Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Vettem egy 650-es XR-t! Tudnátok nekem abban segíteni hogy hol tudok szerezni hozzá hátsó lábtartókat? A moci 2003as! Előre is köszi szépen!
teljesen darabokban van? úgy valószínűleg hamarabb is van rá megoldás mert rá tudják égetni vagy hevíteni a festéket szimpla fújós festéktől sztem nem várhatsz csodákat ám.))
Annak nagyon örülnék, bár az a blokk még drabokban van amire kéne a festék szóval nem égetően fontos, de jó lenne tudni hogy mi jó rá, ami 1-2 évig bírja ha vigyázok a rá.
Elöre is köszi
nah meg a karbi mindig bujkál benne a kisördög nem hagyott még cserben de érzem nem az igazi
a blokk sima matt fekete ami birja a hőt természetesen nem marad meg rajta tartósan de állítólag van már olyan mai megmarad utánna kérdezek majd..
de jövőre fog majd igazán ki csiszolódni idén még csak kóstolgatom szeretnék telokat cserélni ebböl az elsö telo már megvan egy ktm é meg ezt meg azt .. aztán színterezni a vázat ülés hátsó idom csere és még a kipuff nah azt még meg kéne álmodni aztán a fékek és talán 1-2 év és kész:) persze közben használom is
Értem,pedig bíztam benne,hogy elmondod, hogy milyen festékkel lett lefújva a a blokk ,megmarad rajta?
hát nem én személyesen...
Nézegettem a képeid,te festetted le feketére a gépet?
Tegnap rensen kibontakoztam 1 sör után, egy kis részlet:
http://youtu.be/KTsg_kPdfU8
Gyári lánc van a gépen, első lánckereket lecseréltem egy használtra de még sokat bír, nem sok érte a 4800.de posta költséggel eggyütt már igen,arra gondoltam hogy ha nem találok olcsobban,akkor át rakom a régiről(1200 km-ert ment) csak hát ezen a gyári láncon nincsen patent szem,és nem szeretném megbontani,kár lenne érte,alig mozognak rajta a görgök. Köszönöm a segítséged,de egyenlőre nem élek vele.
nekem egy ido utan ramegy a por de alatt ott a spray igy nem megy a por a lanc koze
Helló!

Én is az offroad-os Motult használom. De nekem ugyan olyan hamar lekopik a láncról mint bármelyik más lánc spray. Nagyon max 50km. Utánna csont száraz. Annyi az előnye, hogy nem ragad rá a por.
motult hasznalok en is....szerintem igen joo....nalunk 12 euro 400ml
én régen használtam motorexet,. még a kdx-el jött sok minden svájcból. de nagyon jó volt..a láncspré például olyan volt hogy szépen kente a láncot meg minden, sárba is elment, viszont egy idő után nagyon szépen vízzel le lehetett mosni..kosszal mindennel együtt jött le.legjobb szerintem!
ettöl azert olcsobban kéne egy kannával:P
Még a lánckereket nem szeretném kicserélni de ahogy elnézem nem is fontos mert csak kb 1,5 mm el szélesebb az 525-ös annyit meg elbír szerintem a lánckerék
Köszi a segítséget
hát én nem tudom srácok de a motul of road ja sztem jó én is most valami mocsokkal fújogatóm de lószart nem érnek ezek ... viszont a motult kipróbálom majd
pár hangyafasznival szélesebb
ha izmosat akarsz akkor csináltass 530ashoz lánckerekeket aztán lehet avval használni
lézernek tökmindegy milyen anyagból vág....
Remélem Ez Segit!
én nemtudom hogy bírjátok olajjal..én 1x próbáltam, telement úgy homokkal, szörnyű volt hallani ahogy eszi magát a rendszer.azóta sem heverte ki teljesen.
400ml silkolene láncspré direkt terepre 2000ft..+van 250ml repsolom is, mert multkor elnyerte a garázs aztán vettem másikat..pár évre elég lesz, főleg hogy többet van szétszedve nálam bármi, mint amennyit megy.