Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszönöm szépen:D akkor ha azt a 3 at összekötöm akkor és rá a világítást egy kapcsolóval akkor már jó is ugye? :D
köszönöm szépen akkor a két sárga és a piros adja az áramot. ugye? jól vágtam le:D szóval azokat kell összekötni:D
motoplat 5 vezetékes fesszabályzó eladó
ár 6eft
motoplat 4 vezetékes fesszabályzó eladó
ár:5.5eft
[email protected]
Neked elvileg ilyen állórészed van! , és 5 vezetékes fesz szabályzó van a gépen akkor a két sárga és a piros megy a világításhoz.
ha nem találod sehol akkor szedd le a bal oldali deknit mögötte van a forgórész és ott találod a vezetékeket!
a fehér kábel a müszerfalba megy az az üres ( N ) gombára meg rá!
Kezd nehézről. Fokozatosan csökkentsd fél,vagy egy grammal. Amikor úgy érzed,hogy jól gyorsul,és a végsebeséged is megfelelő,az a helyes méret. könnyű görgő jó gyorsulás,nehéz görgő jó végseb.rosszabb gyorsulással párosulva. Találd meg az arany középutat.
üdv láttam a rajzot nagyon sokat segitet de engem érdekelne az ,hogy az a vezeték kb milyen színű amelyik az áramot adja a generátorról. én fehérre tippelek.
Köszönöm ezt se tudtam de akkor hány grammosat rakjak bele?
A görgőknek mind egy súlyúnak kell lennie! Mert nem egy fordulatszámon mozdulnak el. A nehezebbek hamarabb indulnak.Így gyorsuláskor csak 3 db tolja a variátort,míg a könnyebbek csak később kapcsolódnak be.
üdv gillera rx 125-öt javítok és az ahiba,hogy nem tALÁLOM AZT A VEZETÉKET AMELYIK AZ ÁRAMOT ADJA AMI A GENERÁTORBÓL JÖN FEL. MERRE KERESSEM ÉS MILYEN SZÍNŰ? próbáltam járó motornál a pirosa a sárgát amik az üllésa alatt vannak hozzájuk értem de nem rázott meg. MIlyen színű lehet avezeték? én fehérre tippelek a gyújtótrafó melet de az sem ad áramot. segítsetek légyszives.
motopat gyujtásalaplap eladó
[email protected]
hello mindenkinek! van egy runner 125 fx em és 100 a vége most van benne 3 db 12g görgő meg 3db 6 g felváltva jó ez így vagy mit tudok rajta módosítani vagy mit lehet állítani rajta? nem rég vettem annyira nem vágom még! válaszotokat előre is köszönöm :D
hali még mindig nem tudtalak elérni mi van veled?
Helló
Sajnos nem jó nincs meg neki a belső része
Holnap lepróbázom és megkapod egy ezresért ha jó.Majd írok
Fogalmam sincs:) Ha lenne egy működő motorod, akkor a kábel arról le kéne húzni és hozzáérinteni a csatlakozójához. Testet meg a testhez, aztán a harmadik kezeddel melegítsd egy öngyujtóval. Ha működik, látni fogod a hőmérséklet kijelzőn. Vagy add fel nekem postán 1000 forintot adok érte :)
Helló uram! Ma megkaptam a csomagot, még egyszer köszönöm. Sajna, a lámpa egész más, mint az enyémen, ez már asszem az újabbé, de majd rá variálom valahogy.
Helló
meg van a hőgomba de nem tudom,hogy jó-e vagy hogy tudnám kipróbálni hogy jó-e
Szia, hengerfejben van egy hőmérséklet jeladó. Olyanod van?
Ha van megvenném jó sok pénzért!
szeva !mért nem lehet elérni telón? várnám a cuccokat
A membrán házas az nicasilos az alsó részén van kopás és van válla is.A másik hüvelyezett de azt is meg kell fúratni minimális kopása van.Dugóm nincs hozzá.Nem tudom így is érdekel [email protected]
keresek gilera 50ccm-es blokkot(rc,eagle,503,)ajánlatokat a
[email protected] kérek
okés várom!
árban mennyi lenne,és dugó van -e hozzá?
Helló 2 fajta hengerem van.Az egyik membránházas a másik az nem.Melyik érdekelne?A powerek hiányoznak belőlük.
szia
jó állapotú henger után érdeklődők,hogy van-e?és mennyi lenne az ára?