én szereltem be s nekem csak igy vették áz a 3 év gart ha ben volt szerelve a ladomat.
most 3 éves a gép s eddig minden zsir, nekem havi 1 köbméter fa megy el. s eddig 5.000 vettem a köbmétert most már 6 vettem 30-at
be hordva a házamba....
s úgy hogy elég sok elmegy a kandaloba ami zabás.
na..az a szitu..bontós bili egy NAAgy vick mester...
odaérek tegnap mondja jaj gyere lendületbőll.. a villany-osztlopon át...ja ezt már tegnap leirtam... ...de eddig nem ment át ajta senki..mert csak bámultak rá mint bor -neu az úly kapura...de enekem nem mondták..csak mikot rájöttem hogy ott...ott nem ment még senki..csak kinálgatta hogy gyere cshináld . ...
mellet az ahol dév szeint hogy mék fel..az tényleg semmien bénabélának tűnuik a menet..csak az egy 1m függő homokfal aminak a tetején van két 20cm es sínfa és ott vagy felmész gyertya.pipázva..vagy ..
zúg az élyibogár s neki megy a falnak
nagyot koppan akkor..s azután elhal-gat
ez a másik version... ez kivülrőla nevetős de nekem a sisak alatt nekem ez a felejtős version volt
Vik ? ez most a Zari (viktor a tüzoltó ) neki miota van Knightos sisakja ?
az elso kep 5 megjelenes, 2 kép elégésges az ugrás
3 kép 4 a kivitelezés viszont a közvagyon rongálásáért 1 plusz feljelentés.
te 40 felett már elég csorbák a szerszamaid nem fiam ?
most 3 éves a gép s eddig minden zsir, nekem havi 1 köbméter fa megy el. s eddig 5.000 vettem a köbmétert most már 6 vettem 30-at
be hordva a házamba....
s úgy hogy elég sok elmegy a kandaloba ami zabás.
http://www.youtube.com/watch?v...
valszeg egy 2 szem,-le volt....alsó zsÍrzás... és tetőmosás...
odaérek tegnap mondja jaj gyere lendületbőll.. a villany-osztlopon át...ja ezt már tegnap leirtam...
mellet az ahol dév szeint hogy mék fel..az tényleg semmien bénabélának tűnuik a menet..csak az egy 1m függő homokfal aminak a tetején van két 20cm es sínfa és ott vagy felmész gyertya.pipázva..vagy ..
zúg az élyibogár s neki megy a falnak
nagyot koppan akkor..s azután elhal-gat
ez a másik version... ez kivülrőla nevetős de nekem a sisak alatt nekem ez a felejtős version volt
Országszerte hány ilyen pályát terveztek?
Melyik megyé(k)ben lesz ?
Köszi
1 jó dolgot monjár már....
jah s tedd mellé a csoda kis reszketös icon-t (
Viktor, hogy veszed azt a fellépőt?
az elso kep 5 megjelenes, 2 kép elégésges az ugrás
3 kép 4 a kivitelezés viszont a közvagyon rongálásáért 1 plusz feljelentés.