Csak nem ugyanott voltunk ini? Nekem 470 km-volt összesen szombat-vasárnap. Szombaton mi ha jól emlékszem 42 mozgási átlagot mentünk, nem igazán volt nagy a tempó, de azért voltak jó szakaszok. Ma délelőtt egyedül jöttem visszafelé 50,3-at sikerült összehozni, úgy hogy a navigációban még elég kezdő vagyok, szóval meg voltam elégedve magammal.
Heló én is azért vettem meg mert jó vétel volt és kevés km-rel sikerült hozzájutnom egy amatőrtől ráadásul aki az első tulaj volt, de viszont vigyázott a motorra szervizelés szempontjából is! 2005.11. havi a gép 8070 km-rel vettem! Injektoros a motor és rengeteg extrákkal van felszerelve mint pl: hidraulikus kuplung, excel felnik, paioli kayaba teleszkópok, fém fékcsövek, digitális km óra, stb! Alkatrész van hozzá ugyanúgy mint a japánokhoz csak még nem ismert annyira ez a spanyol francia márka és azt hiszik hogy nincs is hozzá csak a holdon!
szerintetek miért van az hogy ha kb3 liter alatt van a tankban megemelkedik érezhetően az alapjáratom
letekertünk a hétvégén bő 450km javarészt terepen
szombaton 210km táv volt 48km/h mozgási átlagsebességgel
elég jól csapattunk, nem is volt 6 alatt a fogyaszásom
hát lajis jo üzlet sztem 60 ért motort venni mégha szar is mi faszt adnak mostanság 60 ezerért?.... még egy simsont se.. sztem jó üzlet volt más kérdés menyit fércölsz bele
nah de mivel a csaj lelépett megyek kicsit kiviszem a paripát mert már türelmetlen és a betont kaparássza a patáival
Itt megtalálod a hozzászolásoknál hogy mi a baj vele.
Volt 60 ezrem fére téve, és vettem egy alkatrészes motort, mondom ennyiért nagyon megéri.
Nagy örömömre nem kellett szerelni,csak átnézni,és elindult a motor. Most azzal járok fél évig kb,persze ha kibírja addig. A komprresszió drasztikusan leccsökkent(mármint a berúgókaron érzem).
3 hete amikor megvettem 73 kg-mal rátudtam állni a berugó karra, az egyik indításnál észre vettem hogy nincs nagyon kompresszió, úgy sincs ha kikötöm a dekompresszort. Ezen felül eszi az olajat,alapjáraton is jön a füst,költeni kéne erre is,jó hát 60-ezerér nem lehet csodát várni. De már tele van a tököm.......
Ez "csak" pénz kérdése...
egy kék 660as ténéré vezetgetett
letekertünk a hétvégén bő 450km javarészt terepen
szombaton 210km táv volt 48km/h mozgási átlagsebességgel
elég jól csapattunk, nem is volt 6 alatt a fogyaszásom
nah de mivel a csaj lelépett
Volt 60 ezrem fére téve, és vettem egy alkatrészes motort, mondom ennyiért nagyon megéri.
Nagy örömömre nem kellett szerelni,csak átnézni,és elindult a motor. Most azzal járok fél évig kb,persze ha kibírja addig. A komprresszió drasztikusan leccsökkent(mármint a berúgókaron érzem).
3 hete amikor megvettem 73 kg-mal rátudtam állni a berugó karra, az egyik indításnál észre vettem hogy nincs nagyon kompresszió, úgy sincs ha kikötöm a dekompresszort. Ezen felül eszi az olajat,alapjáraton is jön a füst,költeni kéne erre is,jó hát 60-ezerér nem lehet csodát várni. De már tele van a tököm.......
Ez "csak" pénz kérdése...
Tel.:06308472683
Hát köszönöm szépen!:)
Tele van a pöcsöm már mind 2 motorral,
Én is vissza lapoztam néhányat a videóknál,
és szomorúan olvastam h mi van az XL el..
Mielőbbi felépülést a vasnak!