na itt a szögesgumi.. ha valamit elbasznék keresek mást akinak beugathatok hogy ő a hibás mert szariul csiálom a szögesgumit.. olyan csajosan mint ...tudot ki
De jó, hogy itt látlak! Nem tudtam, ki foglalkozott itt telókkal, de megtaláltalak! Van egy SM első villám, amiben valamiért az egyik teló csak visszaengedésnél csillapít.. összenyomásnál csak a rugót érzem.. Meg kéne fabrikálni, meg esetleg tatarozni! nyáron akarok belőle egy SM-et, ha jó lesz! Hogy megy ez nálad?
Sziasztok! Köszi! :) Általában megtalálnak! :)) Sajnos saját bőrömön tapasztaltam, de szerencsére van gyógyír! Tény ami tény, hisztisebb, mint az átlag! nem vitatom.! de pl aprópénzért, (és tényleg) még a kábelköteget is rendbe szoktam tenni, pont azokért a problémákért, amik a legbosszantóbbak! Egy kontakt hiba, és lehet hazavinni tréleren.. Na ezeket a pontokat mindig, minden esetben leforrasztom, lelakkozom. nincs több ilyen gond. Nehezen indul? Könyörgöm! Nézett valaki már utána a vezérlésének? "nem megy, meg szar, meg nem indul, meg hujjjujuuj" A lánc meg úgy meg van nyúlva, hogy késik 15fokot a tengely... Dekompresszor széthullik, szabadonfutó elmorzsolódik.. 50ezer... 35ezer...10ezer.. megyek 1000km-et, megint szar... persze... csak kéne néha tudni mit látok, nem csak nézni... Persze ez nem a tulajra vonatkozik.. És még sorolhatnám... Sok minden a blogomon is fent van... " MI MÁR NEM MÉREGETÜNK, CSAK BETESSZÜK AZ ÚJAT!" AZTÁN FÜSTÖL A 3 KILÓMÉTERES BLOKK! Keressetek bátran, nem vagyok pondró, szerencsére azóta sincs ellenségem, tartom mindenkivel a kapcsolatot, még azokkal is, akik már rég eladták.. ;´)
jahh folyton mindenkit hozzád küldünk, mert te legalább vágod azt a kotlát... kb hetente jön 2 ember megkérdezni hogy milyen a fse 450 mert annyira occson tudnák megvenni meg hasonlok...
Végre jött az igazi hozzáértő Mé nem írkálsz ide?Legalább mások nem írnának Amúgy is ez gizgaz fórum Bammeg,ha ez ilyen értékes,pfúúú amúgy is örök nálam,volt több,én szeretem Mikor ment, nekem se volt sose bajom,egy két vezeték csatlakozás fellazulása miatti szopás miatt,de hama rágyüttem a titokra,azt mindent átvariáltam Nem is tudom akit érdekel egyáltalán ez a motor típus, az mé nem az oldaladat lesi Minden ott van,ha még megvan Azt ennyi
Egyszer valaki rendbe teszi rendesen, tokától bokáig, aztán kontár trógerek kezébe nem adni! A márka hírneve a magyar szerelők, és a márkaképviselet miatt ilyen szar. Elmondom, hogy cimbim németbe 3000 euro alatt nem talált 4t gizgazt. Szart sem. Az igénytelen DRZ is fossá válik, ha nincs karban.. Ez még inkább. Egyszerűen nem szabad trehánynak lenni vele.. Kész. Nem írom le ezredjére a tapasztalataim, egy 03-as 450-el kezdtem.. Szopás, szopás hátán.. Mivel mindenki hazudott, akit kérdeztem, ezért magamtól kellett rájönnöm a bajaira.. Még Lehotay sem tudta, vagy akarta tudni. 3-ik összerakás után 35000-et ment el egy dugóval.. És nem levelet hordtam ki vele!... Utána az a dugó, úgy hogy ette az olajat még 110 üzemórát elment. OLaj kell bele, meg oda kell rá figyelni.. Pékeknek nem ajánlom. Tudni ezt a motort érezni, az előtolástól a lemosásig. 11 saját gizgazom volt, most is van 2 db. 2005, 2002. Imádom őket, az SM -el bármikor el merek indulni a Balcsira is...
Ezt vedd meg,erre biztosan nem kell költeni..egy barátomé..újonan vette egy tata és állt a garázsban..onnan vette meg a srác..most hajót akar helyette tip top és karcmentes eredeti műanyagokkal! http://www.jofogas.hu/komarom_...
Oksa,akkor nézelődök még,csak olyat akarok amibe tudok supermoto kereket is tenni ezért gondoltam 4t-re.
DRZ-t ajánlották hogy "igénytelen" de nem egy rakéta.
http://www.jofogas.hu/komarom_...
DRZ-t ajánlották hogy "igénytelen" de nem egy rakéta.
vegyekl 2T olcso fentartani jobb megbizható s sosem romlik el.
vagy 4T KTM vagy 2006 tol felfel husaberg 4T
mindenhol felmegy alig eszik, sosincs baja még az sx 52öcsinél is jobb
nekem lenne pénzem csak olyat vennék ha lehet többet is... például csikusznak is van egy ugyan olyan évek ota semmi baja...
Még nem vettem meg ezért kérdezek előtte!