Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah arra gondoltam..webröl mikor rendelsz magadnak?
Azt már hívtam én is de a csávó csaja vette fel és megadta a gyerek számát de az meg nem vette fel.Amúgy meg szerintem ez nem O gyűrűs és igy nem ér meg ennyit erre gondoltál?
mellesleg hétvégén megyek a versenyzö öreghez van neki egy patent 650 es Dominátora majd készitek képeket hogy tudd csorgatni a nyálad masteron:D aztán jol szétnézek nála kad e valami apro cseprö dolog nekem is
tudom h szart sem ér de ezzel még keheg a gííp.. egyébként meg léci nézd már meg van az aproban 520 lánc (RK) mASTERON rá kérdezhetnél nekem h meg van e még neked jobb a beszélökéd:D lécii lécii 9000 é árulja
ez valamiféle anomália, lehet valaki üzenni próbál

lassan az lesz hogy írok egy listát a fórumtagok gondjairól, bajairól, sikeres javításokról..amolyan görbetükör, a megbízhatóság szent szobrainak.. jajjnekem
Vedd le róla azt a két karbit és dobj meg vele egy kóbor macskát arra jó lesz mert ha nem találod el elsőre akkor is még ott van egy amivel eltalálhatod ezért jó a két karbi de amúgy nem ér sz@rt se
milyen a füst ?
de most tényleg, mi a szarért lehet hogy csak üresben füstöl? xdd
már azon agyalok h kijavítok rajta minden lehetséges mechanikai kopást .... de ha akkor sem
HEHE:) inkább segíthetne kitalálni valaki miért kezd néha ömleni a karbimbol a benzin? aztán kis idő múlva minden ok
használd sokáig azt a szívatót és fog füstölni
nekem sem kivéve ha valamiért szivatót használok .. de az meröben más probléma
nekem nem eddig
jövőhéten kiderül.....
van még valaki akinek nem füstöl...?
4T XR600R elfelejtettem írni :D
Sziasztok. Az miért lehet, ha üresbe akár kicsit húzom a gázt, és füstöl? eddig soha nem volt füstje :\\
konkrétan xr250r..
Szerintem se a fúrás a szar.
És nekem nem ugyanakkora a 2 felső gyűrű.
Jaja persze Vízhűtéses XR...
Akkor vegyük úgy hogy nem mondtam semmit
Devilke ez egy xr 650r re való leömlő az xl re nem megy fel teljesen más a kialakítása és csak csere érdekelné a srácot
Nem tudok képet fel rakni róla mert nem az enyém a motor de majd megkérdezem a haverom hogy csinál e képet róla
Masteron tudnál esetleg képet küldeni a leömlőről?
lehet érdekelne