-- ezen a motoron nem egy feszszab által gerjesztett generátor van (mint pl. az MZ-ken, vagy mint pl. az összes mai autón), hanem tkp. egy háromfázisú dinamó, amiben egy állandó mágnes pörög, nagyjából úgy, mint a biciklin. Ha csak kicsit tekeri a motor, akkor kevés áramot fejleszt. Ha nagy fordulatszámmal mész, akkor a fölöslegben megtermelt áramot az ülés melletti bal-hátsó műanyagidom alatt rejtőző ellenállásokon keresztül testeli le a rendszer. Majd nézd meg, hogy hogy föl tud forrósodni a rajta levő bazi nagy hűtőbordázat...
Az indításal eddig nagy gond nem volt , bár tegnap , pont igen hideg volt a reggel .
Ha a motor ennyire tölti , akkor hiába töltök rá , kevés idő múlva , úgyis vissza áll erre a töltöttségre . A cserével szerintem , várok addig még muszáj lessz...
A gáz csak az a dologban , hogy én a napiszámláló alpján tudom a hátralévő kilométereket . Meg a fogyasztását is figyelem minden tankolásnál ! ( ha netán lényegesen megugrik a fogyasztás , az előjelezhet valamilyen várható hibát ! ) Akkor már érdemes a többi jelenségre is figyelni...
Egy pár lefulladás volt , mert rajta maradt a szívató , de más feltünő jelenség nem
45-47.000Ft
Érd:.06-30-310-2089