éjjel megfagy nappal felolvad a felso 1 centi nyálasra....az árnyékos részeken jeges marad... előre már kell a szöges hátul még talán sima bütykös elég....
én is mennék már olyan nagy hoban mint Dew-nél van...
RonBá, (Ronis Bálint + Ronis mint bátyám)
állok elébe. kedvetekért kivettem a 10.9 csavarokat alátéttel, s becseréltem a kapupántra... igaz ezt is mondtátok. már be is kerültek a kapupántok... kész a cucc csak fel kellene gumiznom.
muszáj lesz mert holnap mocizok... állitolag..
nálad miylen a talaj ? Ron ?
igen én már beszéltem a KTM fejlesztési részlegével hogy gyártsák ujra mert tökéletes a blokk, s kérjék is ki egy jo ismerösünk véleményét a motorrol... egyébb fejlesztésel kapcsolatban...
a srác nagyón jó képü s állitolag minden versenyen az elsö 10 ben végez.
pstre nem jön fel mert büdösek a pestiek, ugy hogy kerülöben megy austriaba majd ... de jo gyerek helyesirásban mint én mindig jeles volt.
nem sporolták, lesz rajta, csak az egy prototipus vaz csak s nem fert el ott a berugo, de van helye.
ha nem majd kifelxeled s felrakod ahogy ismerlek..
alitalag azert nem is kell mert injkectoros s olyan faszan indult pöcre mindig.
Akkor addig veszek olyat míg 50 éves nem leszek,hááát,má nem sokvan addíg,deee kibírom félkézen kétújjonis addig Te egy 450-est nem lehet átbaszni,hogy kevesebbet egyen?Szerinted észreveszi,ha ráteszek egy 525-ös matricát?Csak kihúzza magát,azt kevesebbet eszik,mint egy dagadt otthoni szuka,me ugye a túlsúlyos az behúzza a hasát,csak levegőt nem tud venni tőle
vagy veszek 1 sx 525-öt azt mesélik minden 2t-t legyaláz fél kézzel, alapjáraton megy fel mindenhol, és ha 50 alatt mész vele akkor termeli a benzint.....
S.K. barátod Regiment 2012 prologon, a siroki király 2012 tudod ki után végzet a prologon ? sejted nem..
vidi
Regiment prolog 2012
nézzétek a 103 kilos zsir másodiknak ugrik át a terep akadályon: 0:30 http://youtu.be/uXojMnqx324
valahogy nem tudom igazán komoly enduronak tekinteni azt amin nincs egy tetves soha el nem romlo berugokar....
ne ezen sporoljanak...