánságod elromlik, vehetsz rá másik gyújtás CDI-t is

Engem is meglephetsz eggyel, de nekem D-s kell
Tényleg: nem neked volt a vizes bajod?
Amit beletennél, azt tedd félre nekem, a többit meg tedd össze ahogy van és meg van oldva
Tudtam segíteni?
Nem írtad hogy pls!
De a válasz: szebb
jézusom... ez nem kérdés.. hát persze hogy szebb...
ááá hagyjad már... gasgas-nak örök élet garanciás a kuplung kosara...

amugy tényleg jo anyagbol van ez a szar...

és már ugy várom hogy mondjuk a kuplung szektor is baszakodjon, vagy valami....romoljon már el...

karira meglepen a családot 1 wössner dugoval (csak zsirferi miatt mondom hogy C-s megy bele.. )
Csalogatás öccslinsszel Gyertek segítsetek,melyik a jobb?Mitt tegyek beleeee,vagy mit neeee? Jobb legyen vagy szeeeebbbbb? Segíííccsetetteeeeeeeekkk
Duna...duna..mindkettő ott van a to partján...
Leírom a tapasztalatot, hogy adjak valami hasznosat is.

Örök élet kuplungkosár tipp, tapasztalat alapján:
Beverődött kuplungkosarat simán fel lehet lemezelni, semmi szegecselős varázslat nem kell neki(utóbbival csak a baj van, ha kihullik), 1mmes saválló már jó. Üzemórában egy dugót simán elmegy, mire a lemezek annyira beverődnek, hogy cserélni kelljen, mert nem emel ki a kuplung...
Egyszer kell hozzá egy jó sablon profil, legyártani több tartalék lemezt és pillanatok alatt cserélhető.
Persze akinek van sok zséje, az vehet nyugodtan új kosarat.
Ez azoknak szólt, akik kicsi pénzen használható kuplungot szeretnének.
Galériában nálam van infó.
a hobbit az jo nyom...

a pro alatt van és a chiken line felett... olyan botba járos..
hy z...

Gerendás Szabit ismered ?
bár ő lehet dunaújvárosi.....
hivjuk a fényre a többi titok olvasot is...

gyertek lepkék... éjszakai pillangok...

meghirdetem a héten ingyen van a fényre jövés akciot...

jövő héttöl már fizetős lesz...
Zír!
Körzetem:Dunaföldvár
a többi a nevemre kattintva meg lesz
Ja és minden versenyen hobbitba megyek
Köszi a szép üdvözlést a ferinek!
Na szóval sok mindenkit ismerek látásból videóról vagy regiment/deva versenyekről és viktor ha szívózol lecserélem én is a világ legjobb 525 sx big borémat egy ketőő té re
mindegy csak sok legyen...
Üdv! Viktor nyusziöttel haverok lesztek
Neked is bejön a nyusziöt?

Hogy tetszett a Regiment?
Leírta ő azt valamikor N éve de már senki nem emlékszik rá nekem is rosszul rémlettek a dolgok