nagyon fasza cucc.
hibatlan, meséltem is rola 70 80 km is tudsz menni vele ugy hogy defekted van mert dupla kamrás a rendszer.
nagyon tartos s nem romlik el.
1 hiszti van ha a gumi elfárad picit megsérül akkor csak 1 napig birja a 0.3 nyomást mert én annyival megyek, ami azt jelenti a napvégére lefuj, de ha van nálad pumpa akkor zsir kutya.
a labdacs nekem van s megmondom a tutit, eddig csak szoptam vele.
jobb mint a moose de ha nem talalod el a labdacs db stámot akkor vag tul puha vagy tul kemeny s eggyik sem jo.
en versenyre tubbliss + labdacs kevássel lesz szerelve.
de most fejlesztek egy uj okosságot saját fejleszés nem mondom el mi de anyit elore mondok egy tubliss + moose + belsö technologia.
mindegyik elönyét megkapod:
moose no defekt, tubliss sose maszik le a gumi a felniröl , belső annyira fujod amire akarod.
nem nagyon jukad ki. elég jó. van vagy 30 ezer egy olyan cucc. amúgy lehet menni vele ha kijukad. egy baja van elengedi a nyomást ha áll. új felnihez rakd fel . összevert felnivel szopatni fog. tireballs jobb cucc. ugyanannyiért.
ja...nekem is el van törve...
a karbon vegű apropovicsnak is az a baja hogy nagyon sérülékeny.....pláne ao felfogatás...ha törik kicserélik sima kór anyagra...
hibatlan, meséltem is rola 70 80 km is tudsz menni vele ugy hogy defekted van mert dupla kamrás a rendszer.
nagyon tartos s nem romlik el.
1 hiszti van ha a gumi elfárad picit megsérül akkor csak 1 napig birja a 0.3 nyomást mert én annyival megyek, ami azt jelenti a napvégére lefuj, de ha van nálad pumpa akkor zsir kutya.
a labdacs nekem van s megmondom a tutit, eddig csak szoptam vele.
jobb mint a moose de ha nem talalod el a labdacs db stámot akkor vag tul puha vagy tul kemeny s eggyik sem jo.
en versenyre tubbliss + labdacs kevássel lesz szerelve.
de most fejlesztek egy uj okosságot saját fejleszés nem mondom el mi de anyit elore mondok egy tubliss + moose + belsö technologia.
mindegyik elönyét megkapod:
moose no defekt, tubliss sose maszik le a gumi a felniröl , belső annyira fujod amire akarod.