Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te félészmérnök...
milyen hülyeséget beszélsz...
2008 óta az innyektor még aksis nélküli krocc gépen is jól műkszik...
rmz ...2009től kava honda...2010től...lyamaha...mind mind jól működnek..csak a motormenedzsmenetet kell jól belőni....a husaberg 2008tól öninditoval tolja az innyektort...és nézd meg melyik bergel vannak indítási gondok.....

ugyhogy nyugodj meg a..az inyektor csak azért furcsa mert kéttéken még nem volt...de a keverékképzés az ott is 1:12-1:16ig kell...mármint benya levegő keverék....
amivel szerintem bajlódnak az az hogy a keverékképzést ..a benzin olaj keverékképzést.. külön szeretnék megoldani.. az emisszió javítása miatt...
ezzel van az inyektornál a gikszer.. hogy most akkor az olajat hova is lökje...
de ha tévedtem... lyawiccs ki...pösti barátom...
látom téged jól érint hogy lepöstizlek.. kb mint engem hogy te lezorróanalfabétázol
a 350 4T injektoro annyit eszik amit lent irtal...
mas dolog amit sporolsz benyában a 2T vel szemben bele ölöd majd a hengerfejbe meg olaj cserékbe... ne mis beszélve egyébb hisztikbe a motorba.
Zari,
Figy ember kezded kezditek a hisztit.
1.- haisztis nem barátom - talán volt haver de annak vége... gerinctelen volt s marad szerintem...
2.- te mint mondtam vizsgáltasd meg magad psichologusnál... mert amit csinálsz klinikai eset.. kisebbségi érzés és üldözési mániában...
3.- tud meg sokan nem szeretnek pedig szerintem jo ember vagy... simán azért ahogy kommunikálsz, vegyél fel egy hangtopitott magadra rögtön sikeresebb leszel...
4.- szálj le rolam... mert mint már mondtam... tele dobálod szarral fröcskölöd a forumot a hülye dumáddal.
tényleg...ez a fogyasztás dolog is érdekes lehet az inektoros 2t-nél, jelentősen le birnák szoritani a fogyasztást...

milyen jol hangzik egy 4-4,5 litert fogyaszto 300-as 2t.
Mind szar,és az a nevetség,nem is tudják,hogy miért.....Az enyém ócskáknak,még injekciós baja sosem volt,lehet a gizgaz vagy én tudunk valamit. A többi gyerekbetegségről ne is beszéljünk,mert az végeláthatatlan
áÁáÁ
szali
kész kivagyok a pöstihaveredtől... már megent ossa az ésszt hogy csak a pösti
meg mindjá jön hogy ezt nem tudjuk..a zorókat csak a nagygázosokat...
mikor még azt sem tudjuk...
hogy is tudnánk mi alfődiek...a Sikvidéki Hegyméászó Kultúr Klub-osok...
de persze jönne a kis mikulás racéra...0,5 1házára.. hogy lealázza a bandát...aztán belehugyozza a nevét a hóba...hogy örökre ott maradjon a nyomi..iletve a nyoma
jah.... ot raknak rendet ahol másnak fájjj..
a helyet ahol értelmes lenne...

huh mostanában égetem az erdőt.... rakok a kazánra rendesen...

5-6 fokban heti 1cer most naponta rakok rá... igaz 1cer rakom meg a kazint...
csika,

ez a Zari féle faszság s bocs, hogy az értelmes dumábol szart csapkodunk a forum szövegei közé...

az injektor még most is a 4T nél szar, haverem 350 sixdays-se nehezn indull... mindegy hideg vagy meleg..

Zoozee mi lehet a baj de összes nek ez baja..
Korán reggel,ne ijesztgessetek mán a bef-el me nekem is az van.Volt már rajta borzasztó is,de az indításon kívül nem jobb.Akkó most ki kell tanáni valami más etetési formát,mondjuk a hűtőventilláror elé csepegtetett és azáltal befújt saras vizet kéne hasznosítani Erre kell egy átalakító ,de a csirke vegyesdarás módszert sem kell elhanyagolni,me ugye abbú meg lehet tojás.Ha az meg a dobba meg is fő mire kigyün,az maga a menyország lenne.Na ,mára ez a terv.Holnap a kenyér készítést tanálom ki,csak most nincs búzamező amiben lehetne tesztelni
nem volt semmi ertelme a bef projektnek a 125 gp ben,mivel a benzin mennyiseg nem volt limitalva,az emissziora szartak...

egy muszaki kuriozum volt
Viktoj azé rendeltem gyári 525-höz mer aszittem hogy az a gép de utólag derült csak ki mikor szétszedte a Pityú Kertész hogy mégse.Érted?
Mikulás hepaj meg elmarad mert kevés az ember a megszervezésre annyira elfoglalt mindenki hogy 2-en a Pityú+én kevesek vagyunk,de majd ha elment a hó akkor hohohoho lesz
elhiszitek ezt, hogy be is fogják tartani az erdő mélyén az unios normákat.....

nane... mikor olyan szinten fosztják rabolják az erdőt az elmult években, hogy szerintem még 10 ilyen év és nem marad meg max a fele....

amugy ez a bekeritősdi nagyon durva sok helyen...pl kab hegy és környéke basszus a rozsdás beton hálo van félbe vágva szerencsétlen vad át akar ugrani rajta, persze hogy fent akad és kibelezi...
mondjuk ez egyetlen környezetvédő majmot se érdekel mi van az erdővel és a bent élő állatokal....
jön az leeee...
zoozeee is... lehet...
de de...
igy van... amit egyszer feltttem hószán 2T injektor az jó de tull nehéz..
verseny gépbe. de az jó látad ?
jó napot Akkor légyszííves és valami módon tartsd már ott vagy májusig
ferensz,lattal te mar pl. egy marelli,motec 3d s terkepet?

eleve ezek nagynyomaso bef voltak,mint a di tech aprilia is

valoszin azert maradt abba ,mert kinyirtak a 2t,amugy meg a 125 ben apin kivul ,nem is volt mas motor....ja volt 2 honda
Nem feltetlen igaz,ebben a formaban,ha va ido a fejlesztesre,h kiforrjon a technologia,nem hiszem,h rossz lenne.Pl. ktm stb,ahol mar az ev felenel kijon a kov evi modell,ott mennyi ido van,h kiforrja magat a techn?semmi

125 gp ben,az api egyebk ment a nagynyomasu bef motorjaval,a 125ccm-50 le volt
az ossa 2T vel vannak s voltak gondok az injektor miatt de javitjak fejlesztik.

a masik valakinek megkell fizetni a tanulo penzt.

ami a motogp 125 illeti azok a motorok nagyon durvan a hatarokig le voltak konnyitve s egy injektor plusz komputer plusz pumpa suly tobblet. a masik ott az aprilia mernokei 1ceru emberek nem mennek bele hulyesegekbe, s a motorok is mind leasing-elve voltak, nem is beszélve várható volt a széria 4T esítése... ergo felesleges fejleszteni.

a másik a injektor és a hozza tartozo görbék (befecskendezés) nagyon kockásak, s ezt a 2T nem birja föképp olajozás szinten, vagyis az olajozást maosdlago rendszerben kellet volna megoldani a még plusz suly. szoval túl komplikált ...
nem is beszélve nem lehet egy fejletlen elektronikára bizni egy 100 millio éuros gép s annak biztos eredményét...
Geci hideg van cseszlovákiába
doktor ur, nem biztos hogy lesznek bajai... mert a bajságok nagy részét már tesztelik pár éve a triál modellen....

ebben a karbis dologban egyet értek veled, nekem is szimpatikusabb főleg az egyszerűsége miatt, viszont az átforditott henger épitésbe nem igazán férne el a karbi....szerintem.

viszont a jövő az injektoré...igaz hogy áram kell hozzá, viszont van sok előnye.. ha eldől nem folyik, egy gombnyomással állithato a dusitás , pici, kis helyen elfér ami elég jol kinyitja az épitési lehetőségeket stb.
visszaolvasom a gáz-gázos szappan operát...
kv
neked is valami beakadt fiam.... de nem csak a kis hitűség hanem a mások zaklatása... ne csodálkozó ha minden nomális ember elpártol töled...
mondom nálad valami beakadt, fiam.. nincs se sutyo se okos.
az én meglátásom szerint a vidéki emberek a pestiekhez képest sokkal rendesebbek nagy átlagban, DE . pont.
viszont amit te müvelsz ezzel a dologgal...
az szokott lenni hogy az ilyen embereknek hogy kis korukban apjuk agyon verte és állandóan kis hitűségbe nevelte, vagy alapvetően nincs siker élményük és állandóan valakin ki élik magukat... figyeld csak meg ilyen fajta beszolást csak te művelsz. Ha kell lemegyek s megbeszéljük segítek feldolgozni ezt a gondot.