, hanem a napi első elindulásnál kell ellenőrizni de emellett a tanultak alapján a fék,kormány,gumi és a világító berendezések működőképességét is meg kell nézni!
Ha ki van javítva a rendszám, de a forglmiba beírt betűket és számokat tartalmazzák akkor nem értem miért volna baj a javítás
Szerintem ez nem egyenértékű a meghamisítással, sőt pont azért lett kijavítva, hogy látszódjon. Mi a furgont amikor vettük a cégnek elől hátul elég jól le volt kopva a fekete a dombornyomásról. Én nemes egyszerűséggel vettem egy-két száz forintért a papírboltban (nem tudom mi a neve) ilyen filces festéket. Pont úgy néz ki mint egy alkoholos filc, ugyan olyan az a része is amivel írni kell, csak ebbe fekete lakkfesték van. Használat előtt fel kell rázni van benne egy kis golyócska is. Kb. 10 perc alatt végeztem a két rendszámmal, mert szép óvatosan satíroztam vele mint gyerekkoromba a mesekönyvet, hogy ne szaladjak ki a vonalból
lehet,hogy sokat sikálták:)na én mindjárt le is festettem mindet fekete NEOLUX festékkel,pici ecsettel.
soha nem volt vele bajom.pedig többször ellenőriztek,meg 2szer vittem műszakira is....aztán meg eladtam....ennyi.
Ott van az autóban a sárga mellényed B+!
Azt ráakasztod és kész!
Én gondolkodjak helyetted?
Ez a közlekedők érdeke? Hát nem.
Én úgy gondolom a kis égők mint a helyzetjelző meg a rendszámtábla világítás figyelmeztetés szintjén maradhat.
Viszont a tompított fényszóró, a féklámpa nem működése az igen is büntetendő kategória.