figy remélem nem roditok bele senkinek az eladásába..
de én ujjonan próbáltam... s akkor sem kellet.
vegyel 2T többit felejtsd el.
vagy KTM 4T de elmondom motort csak simeröstöl egyébb ként 100% buksz. a 2T-nél kisebb a hsizti ha hiszti van érted..
Szeretnék egy kis segítséget kérni hátha van valakinek tapasztalata GasGas fse 450-el 2005 injektoros mocival kapcsolatban.(hibák,alkatrész...)Hobbi endurózásra használnám tavasztól meg kapna egy supermoto szettet.
Előre is köszi!
és amit elfelejtettem hozzá tenni a 2t ellen agitátorok folytonos hivatkozos vesszőparipája, hogy keverni kell a benzint otthon kannába és az milyen macerás.... na ez is megszünne egyböl.. kuton mehetne bele a tiszta 95-ös...
azért ha még szakmailag boncolgatjuk a témát... hogy legyen valami motoros is itt....
nem is lenne rosz használatilag a külön olajzás a 2t injektoros enduron...
merthogy extrémkedősben , patakosban csak pötyögsz, nem lenne felesleges el-olajosodás a kipufogoban ...az utána valo tisztitos öblögetéssel....
+ joval kevesebb 2t olaj fogyna , gazdaságosabb lenne a holmi, kevesebb füstfelhővel hátul, utcainak az emisszioja is fényévekkel javulna....merthogy fordulatszám arányos az olaj adagolás...
tán annyi fejlesztést saját kutfőböl hogy lenne benn a szokásos kevés a tartályban az olaj kigyullad a lámpa.... ez eddig ismerős mindenkinek a robogokrol....
de én tennék bele még i érzékelőt a szivattyu után egy átfolyás érzékelőt, ami ha levegő buborékot érzékel azonnal kigyujtja a lámpát+ azonnal leállitja a motort ott ahol van...
igy megelőzhető lenne hogy valaki baszik utána tölteni az olajat tartályat és kifogy, vagy a másik nagy para a szivattyu szarik be és nem visz olajat ergo besűl a blokk, megragad a dugo, csapágyak-hajtokar .
mondjuk az ijektoros valoszinű külön olajzásal fog tökéletesen műkszeni....ami ahogy irtad is bonyolitja a rendszert, tartály-szivatyu-csővezés...
volt ismerős akinek 4t injektoroson az tőmitette el az injektort hogy kicsit olajosra csinálta a légszűröt, és berántotta a légszürő olajat aztán ohne benya...
ne newess..
ez nem volt szép.. ez még az alfődi énemből jött. azóta megváltoztam....
mék is a fészbukszra keresek valami szép virágos képet....
az a baj ferit meglátom és egyből elönt a szeretet a békesség és a nyugalom és ...
de én ujjonan próbáltam... s akkor sem kellet.
vegyel 2T többit felejtsd el.
vagy KTM 4T de elmondom motort csak simeröstöl egyébb ként 100% buksz. a 2T-nél kisebb a hsizti ha hiszti van érted..
gasgas csak 2T-ben jó.
Van ember aki pengén megcsinálja a gyári betegségeit,de az is sok lecsó
Szeretnék egy kis segítséget kérni hátha van valakinek tapasztalata GasGas fse 450-el 2005 injektoros mocival kapcsolatban.(hibák,alkatrész...)Hobbi endurózásra használnám tavasztól meg kapna egy supermoto szettet.
Előre is köszi!
ahogy vik szokta volt mondani.. csák ronisz...
nem is lenne rosz használatilag a külön olajzás a 2t injektoros enduron...
merthogy extrémkedősben , patakosban csak pötyögsz, nem lenne felesleges el-olajosodás a kipufogoban ...az utána valo tisztitos öblögetéssel....
+ joval kevesebb 2t olaj fogyna , gazdaságosabb lenne a holmi, kevesebb füstfelhővel hátul, utcainak az emisszioja is fényévekkel javulna....merthogy fordulatszám arányos az olaj adagolás...
tán annyi fejlesztést saját kutfőböl hogy lenne benn a szokásos kevés a tartályban az olaj kigyullad a lámpa.... ez eddig ismerős mindenkinek a robogokrol....
de én tennék bele még i érzékelőt a szivattyu után egy átfolyás érzékelőt, ami ha levegő buborékot érzékel azonnal kigyujtja a lámpát+ azonnal leállitja a motort ott ahol van...
igy megelőzhető lenne hogy valaki baszik utána tölteni az olajat tartályat és kifogy, vagy a másik nagy para a szivattyu szarik be és nem visz olajat ergo besűl a blokk, megragad a dugo, csapágyak-hajtokar .
1 onboardot csináljatok már rola....had nézzük...
na béke szerelem, free tibet..
mondjuk az ijektoros valoszinű külön olajzásal fog tökéletesen műkszeni....ami ahogy irtad is bonyolitja a rendszert, tartály-szivatyu-csővezés...
volt ismerős akinek 4t injektoroson az tőmitette el az injektort hogy kicsit olajosra csinálta a légszűröt, és berántotta a légszürő olajat aztán ohne benya...
na megyek csinálom a szegesgumit...
bár még hó az nix..de szombatra jŐ vagy 20cm
ez nem volt szép.. ez még az alfődi énemből jött. azóta megváltoztam....
mék is a fészbukszra keresek valami szép virágos képet....
az a baj ferit meglátom és egyből elönt a szeretet a békesség és a nyugalom és ...
de meg igérem megyek le s tanitasz hegyre menni fell nagy gázzal mert abban picsa vagyok zsir... ?
de kinyitom szemem..és úgy lesz ahogy a pösti tanárom..mondá...
be indull de nehezen... detto ez volt az SX550.el igaz az full race gép volt
mocskosul ment...
Nálunk is van 2db injektoros egy 500-as +350sx és mindegyik k-jól indul bármi történik is,