Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen nekem is van itthon 1, elmondanám nem gyereknek valo

rendesen beindul a sipályán...
nálunk járt, gyerekek mondták kicsit zajos volt a mikulás...
Ki korán kel, aranyat lel:-)
A gyerek is játszik
ja...
zsirferi szép cucc, kár hogy egy másik motort lehet kapni az árábol...

amugy érdekességképpen mondom ezt egy szlovák srác fejlesztette ki és amcsiba gyártják...

a másik meg hogy ehez már tényleg komoly mély ho kell, nálunk meg csak olyan játék havak szoktak lenni... ez nem románia, vagy az osztrák alpok...szoval kb tök felesleges..
patyi bácsi éjfélkor már rendes ember alszik....

ha nagyon laposan akarsz járni akkor 2 db elfordulás gátlo kell, amugy eltekeri a szelepet és eltépi.... de láttam már vér profit akinek 3 volt benne.
kifurod a felnit a másik lyukal szemben....

nyomást ugy szoktam nézni ha a szelepet be tudod nyomni a felnibe viszonylag könnyen az 0,4 kb...

ezek már nagyon szuper titkos infok ám, lehet árat emelek... 10+áfa...
morgen..
Ron ez neked csak neked.
kár kérdezni nem válaszol senki.....pedig direkt időben írtam amikor még mindenki felvan..
vmit kéne vennem bele....nekem a múz bejött de miota felment az ára sajnálom rá azt a sok pízt...
a másik.....hogy tudtok ti 0.3-mal menni....ok hogy felfelébe jó de utánna meg pumpa?
én csak kézzel megnyomogatom a gumát s amikor könnyen bemegy ahol nincs bütyök az nekem már jó....akkor van benne olyan0. 7-0.8 bar.......bar lehet hogy több..
tlacika,

milyen verseny lesz hol s mikor ?
laca..
a pálya jó..
0,5 1háziak..alánéztek a talpfáknak is párszor...én azokat a részeket úgy nem mertem megcsinálni..csak felülről

azért hogy vissazfelé is aról szó sincs..mert a 2mméter magas fal..a tetején a talpfával.. semmi esetre sem mondanám 1szerűnek...de jók..nagyon jók.. ha már fáradtabb a paraszt akkor ott nagyon sok időt és energiát felemészt majd az extrém&úró szakasz

a mikulás napi racelról mesélj már valamit.. mert lehet megünk innen..
ha külön kategóriában indulnék az jó lenne....nem szeretném ha a helyi menők megaláznának ..majd mikor fáradtan fekszem egy árokban odajönnének és az arcomba hugyálnának
ne aggódj zari lesz több kategória, ha biztosra akarsz menni neked inditunk egy külön kategóriát
egyébként milyen a pálya amit mp csinál? hallottam egy-két dolgot róla állitólag elég zoral, te gondolom hátrafelé is végig mentél rajta
ne tud meg..és ha még aprókavics rendszer is van rajta...akkor akkor ráöntöttek egy tátra sódert
érted showdert..hahahah
úr izsten ez olyan vickes vót. .

nekm olyn sima kazánom van..de mivel a füst mocskos sokat kering benn szinte már majd hideg állapotban kerül a füstcsőbe...ezért is van a páralecsapódás..és folyik a sav...de kinyerem..mint a vizbő az okszigényt...
de ezáltal a 80% hatásfok hejett.. tuti meg van vagy 120% minél melegebbet csinálok annál töb fa termelődik vissza a farakásba
déw.
a példaképem vagy...
biz isten valahogy szerzek neked egy jó motort...
meret aki ilyne kemyény annak kell egy fórumnevű motor.. egy jó kártélyem
Méé,nem tudtad? Nekem akkó má 527 kéne.Egísznap nem vót víz me csőrágás vót a falnyúba,úgyhogy eddig oilba fürdöttem,jó is vót is
Ügyesedel dewed,csak ott ugrani kéne,nem egykerózni Az uccsó képeiden is simán fellehet ugrani,nem kell bóklászni,azt a gumi sem kopik
mééér ? tényleg olyan jó egy 525
kétezeré lehet venni normál belsőt.. köpenyt rá...
2 évente egy defekt..se

robur már benalata belső mentes metzeller 6délyzit...
pont racén...igaz nem fordul le...de a nagy gumival olyan volt menni defektesen..még a belső sincs benne...
nagyon szar...

ö pl múz párti..
szali labdacsgazda de benyalja a keménységet...

a belsővel annyi a nyűgöm hogy 0,3 nál elforog és reggelente mindég visssza forgatom...hét a 30ezres cuccaikkal a bénázásaikat látva.. nekem megéri...
mert ezek mindég panaszkodnak..hogy kemyén a múz hogy puha a múz..1szerűen be kéne látni...az 525 höz képes csak is hátrányban lehetnek . . .
frenszisz...
mielőtt azt hiszed..ez a belsőt beleraknaka múzba és azzal lehet szabályozni a keménységét.. ezt már kitalálták...amerigaiakok...
de azért te is okos vagy
fujj ez gusztutstalan...
milf plusz ször... plusz ne fürgyé le + ki tudja még mi...