Üdv mindenkinek. Tudtok adni tippet hogy honnan tudnék hajtókart és dugattyút rendelni? Nektek fórumosok van valami eladó, akár henger+dugó? email: zsombor.flas7er@gmail.com
helló belló
érdekelne a hátsó lánckerék...
de nekem egy Honda 125 van olasz típus.. szükségem lenne a hátsó lánckerékre és a csavarokra komplett amik a kerékbe fogják be..
megoldható lenne?
Halihó! Többen is kérdezték, válasz nélkül, ezért én is beszállnék.
Honda MT50-re rá lehet tenni MT80-as henger szettet flex/kalapács nélkül? Azonos a lökethossz? Nem kell rá másik karbi?
Az is jó nekem, ha valaki tud ajánlani emberi áron 50ccm-es hengerszettet. Újat/használtat, mindegy, csak menjen már végre.
SOS helló van egy ,Honda MTX r2 80 nasom eladó most darabokban van mert rendbe akartam rakni , a lengő villa lefestve , kormány le festve , hűtő is rendbe rakva , váz fehér nem a leg szebb vagyis kinek mi a szép de kormánycsapágy nincs azt kell bele venni , van hozzá 2db kőzponti rugó piros rúgos , első telok aránylag szebbé varázsolva az az políroztam nem néz ki rosszul ,hátsó keréken új gumi van , van hozzá 2db ülés egyik jó állapotban másikról első 2fűl ami a tank alá akadbe letörött egy meg van másik nincs meg , felső villa híd festéktől meg pucolva amenyire csak lehetett , alsó fekete szinű, első fék is meg van komplettan ferodo fékbetét, hátsó fékbetét is jó nem sokat ment, van jo pár galvanizált alkatrészem is hozzá , van olajtartály de szívattyú nincs bent , blokk üzemel ,
van 2db fejidom 1 festék sérülés mentes és 1 törött , van műszerfalam , van hozzá h4es fonycsor hozzá csatlakozo és kábelezés meg csinálva az azt jelenti ,hogy csak h4 es izzót lehet előre tenni , irányjelző is minden meg van kormánycsapágy és akku kéne és menne a motor,van még 1vázam szintén fehér de ez gyári fehér nincs alváz szám , van még egy kis etz papír nélküli vázam is képet holnap csinálok agyatok árajánlatot lehetőleg egybe szeretném eladni mivel ez egy egész moci csak össze kéne lapátolni !
érdekelne a hátsó lánckerék...
de nekem egy Honda 125 van olasz típus.. szükségem lenne a hátsó lánckerékre és a csavarokra komplett amik a kerékbe fogják be..
megoldható lenne?
Ha gondolod engem érdekelne a dolog mondj egy árat!
06307423741 ezen elérsz ha gondolod
Honda MT50-re rá lehet tenni MT80-as henger szettet flex/kalapács nélkül? Azonos a lökethossz? Nem kell rá másik karbi?
Az is jó nekem, ha valaki tud ajánlani emberi áron 50ccm-es hengerszettet. Újat/használtat, mindegy, csak menjen már végre.
van 2db fejidom 1 festék sérülés mentes és 1 törött , van műszerfalam , van hozzá h4es fonycsor hozzá csatlakozo és kábelezés meg csinálva az azt jelenti ,hogy csak h4 es izzót lehet előre tenni , irányjelző is minden meg van kormánycsapágy és akku kéne és menne a motor,van még 1vázam szintén fehér de ez gyári fehér nincs alváz szám , van még egy kis etz papír nélküli vázam is képet holnap csinálok agyatok árajánlatot lehetőleg egybe szeretném eladni mivel ez egy egész moci csak össze kéne lapátolni !