Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szelepvezetők jók? azt szokta kispórolni a nép a felújításkor
a fúrást meg tudod ellenőrizni tedd bele a gyűrűt a hengerbe és nézd meg mekkora a rés a 2 gyűrűvég között
minden mást kizártam ez maradt.
És a hengert olyan fúrta akit nagyon sokan dicsérnek hogy jól fúr meg sokan oda hordják
vagy rossz a meret vagy szarul van megfurva vagy lehet nem a dugo mellett kerul olaj bele
Akkor azt mond meg hogy frissen van fúrva a hengerem új dugó gyűrű amint látszik is és feljön az olaj valahogy a gyűrű mellett
mindkettő kompressziógyűrű és ami benne van az az olajlehúzó
2t gépeknél ahol van 2 gyűrű ott szoktak trükközni, hol az alsó vékonyabb, néha más a metszete stb stb
ami benne van az az olajzó gyűrű de ezek közül vmeik az olaj lehúzó csak nemtudom meik
egyik se....ha jool latom akkor mar benne van a dugoba
Szerintetek melyik a kompresszió gyűrű és az olajlehúzó gyűrű?
KÖszi annyit még tudnál segíteni hogy hol rendelted?
Africához nem rég rendeltem....gyári HONDA,alaplappal együtt 5600 FT volt.....
Hali!Érdeklődnék hogy nem e cserélnéd el a te gyári kipufogó leömlődet egy tuning leömlőre?
Üdv mindenkinek
Végre elkészült a motor , erre nem beszart az önindítóm...
És még elindítani se tudom
Szénkeféket hol lehetne szerezni Mitsuba önin... ?
Ezt ma faszán megcsináltam: beugrattam 1 méteres árokba kb(direkt)
kifelé felült a blokkom,és letört a váltókar
Henger van lent meg a két odalsó dekli, mien árban lehet kb a blokk fújása? Mondjuk ez még sokkal odébb lesz,remélem jövőre kész lesz,vagy decemberre.
halihó skacok valaki mondana valamit 600as dakar lm hez esetleg cdit hol tudok szerezni? nem tudom az e a baja a motorom nak hol tudom ki mérni a cdit .? mert cseréltem már kábe köteget trafót állórészt kapcsolót de egy deka szikra nincs nem tudom hogy el lehet e kötögetni valamit minden szin szinel van össze csatlakoztatva.
köszi biztos van feketében is
Ha jól emlékszem 14 ezer volt. Itt megtalálod 12 ezerért:

http://www.rmcmotor.hu/termeke...
Chywa ez az :))) klasszz képek a te motorod fejidomját kerestem csak nem emlékeztem kién is láttam mi pézért vásároltad?.)
azert a cr elötérbe került
Enduro 400
hát gyerekek ma nagy napom volt kint a pályán találkoztam egy faszival aki 70 éves el nem hiszitek hogy verte a vasat ..2 db autó gumiabroncsról mászott fel a vasra 20 éveseket megszégyenítő rutinnal kergette az Apriliát sokat dumáltam vele nagyon rengeteget mesélt a 80 évek nagy versenyeiről nagy mágus az öreg van több gépe is ha felé járok feltétlen be kell mennem rám van parancsolva... sajna csak szarabbik telom működött de így is van pár kép..
szep gep....ha mekkora kormany magasitas van rajta?
hali.
dobna fel kepet a geprol?....kivancsi vagyok ra