Akkor ezt a bálnát megszerzem neked..remélem beszorít a fürdőszobába aztán kivégez..gondold el ha ez szopna a nagy hombár fejével Megtanulnál rendes méretet írni
Tavaly megcsináltattátok velem a szöges gumit 35 hosszú csavarokkal,most meg rakom föl és tényleg túl hosszú elöl hátul...mi a fasznak írjátok hogy 35-öst vegyünk?..rohadt kurvák vagytok..Bálint meg Viktor virgácsot a picsátoknak
Vagdoshatom le mert tuti hosszúak
na hály..
patyi nem istudom hogy tudsz 0,7tel menni.. nekem volt hogy a 0,5 miatt nem vitt fel a csemegéspaakban.. a 0,3 az a jó de nem leet keményen küldeni...ronixnál..0,5 itt nálunk 0,4..0,3...déván a racén...0,2 vel mentem és nem lett defekt.. jó mondjuk eléggé szétkúrta a gumit az a 200kmde nem lett defelktes pedig másnap volt szikla rendessen.
lehet azért tudok oilyen lapossal menni mert csak 108kiló vok
ferensz.. a szö9öges szar.. elöl túl magas ..a fele is elég.. hátzl meg ogy kellet volna hogy 2 és 3as sorok...nem 2 és 1 + ha nem kapupánt úgy rántja ki mint a fény..egyszerűen kihúzzaa gumiból..nekem tavaj az egy motoroz-éás alatt kijött....mind
Citibank volt a cég, a dvd-k betartásáért én feleltem...
belső ellenőrzés vezető voltam...
ügyvezető alatt közvetlen, át írhattam volna de minden évben kaptunk ellenőrzést a FED-töl (amerikai nemzeti bank) ami a rotschild család kezében van... de ezzel a zsido kipás fiuk kik jöttel ellelnörizni tudták mit csinálnak... hidd el...
kb 8 mm-er álljon ki, ugy jo, és ferdén vágd le a flexel hogy hegyes maradjon....
amugy az eleje lofaszt nem kopik több szezon telet is használunk 1 első gumit.
s még egy:
gondolj bele ha a külsön lévö bütykök dinamikusan alakulnának
pl. nönne vagy csökkene a bütyök a gumi nyomása alapján...
detto még egy tömlövel kinyomhatnál szögeket..
de az auto köpenyben is gondoltam már erre
képzeld mész és hirtelen kapsz egy jeget... s leves.
a gumi hirtelen kapna egy co2 robbanást és szogek hirtelen kinyomdnának s lenne tapadás ? ne mrossz igaz..
s nem lenn akkora hsizti... persze utana lefujodna s tovább...
majd patron csere s megint menne a tartalék téli vész gumi...
s sok iylen van a tárházban... detto belső égésü motorokra sok ujjitás van a fejemben....
csak annyit mondok családom s apám szerint innen ez a ujjito képeségem, hozta létre az első királyi hangszer gyárt. magyarban.
ha érdekel rakok egy linket.. olvad el kik voltak öseim...
"jelentőségét a Stowasser dinasztia a hangszerek terén az újításokkal szerezte meg igazán. Ezekről csak kis számban maradtak fent szabadalmi bejegyzések a háború miatt. Nem beszélve az apróbb jelentőségű fejlesztésekről, melyeket nem is jelentettek be íly módon hivatalosan.
Sokak számára ismert, hogy ők voltak, akik az évszázadokon keresztül rebellisnek kikiáltott töröksípot, -mely II. Rákóczi Ferenc idején nyerte vissza jelentőségét - megreformálták. És így jöhetett létre a ma már közismerten magyar hangszer, a tárogató. Billentyűzete, szimpla nádas megszólaltatása és menzúrája terén történt fejlesztések következtében a népzenéből a komoly zenei életbe is bekerült a hangszer.
Kevesebben tudják, hogy a tubából először Stowasserék - saját fejlesztésük alapján - készítették el az F Helikont, kifejezetten a katonazenekarok számára.Volt olyan fejlesztésük is, mely végül aztán nem honosodott meg igazán, mint a kombinált, kettős hangzású rézfúvóhangszer." déd apám... meg nagyapám.. családja.. http://www.hzo.hu/cikk/a-stowa...
csak gondolj bele egy utcara szant lassan több mint 100 éves technologiát használunk arra amire nem valo...
ez szar... ez kb olyan mintha egy 100 éves motorral akarnál versenyt nyerni... folyamatosan bele futnál a szarba...
én olyan cégeknél dolgoztam ahol olyan embereket kerestek akik megoldást tudnak mindenre... ezért vettek fel s ezért lettem ami mert nicns akadály csak az idő meg a sok fing lapátolo... akik utadba állnak.
meg azok akik aból élnek eléd állnak multiban dolgoztam talán a világ legnagyobb multiánál... s ott akadályokat kellet folyamatosna arréb rakni.
ott pl. volt 3 dvd-nyi szabvány aminek meg kelelt felelni s megvolt határozva mit lehet csak... s mit csinált az okos magyar... én
hát mindig azt csináltuk kerestük ami nincs leirva....
szoval a megoldás ujat kell csinálni jobbat. s a szart nem hasznáni
a hiszti itt is meg mindenhol a tömeg az akadály meg a rendszer tömege nagy akadály.
mert ugye sokszor leirtuk hogy hátul legyen, 8X35, vagy 8X30....8-as kapupánt....8.8 acél.
elöl megméred a gumit+bütyköt, és max 8 mm-ert álljon ki... nincs mit 8 ezer...
ezek 8 pecsétes titkok fiam, "gumi nyomás"...
a szoges gumival kapcsolatban máskor ha irsz akor a 3 -2 is lekkelne irni... meg a max hosszt elöl is...
azért kösz.
pukutu rákáta pum
http://youtu.be/FVAGiB2VNM8
alátétes. elöl levágodik.
Vagdoshatom le mert tuti hosszúak
össze állunk s megcsináljuk.... s majd félre toljuk a sok fing lapátolot..
patyi nem istudom hogy tudsz 0,7tel menni.. nekem volt hogy a 0,5 miatt nem vitt fel a csemegéspaakban.. a 0,3 az a jó de nem leet keményen küldeni...ronixnál..0,5 itt nálunk 0,4..0,3...déván a racén...0,2 vel mentem
lehet azért tudok oilyen lapossal menni mert csak 108kiló vok
ferensz.. a szö9öges szar.. elöl túl magas ..a fele is elég.. hátzl meg ogy kellet volna hogy 2 és 3as sorok...nem 2 és 1
és a nagyalátét nélkül meg ... full szivás
belső ellenőrzés vezető voltam...
ügyvezető alatt közvetlen, át írhattam volna de minden évben kaptunk ellenőrzést a FED-töl (amerikai nemzeti bank) ami a rotschild család kezében van... de ezzel a zsido kipás fiuk kik jöttel ellelnörizni tudták mit csinálnak... hidd el...
amugy az eleje lofaszt nem kopik több szezon telet is használunk 1 első gumit.
gondolj bele ha a külsön lévö bütykök dinamikusan alakulnának
pl. nönne vagy csökkene a bütyök a gumi nyomása alapján...
detto még egy tömlövel kinyomhatnál szögeket..
de az auto köpenyben is gondoltam már erre
képzeld mész és hirtelen kapsz egy jeget... s leves.
a gumi hirtelen kapna egy co2 robbanást és szogek hirtelen kinyomdnának s lenne tapadás ? ne mrossz igaz..
s nem lenn akkora hsizti... persze utana lefujodna s tovább...
majd patron csere s megint menne a tartalék téli vész gumi...
s sok iylen van a tárházban... detto belső égésü motorokra sok ujjitás van a fejemben....
csak annyit mondok családom s apám szerint innen ez a ujjito képeségem, hozta létre az első királyi hangszer gyárt. magyarban.
ha érdekel rakok egy linket.. olvad el kik voltak öseim...
"jelentőségét a Stowasser dinasztia a hangszerek terén az újításokkal szerezte meg igazán. Ezekről csak kis számban maradtak fent szabadalmi bejegyzések a háború miatt. Nem beszélve az apróbb jelentőségű fejlesztésekről, melyeket nem is jelentettek be íly módon hivatalosan.
Sokak számára ismert, hogy ők voltak, akik az évszázadokon keresztül rebellisnek kikiáltott töröksípot, -mely II. Rákóczi Ferenc idején nyerte vissza jelentőségét - megreformálták. És így jöhetett létre a ma már közismerten magyar hangszer, a tárogató. Billentyűzete, szimpla nádas megszólaltatása és menzúrája terén történt fejlesztések következtében a népzenéből a komoly zenei életbe is bekerült a hangszer.
Kevesebben tudják, hogy a tubából először Stowasserék - saját fejlesztésük alapján - készítették el az F Helikont, kifejezetten a katonazenekarok számára.Volt olyan fejlesztésük is, mely végül aztán nem honosodott meg igazán, mint a kombinált, kettős hangzású rézfúvóhangszer." déd apám... meg nagyapám.. családja..
http://www.hzo.hu/cikk/a-stowa...
bár a csak norrisz a tuti...
ez szar... ez kb olyan mintha egy 100 éves motorral akarnál versenyt nyerni... folyamatosan bele futnál a szarba...
én olyan cégeknél dolgoztam ahol olyan embereket kerestek akik megoldást tudnak mindenre... ezért vettek fel s ezért lettem ami mert nicns akadály csak az idő meg a sok fing lapátolo... akik utadba állnak.
meg azok akik aból élnek eléd állnak multiban dolgoztam talán a világ legnagyobb multiánál... s ott akadályokat kellet folyamatosna arréb rakni.
ott pl. volt 3 dvd-nyi szabvány aminek meg kelelt felelni s megvolt határozva mit lehet csak... s mit csinált az okos magyar... én
hát mindig azt csináltuk kerestük ami nincs leirva....
szoval a megoldás ujat kell csinálni jobbat. s a szart nem hasznáni
a hiszti itt is meg mindenhol a tömeg az akadály meg a rendszer tömege nagy akadály.
RonBá, oylan aki szintén nagy ujjitó....