Azt már hívtam én is de a csávó csaja vette fel és megadta a gyerek számát de az meg nem vette fel.Amúgy meg szerintem ez nem O gyűrűs és igy nem ér meg ennyiterre gondoltál?
mellesleg hétvégén megyek a versenyzö öreghez van neki egy patent 650 es Dominátora majd készitek képeket hogy tudd csorgatni a nyálad masteron:D aztán jol szétnézek nála kad e valami apro cseprö dolog nekem is
tudom h szart sem ér de ezzel még keheg a gííp.. egyébként meg léci nézd már meg van az aproban 520 lánc (RK) mASTERON rá kérdezhetnél nekem h meg van e még neked jobb a beszélökéd:D lécii lécii 9000 é árulja
ez valamiféle anomália, lehet valaki üzenni próbál
lassan az lesz hogy írok egy listát a fórumtagok gondjairól, bajairól, sikeres javításokról..amolyan görbetükör, a megbízhatóság szent szobrainak.. jajjnekem
Vedd le róla azt a két karbit és dobj meg vele egy kóbor macskát arra jó lesz mert ha nem találod el elsőre akkor is még ott van egy amivel eltalálhatod ezért jó a két karbi de amúgy nem ér sz@rt se
lassan az lesz hogy írok egy listát a fórumtagok gondjairól, bajairól, sikeres javításokról..amolyan görbetükör, a megbízhatóság szent szobrainak..
És nekem nem ugyanakkora a 2 felső gyűrű.
Akkor vegyük úgy hogy nem mondtam semmit
lehet érdekelne