Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ini ma beszéltem a szerelőmmel és átküldtem neki mailban amit linkeltél átnézi és kiszámolja mennyiből csinálná meg :D
honda árul minden kis apró kacatot a gépekhez, és általában gyorsan meg is jön
legalábbis eddig ezt tapasztaltam
yamaha már döcögősebb, lassan is találták meg mi kell nekem meg kb 2 hét volt mire megjött egy fékmunkahenger javító készlet
hát megnézzük, elvileg mókoltak valamit a hengerfejen is 96-tól de én nem látok a szívócsonk körül különbséget, a tömítést kicseréljük aztán meglátjuk.
igen, megnéztem tényleg árul a honda külön rugót is, ezért lehet megvenni:) 5dollár körül van.
Látod az évjáratot nem tudom, 85-90 körüli volt.
Nekem úgy magyarázta a srác, hogy a hengerfejben a szívó oldalon van valami furat, amit gumitömítéssel lezárták, hogy olaj ne menjen a szívótorokba. Neki is volt ott gumitömítés, csak elöregedett a gumi, és beszivárgott az olaj. Úgy füstölt mint egy kétütemű!Kicserélték a gumit, és jó lett!
Minden van a hondához, csak olyantól kell rendelni aki ért is hozzá!
Még fékmunkahenger porvédő gumit is kaptam eredeti honda alkatrészként.
most megnéztem és nehéz elhinni hogy ott bármi bejuthat..az nincs fedésben a szelepdeknivel. tehát olaj ott nem mehet be szerintem. a régebbi xr hengerfeje látszólag ugyan ez, de cikkszámban eltérnek,-mondjuk ettől még szerintem megegyeznek-mikori xr volt ez?

egyébként nem sikerült leszedni, egyedül nem tudom húzni meg fogni is..a csavarok meg jól egybe vannak épülve,-tömítésem pedig van hozzá több szett:D meg tegnap vettem sokpénzért loctite 5920-at..ha ez nem fogja meg akkor semmi na majd leimátkozom én azt onnan, de úgy tűnik nem ez baj

http://www.powersportsplus.com...
Szívesen, nem került semmibe.
Ha más nem szilóval bekened a szívótorkot.
megnézem, köszi a tippet!
lehet külön rugót kapni? gyáriba? 250hez nincs külön ilyen alkatrész..csak komplett feszítő
ha jó a 250é nekem van egy..a rugó nem sérült
Tensioner holder a neve.Link:
http://www.hondaxl.it/download...

Itt láthatod, de szerintem senki nem használ ilyet.
azt mar nemtudom szerelo csinalja de megkerdem tole
Igen, nem nagy összeg. Nekem is sérült volt, mint ha fogóval megnyomkodták volna, ezért cseréltem.
Az a másik kérdés, mivel feszíted meg a rugót hogy összerakd?!
Speckós szerszám kellene hozzá, a manuálban van róla kép is!
csak 2000ft?.....na ez egy joo hir vegre
Szia!
10 évvel ezelőtt, az egyik haverom is szívott ilyen füstöléssel, xr 250r nél. Kiderült a szívó ágon került be az olaj, szelepfedél alatt a hengerfejnél. Van ott valami gumidugós zár, azt kellett kicserélni és nem volt füst!
Remélem segítettem!
Üdv!
Szia! Sziasztok!
Eredeti honda vezérmű feszítő rugót vettem én is 2000Ft ért, érdemes cserélni, ha már láncot is cserélünk!
Az összes XR250, XR400 és XR600 Wössner dugónál 0.06mm az illesztés, legyen az gyári vagy túlméretes, de nem ez a szám volt a lényeg.
persze akkor már a kilométer órát is bele kéne variálnia h ne legyen eltérő ... nah lementem ezt az oldalt aztán meglássuk mit mond rá
ez kurva jo szerintem ebböl meg tudja csinálni az ipse csak attól a piros számlaptól jön rám a frász de gondolom az helyett bármi megteszi a mi nem piros és nem szoc:)
ammen
esetleg egy ilyen egyszerűbb? másik kijelzőn meg be tudsz kötni két nullát fixen.......