Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okés, Köszi
itt ott volt nekem is olyan hogy rendesen bekemenyedett de nem foglalkoztam vele.....rarugtam megegyszer
Ha hiszed ha nem, tudom , hogy milyen motort próbálok berugni, és ne mond már nekem hogy, egy újrafestéstől, meg egy szelephézag állitástól duplájára nő a kompresszió ... nem baj azért sokat segített a hozzászólásod ...
Ez attól van hogy 600 as egy hengeres és van benne kompresszió ja és van ott bal kéz felől egy kis kar amit dekompresszor karnak hívnak az sokat segít hogy könnyebben be tudd rugni ha pedig az a gondod hogy nehezedre esik berugni akkor vegyél önindíttóst vagy cseréld el egy 2 ütemü 125 ösre azzal majd talán meg tudsz birkózni
Megint én vagyok... hülyét kapok, miért van az, hogy egyszerüen alig lehet berugni a motort?! van olyan pont ahol már rajta állok (95 kg) és megse mozdul, ha meg nagynehezen beindul akkor minden jó, rendesen jár, nem csörög nem csattog. Ez mitől van? (XL 600R)
Jólvan, köszi a segítséget :)
mennyit tettel a vazba?.....azt vond ki a 2.3 literbol es annyit tenyel bele
És oda kb mennyi olajat tegyek? mert a váz most tele van :S
ne csak a vazba tegyel olajat hanem a blokkba is a szelepallito kupaknal utana inditsd be
Tudna valaki segíteni? Az lenne a gondom, hogy nemrég összeraktam a motort és feltöltöttem olajjal, de 2 liter olaj nem ment bele. Az oldal deknin lévő szintjelző csavarnál nem nagyon akar olaj folyni csak ha nagyon megdöntöm. Ez mitől lehet? Nem folyik le rendesen az olaj a blokk-ba? (XL 600R)
hm, inkább először abban segíts, hogy hogyan megy fel a kép? Miután tallóztam és kiválasztottam mit kell még vele csinálni, hogy látszódjon is?
akkor segíts nekem légyszi. mi a rák az alábbi képen a 11-es alkatrész, meg a hozzá kapcsolódó ez-az? én eddig erre tippeltem, hogy ez lesz a ludas. de akkor passzolom...
aprilia alkatrészek eladóak! 125ccm ( pegaso tuareg rx af1 rotax 123,127! elégé nagy választékba vannak alkatrészeim!
van pár db enduró gumim is !és aszfalt is!
aszfalt continetal 130/70/17=10e
enduro: pireliböl: 90/90/21 =10e
120/80/17=9e
100/90/19=9e
brigestone 100/80/17=9e
ha valakit valami érdekell: tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
email:czegledizsolt@fr
eemail.hu
face: zsolti czeglédi (bordó sr van kint a képen)
Az xr 600 ba nincsen gyárilag automata dekompresszor
Üdv Mindenkinek!
Annyi kérdésem lenne, hogy valaki közületek újított e már fel teljesen Nx650 blokkot (full motorgenerál), ha igen, akkor mennyibe kerül ez körülbelül?
A választ előre is köszi!
az automata
Milyen dekompresszor nyit rá neked a szelepre nincs bele téve a bowden?
Ez az a gumma, amit a múltkor nem volt időm felrakni (csak az elsőt), mert mennünk kellett elesni.

Egyébként eléggé betegeskedik (melegen az istennek nem akar indulni), és most már menet közben is hallom azt a nyamvadt dekompresszort, ahogy rá-rá nyit a szelepre, de becsülettel végigcsinálta 470 km-t.
Igen, ezzel voltam, és így utólag, hogy már tudom, hogy Te is ott voltál, már beazonosítottalak magamnak. Az XL600-al a cimbid volt, ha jól gondolom.
Így volt. Még csak kb 2 éve merészkedtem ki a terepre és nincs is sok időm gyakorolni, így inkább a nyugisabb csapattal vágtam neki, de az úton tapasztaltak alapján lehet, hogy veletek is megpróbálhattam volna elindulni. Na talán majd jövőre!
okee.....nekem joo kemeny a kuplungom igaz nem farassza el a kezem motorozas kozbe
49 EUR, gondolok majd rád

Magura-t lehet még kapni, de a Hebo-t jobb konstrukciónak tartják - állítólag masszívabb, finomabban jár, jobban modulálható.
mennyi volt? .....ha talalsz meg ilyet rogton szolj es rendelheted is nekem
Ebayről vadásztam, csomiból kibontott de nem használt, nem sokkal volt több mint egy gyári bovden Utángyártott bovdenem volt eddig, sz*r is volt, szét is ment.
szép is jó is de nem praktikus(szerintem)
terepgépre tuti nem tennék ilyent